Обща категория > Конспирация

Конспирацията "либерална диктатура"

(1/10) > >>

генерал Жеков:
Първо искам да се извиня на Sirows за "приватизацията"на конспирационната рубрика и второ,искам да припомня удобно сметения под килима случай,при който един човек,лекар,Българин уби мангал,без работа и образование,работещ ,според жена му "по контеинирити"-какво трябва да значи това,жИната не успя да уточни.В следващите дни след този случай,доктора беше в ареста,като престъпник,името му бе опетнено и т.н-общо взето,пълна програма либералност.Всички фондации,групи,сборове и сборища,защитаващи мангалите стигнаха до там да заклеймят Български лекар,като убиец.И сега идва въпросът:ако в къщите на всички тези хора,влезе по 1крадец,ще се защитят ли или ще го посрещнат с топла супа и питка.Държавната машина не иска хората да притежават оръжия за самозащита.Не иска,защото това е заплаха за диктатурата,но не "фашистка",комунистическа или каквато и да било от старите,а новата още по-опасна диктатура-либералната.Либералната диктатура има наистина добра машина на действие,но това е така,точно заради мангалите-и аз,ако взимах 5минимални работни заплати под формата на "помощи"(това е сумата,без кражби,проституция,просия и т.н).Всички нямаше да работят при такива условия.Това донякъде е добре,но само когато е национално,сиреч когато българина получава тези пари,а циганина,турчина и т.н бъхти здраво цял ден,докато аз имам време за себе си,семейството ми и т.н Тук щеше да спре и престъпността-те нямаше да имат време за нея,а българските престъпници-интерес от извършването на престъпление.Но въпреки това,днес либералната диктатура има интерес от "подпомагане на малцинствата".Тяхната цел е унищожение на можещи,знаещи и силни народи и раси,за сметка на неграмотни,мирищеши мургави паразити. Тоест,за да бъде променана към по-добро,държавата трябва да премине през период наречен "власт на хунтата" .Точно както в Гърция до 69та до 74та година.Това е анархо подобен момент в историята,довел до "прочистване" на много нива.След това следва сравнително добър период за Гърция,после ЕС,гръцки Бойко,фалити и т.н.След такъв период ще дойде "узряване" на народа за една про-национално,про-български ориентирана идеология.Трябва ни КОД ЧЕРНО,но не за децата(за сега),а за държавата ни.

Мишок:
ЛИбералната диктатура има за основа нацистката, фашистката и комунистическата. Бе з тях нямаше да я има. Любимите на Зигфрид американци подкрепят циганите по простата причина че сами се чувстват и са цигани. Диктатурата в Гърция определено е била грешна и не е очистила нищо, поради което вече на практика няма Гърция.

HighVoltage:

--- Цитат на: Sirows в Май 01, 2018, 22:08:18 ---ЛИбералната диктатура има за основа нацистката, фашистката и комунистическата. Бе з тях нямаше да я има. Любимите на Зигфрид американци подкрепят циганите по простата причина че сами се чувстват и са цигани. Диктатурата в Гърция определено е била грешна и не е очистила нищо, поради което вече на практика няма Гърция.

--- Край на цитат ---
Нямало било Гърция, че те гърците си живеят като симеончовци, намерил си за кого да мислиш ти. Първото ти изречение е пълна тъпня. Сещам се, че във форума на Атака имаше тема „Тъпест of тъпест” ако има такава и тука ще я задръстиш цялата.
----------------------------------------
Няма как да има нещо общо между либералната диктатура и НС или фашизма, нещата са диаметрално противоположни. Едното произлиза от някакво изродено световно правителство, а другото би било плод на тясно изолационно национално правителство.  Няма лъжа, няма измама с ген. Жеков сме на едно мнение.

генерал Жеков:
Sirows,удобно ли е да те питам,дали си ходил скоро на психиятър-може би ще те освободят от работата в бар кошмар.И ето,за всички съфорумци-виждате какво влияние оказват копейките+руската пропаганда на мозъка на донякъде нормален човек.

Мишок:

--- Цитат на: генерал Жеков в Май 02, 2018, 16:13:18 ---Sirows,удобно ли е да те питам,дали си ходил скоро на психиятър-може би ще те освободят от работата в бар кошмар.И ето,за всички съфорумци-виждате какво влияние оказват копейките+руската пропаганда на мозъка на донякъде нормален човек.

--- Край на цитат ---
В качеството си на какъв ми задаваш този въпрос а ?  Къде я видя тази руска пропаганда , по коя телевизия ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия