Poll

Какво е мнението ви по въпроса за смесените бракове на българи/ки с чужденци?

ЗА съм, защото любовта не пита, а нахлува
8 (23.5%)
ДА, защото чужденците са по-богати от българите
0 (0%)
Нямам мнение
2 (5.9%)
НЕ, защото децата от такива връзки не са пълноценни българи/ки
24 (70.6%)

Total Members Voted: 30

Author Topic: Смесени бракове  (Read 75485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amenhotep

• Pharaoh
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Re: Смесени бракове
« Reply #195 on: 25 Aug 2011, 18:59:20 »
Според мен българщината е в духа на човека ... ама е малко смешно, когато някой лилав африканец ти заяви че е българин, нали?

Ето една подобна простотия ...

Грозно изглежда, нали? Само на мен ли ми се струва нелепо?

Иначе швед, норвежец, руснак, англичанин, испанец ... важното е човекът да е бял.
Все-пяк Европа е континента на белите хора, Азия на жълтите и кафявите, Африка на църните а Америка на червените.
Както пингвините си седят на Южния полюс, а белите мечки на Северния, така и расите трябва да си седят там където са еволюирали и където са пригодени да живеят.

И нещо лично ...
Много народ ме сочи с пръст и крещи "расист", ама аз освен бели жени харесвам и още един вид жени - японките. Не китайки, не корейки, не виетнамки или монголки, а японки. Не знам що ме кефят, ама е факт ... Е, това не значи, че сега ще хукна да търся японки разбира се ... но за мен това е положението - или бяла жена или японка ... Латиноските например хич не ме влекат, разпровят "Горещи жени", "Ще ти счупят оная работа", "Темпераментни"... ама като се сетя колко синя (лилава) им е сливата и ми става гадно.

Българка

Японка

Рускиня

Латиноска

NO COMMENT!

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
« Reply #196 on: 25 Aug 2011, 21:29:23 »
Цитат от Фараона
Иначе швед, норвежец, руснак, англичанин, испанец ... важното е човекът да е бял.
Все-пяк Европа е континента на белите хора, Азия на жълтите и кафявите, Африка на църните а Америка на червените.
Както пингвините си седят на Южния полюс, а белите мечки на Северния, така и расите трябва да си седят там където са еволюирали и където са пригодени да живеят.

Много добре казано. Това потвърждава и моите изводи че мястото на българите е в България. Навсякъде другаде българите са чужденци. Единствено тук в България българите са си у дома си.
Да, обаче управляващите не мислят така а тъкмо обратното. Включително и сегашните управляващи подкрепяни от семейство Сидерови. Управляващите - сегашните и предишните, всички до един провеждат анти българска политика.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Ксенофобъ

• Banned
  • Junior Member
  • *
« Reply #197 on: 26 Aug 2011, 13:04:36 »
Здравейте! Според мен проблемът на смесените бракове е в това, че голяма част от тези двойки остават тук. Така страната ни се пълни с мелези, които не са нужни на България. Ако например едно такова смесено семейство си вдигне чукалата от България и замине да живее в държавата, от която е чуждият гражданин, за нас не би трябвало да има чак такъв проблем - в края на краищата изборът на всеки си е личен. Вярно е, че така България ще загуби част от своята кръв, но пък ще се предотврати по-нататъшното смесване.

Offline Николай681

• Junior Member
  • *
  • Зодия: Capricorn Capricorn
« Reply #198 on: 05 Jul 2012, 22:09:05 »
Смесените бракове погледнати от всякъде са пагубни малко или много за България.Може примерно детето да си обича държавата и историята , но генетично произхода му да не е чисто български , което налага да обичаш и родината на чуждия родител.Съгласен съм с Аменхотеп ,че ако не е джагаляк ,то поне да е бял , но това не означава ,че не руши българското национално самосъзнание ,защото много бели са роби на а-социалните глобалистични чифути и отричат  гордостта от национална принадлежност и исторически факти и изразяването на националност.Иначе в расизмът не виждам абсолютно нищо лошо , Георги Сава Раковски расист ли е ,като казва как след смъртта не иска праха му да се смеси с чужд , не български ,за да си остане чист българин ?
« Last Edit: 05 Jul 2012, 22:13:42 by Николай681 »

Offline Monteso

• Junior Member
  • *
  • Бог, цар, отечество
    • Vbox7 Profile
  • Зодия: Cancer Cancer
« Reply #199 on: 25 Jul 2012, 20:14:53 »
Тука, ако ви чете размислите някой ционист, книга ще напише от тях....
Колко от вас си знаят родословното дърво от-до, че говорите толкова смело ? Сега се чувствате всички националисти, но ако отнякъде изникне информация, че някой ваш прароднина е бил с черен/черна, ще се самоубиете ли та да запазите кръвта на нацията ни чиста ? Ами, ако вече имате деца ? Малко наизуст и без особена мисъл си говорите....
Относно смесените бракове, определено съм против! Има неща които приемаш, и други които не можеш. Не мога да опора никой който държи на тезата, че любовта не пита, но пък и никога не бих взел за съпруга жена от друга държава, камо ли пък етнос!

Offline Sturmmann

• Senior Member
« Reply #200 on: 25 Jul 2012, 22:46:02 »
То си личи дали имаш негърска кръв, бе брато. Виж еврейска дали имаш не можеш да знаеш, но е достатъчно да попиташ родителите ти дали имат и ако имат в какъв процент е тя. Но по-важно е бъдещето, какво се случва, какви са тенденциите и как би трябвало да бъде.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Offline Monteso

• Junior Member
  • *
  • Бог, цар, отечество
    • Vbox7 Profile
  • Зодия: Cancer Cancer
« Reply #201 on: 25 Jul 2012, 22:48:16 »
То си личи дали имаш негърска кръв, бе брато. Виж еврейска дали имаш не можеш да знаеш, но е достатъчно да попиташ родителите ти дали имат и ако имат в какъв процент е тя. Но по-важно е бъдещето, какво се случва, какви са тенденциите и как би трябвало да бъде.

На мене, ако знаеш с какви ми се е налагало да работя. Никога няма да успееш да разбереш циганин ли е, българин ли е. Ма както и да е.. приемаме, че съм дал лош пример.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Reply #202 on: 26 Jul 2012, 18:25:17 »
Нормално е българи да се женят за чужденци: кой от любов, от изгода и от глупост.
Проблемът е децата коя култура ще попият. Знам един полу-негър Давид, който е по българин от много българи.
Знам и много българи чуждопоклоници, дето превъзнасят досадно нацизма и немското. Кой според вас е българина: този Давид полу-негъра или един Батбаянов дето се навежда пред всичко немско а ?

Offline bulgarian085

• Registered user
  • Forum Member
  • **
  • Зодия: Libra Libra
« Reply #203 on: 24 Oct 2012, 17:49:52 »
Тука, ако ви чете размислите някой ционист, книга ще напише от тях....
Колко от вас си знаят родословното дърво от-до, че говорите толкова смело ? Сега се чувствате всички националисти, но ако отнякъде изникне информация, че някой ваш прароднина е бил с черен/черна,
Кога в България е имало черни? Българите сме етнически чист народ, етногенезисът ни е над 1000 години.
Здравейте! Според мен проблемът на смесените бракове е в това, че голяма част от тези двойки остават тук.
+1. По мой наблюдения също, когато българка се задоми с арабин, негър, чифут или друг низш отпадък, ражда по 4-5 урода, които остават в България.

Online Hatshepsut

• Perfectionist
  • Administrator
  • Veteran
  • *
    • Български Националисти
  • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
  • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
« Reply #204 on: 14 Dec 2013, 19:01:53 »
Междурасовите бракове - гибелта на човечеството (на руски език):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DT2X0mrHcBU[/youtube]
Межрасовые браки - гибель человечества

Offline Любопитен

• Newbie
« Reply #205 on: 30 Jan 2016, 20:42:58 »
Цар Борис III, какъв е по народност?

Offline Katil Georgi

• Junior Member
  • *
« Reply #206 on: 27 Feb 2016, 09:41:22 »
Цар Борис III, какъв е по народност?

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
« Reply #207 on: 28 Feb 2016, 15:21:12 »
Смесените бракове погледнати от всякъде са пагубни малко или много за България.Може примерно детето да си обича държавата и историята , но генетично произхода му да не е чисто български , което налага да обичаш и родината на чуждия родител.Съгласен съм с Аменхотеп ,че ако не е джагаляк ,то поне да е бял , но това не означава ,че не руши българското национално самосъзнание ,защото много бели са роби на а-социалните глобалистични чифути и отричат  гордостта от национална принадлежност и исторически факти и изразяването на националност.Иначе в расизмът не виждам абсолютно нищо лошо , Георги Сава Раковски расист ли е ,като казва как след смъртта не иска праха му да се смеси с чужд , не български ,за да си остане чист българин ?
Това е последно желание и няма и капка расизъм в изказването на Раковски.
Що се отнася до цветът на кожата и националната принадлежност, говна има навсякъде и във всяка нация!!!
Що се отнася до т.нар. "чистота на гените", не виждам нищо правилно в това, ако една млада българска жена реши да избере за свой съпруг и баща на децата си Делян Пеевски.
, макар и да е българин.
За какви "чист ген" иде реч в този случай?!
Смесените бракове са реалното бъдеще на Европа, колкото и да звучи пресилено, а в България смесените бракове от много време не са рядкост.
« Last Edit: 28 Feb 2016, 15:31:29 by Петкан »
Ad honores

Offline FLEKTARN

• Командир
  • Forum Member
  • **
  • Интереси: Оръжия, Писане на статии, Патриотични речи, Видео обработка и Видео продукция
  • Зодия: Leo Leo
  • Religion: None None
« Reply #208 on: 26 Jun 2017, 07:54:47 »
Гласувах с "не", макар че мнението ми е малко по-разширено.

Според мен, ако има закон, дадена квота, която да лимитира по някакъв начин нещата - няма проблем. Когато няма ограничение, вече опростяващия и комплексиран до незнайна степен европейски, и български народ - масово ще се впусне, и както виждаме - се впуска, в секс приключения със първата мослема, която си разтвори младите крака.

Не желая да установявам диктатура, но това е нужно, за запазването на така наречения "heritage". В един момент, ако това не се контролира, всички ще са с цвят "капучино", и генетичният ни материал ще се измени с времето. Вече се изменя! От това и се понижава интелекта.

Да не коментирам, че Библията строго го забранява.

2 Коринтяни 6:14-16
14 Не се впрягайте заедно с невярващите; защото какво общо имат правдата и беззаконието, или какво общение има светлината с тъмнината?

"впрягайте" = брак, секс
Флектарн – Новини & Отбрана на България
Имейл за контакти: flektarn@tuta.io