Обща категория > Чужбина

НАТО - "Умна отбрана"

(1/5) > >>

Петкан:

Андерс Фог Расмусен:
--- Цитат ---"В повечето от съвместните операции държавите в НАТО играят подчинена роля, докато САЩ имат водеща роля. Ето защо НАТО иска да не харчи повече, а да ги харчи разумно"
http://www.seesbg.com/?b=art&art=5915
"Военните министри на страните-членки от НАТО одобриха стратегия за „Умна отбрана", в която се съдържа проект, целящ „изграждането на по-добра отбрана с по-малко ресурси, но по-голяма координация и съгласуваност".

Инициативите са предложени от Генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, включително изграждането на отбранителни способности, базирани на най-съвременни технологии - в разузнаването, наблюдението, контраразузнаването, както и в материално-техническото обезпечаване и обучението.

„Съюзниците дискутираха редица проекти, които ще помогнат за реално подобряване, като максимално се ограничат ресурсите, които имаме", каза Расмусен.

Той очаква на срещата на високо равнище на НАТО в Чикаго май 2012 година да се постигне политическо споразумение по проектите..."
...
...

 :eusa_clap:
"Умна отбрана" звучи добре,но "Умна отбрана"+А.Ангелов е комично. :rofl:
--- Край на цитат ---

Tiesto:
НАТО е направо като троянски кон каквито са и базите в България.

Франкист:
не знам дали се забелязва от съфорумците а и от останалите граждани на републиката, че в последните години УСА диктува в НАТО. Под вещата диктовка обаче се намалява драстично числения състав на армиите на страните членки особено на тези в Европа ( изключвам Турция). По-горната новина е още едно доказателство за това. В един момент ще се разчита единствено на "умна отбрана" , тоест на едно голямо нищо.Под вещото ръководство на УСА и техния призив за "умна отбрана", коалициионните сили срещу Либия свършиха ракетите си още на втората седмица - с изключение на САЩ разбира се. Явно това е тяхната цел - максимално разоръжаване на останалите страни членки. По между другото ,ако в момента руснаците тръгнат през Европа с тяхната "глупава отрана" ще са на Ламанша за по-малко от 5 дни (същото се отнася и за турците и за фалиралите гърци). Та дотук с умните приказки!

Watchman:
Ние си спомняме как започна войната в залива (Desert Storm/"Пустинна Буря") за освобождаването на Хуйвейт, а си спомняме и какво се случи на садамовата държава по-късно, завършило с пълното разпарчетосване на Ирак, застрелване на неговите смели синове и другари и обесването на идиота.

Да се стяга за въжето, още от сега и да си купи сапун, за да не се мъчи много, великият дриймър Ахмак Дамаджан, абдулски ръхуйводител на дамаджанията.  :police:

Watchman:

--- Цитат на: Франкист в Февруари 04, 2012, 18:58:31 ---не знам дали се забелязва от съфорумците а и от останалите граждани на републиката, че в последните години УСА диктува в НАТО. Под вещата диктовка обаче се намалява драстично числения състав на армиите на страните членки особено на тези в Европа ( изключвам Турция). По-горната новина е още едно доказателство за това. В един момент ще се разчита единствено на "умна отбрана" , тоест на едно голямо нищо.Под вещото ръководство на УСА и техния призив за "умна отбрана", коалициионните сили срещу Либия свършиха ракетите си още на втората седмица - с изключение на САЩ разбира се. Явно това е тяхната цел - максимално разоръжаване на останалите страни членки. По между другото ,ако в момента руснаците тръгнат през Европа с тяхната "глупава отрана" ще са на Ламанша за по-малко от 5 дни (същото се отнася и за турците и за фалиралите гърци). Та дотук с умните приказки!

--- Край на цитат ---

Диктува, защото плаща най-много за НАТО.  :tounge:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия