Author Topic: Демографският проблем и неговото решаване  (Read 84064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
По последни неофициални информации през миналата и тази година, броят на новородените от небългарски етноси (основната част са цигани!!!) превишава броя на родените българчета.
До 3 юли 2018 г. в България са родени 59 633 деца, но колко от тях са българчета, никой не казва официално.
Държавната политика по този въпрос е "тъмна Индия", защото ако се каже истината ще стане ясно, че България се циганизира-постепенно и с неизменно постоянство.
Това са тревожни факти, за които трябва да има парламентарни питания за да знае българското общество, какво го чака след 15, 20 и 30 години като демографска структура.
В последно време високо платени ку*ви и пе*ерасти се опитват да успокоят общественото настроение, заявявайки, че демографска криза нямало.
Някаква професорка се беше изтъпанила пред една телевизия и успокояваше, че имало още много българи, т.е. "споко", няма нужда от притеснения, защото не се отчитат ражданията на българчетата в чужбина. :mad:
А тези дечица са толкова българчета, колкото Лиляна Павлова (циганин да го напраска на този бойлер!)е "мис свят".

Когато казвам ку*ви и пе*ерасти, имам предвид морала на проповядващите лъжи, че в България няма демографска криза, а това кой ги рендосва, не е моя работа, нито ме интересува.
Да разправяш лъжи във вариант на хипотеза е меко казано недостойно, защото същата тази ку*ва разправяше, че има възможност нещата да се оправят в резултат на някаква държавна политика ако българите в чужбина се върнат в България, т.е. алабализми на 5 ракии в средите на управляващия елит.

« Last Edit: 13 Jul 2018, 22:12:58 by Петкан »
Ad honores

Offline HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *
Ми не правят деца тези хора, значи много са прости. Имам едни колеги дето все ми е било неудобно да ги питам защо нямат деца  /те са като 'куку и пипи' - вечно заедно, един за друг са/ и си мисля че имат някакъв проблем, а те чакали да си довършат къщата, че тогава  :rolleyes-1:
Има много млади двойки, които не правят деца и проблема не е в парите явно, защото не са чак толкова бедни.
Това е цивилизационен проблем.
Преди и аз си мисляш, че е много страшно да родиш млада, а то е по- страшно да го отлагаш. Просто трябва да ни се смени мисленето. Ако ще 17г. да роди едно момиче.......  ама ще се намесят дъртите с техните глупости и предразсъдъци - дали ще се вземат младите, ама какво щяло да стане........ еми в живота всичко става. Дето се вика и 10 години да си търсиш половинката, да се съберете и мега много да се обичате не е гаранция, че няма да се разведете.
Т.е. всичко е до семейството, да се подкрепят и да смятат че децата са май - важни, а не това ще има ли  евентуален брак или това какво ще кажат хората.

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Ми не правят деца тези хора, значи много са прости. Имам едни колеги дето все ми е било неудобно да ги питам защо нямат деца  /те са като 'куку и пипи' - вечно заедно, един за друг са/ и си мисля че имат някакъв проблем, а те чакали да си довършат къщата, че тогава  :rolleyes-1:
Има много млади двойки, които не правят деца и проблема не е в парите явно, защото не са чак толкова бедни.
Това е цивилизационен проблем.
Преди и аз си мисляш, че е много страшно да родиш млада, а то е по- страшно да го отлагаш. Просто трябва да ни се смени мисленето. Ако ще 17г. да роди едно момиче.......  ама ще се намесят дъртите с техните глупости и предразсъдъци - дали ще се вземат младите, ама какво щяло да стане........ еми в живота всичко става. Дето се вика и 10 години да си търсиш половинката, да се съберете и мега много да се обичате не е гаранция, че няма да се разведете.
Т.е. всичко е до семейството, да се подкрепят и да смятат че децата са май - важни, а не това ще има ли  евентуален брак или това какво ще кажат хората.

Подкрепа за написаното. Винаги повтарям на по-младите ми колеги,че децата са най-великото. Да не чакат, да не отлагат. За 30 години близо вече наистина много се смени мисленето. Не винаги причина са парите. Има хора с пари останали с едно дете и нямащи намерение за повече. Други младежи си гледат удоволствията или гледат към чужбина и годините си минават ей така. От старата ни компания останаха няколко човека на възраст над 50, които не създадоха семейства и съответно деца.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.