Обща категория > Чужбина

Полковник от московската МИЛИЦИЯ за задържаните членове на Pussy Riot:

(1/1)

Siegfried:
Полковник от московската МИЛИЦИЯ за задържаните членове на Pussy Riot: Съжалявам, че днес не е 37-ма година !?!?!?!?Членовете на групата Pussy Riot, които нахлуха на терена на стадион "Лужники" в Москва по време на финала на световното първенство по футбол между Франция и Хърватия, са осъдени на 15 дни затвор. Te получиха и тригодишна забрана да посещават спортни мероприятия.

Пьотр Везилов, Олга Курачьова, Вероника Никулшина и Олга Постухова са четиримата осъдени, които се появиха на терена, облечени в полицейски униформи. Акцията им доведе до кратко прекъсване на срещата през второто полувреме.

Четиримата протестиращи са обвинени в нарушаване на правилата за поведение на зрителите по време на спортни състезания и за незаконно носене на униформа с отличителни знаци на държавни военизирани организации, правоохранителни или контролиращи органи.

След двубоя Pussy Riot използва социалните мрежи, за да поеме отговорност за случилото се. От групата обясниха, че акцията се казва "Милиционер влиза в играга". Чрез нея те отбелязаха и 11 години от смъртта на "великия руски поет Дмитрий Александрович Пригов, създал в руската култура образа на Милиционера, носител на небесната държавност".

Организаторите отправиха и шест искания: "Освобождаване на всички политически затворници; Да не бъдат осъждани на затвор хората, само защото са "харесали" публикация в социалните мрежи; Прекратяване на незаконните арести на митингите; Да се позволи политическа конкуренция в страната; Да не се изфабрикуват наказателни дела и да не бъдат държани хората просто така в арестите; Да превърнем земния милиционер в небесен милиционер."

По-късно в интернет се появи видео на разговор между задържаните членове на Pussy Riot и полковник от московската полиция, който заявява: "Понякога съжалявам, че днес не е 37-а година. Направо съжалявам."

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/polkovnik-ot-moskovskata-politsiya-za-zadarzhanite-chlenove-na-pussy-riot-sazhalyavam-che-dnes-ne-e-37-ma-godina

генерал Жеков:
Другаря май е препил с бояришник  :lol: Ако такова нещо бъде изречено от държавен служител в Европейска държава-е стане страшен скандал,а самия служител ще напусне системата и ще отиде да лови риба в някое езеро.Тук,обаче,говорим за азия и възможно най-зле развитата държава там.В такава държава,предвид радовите способности на населението-няма как да има ЦИВИЛИЗОВАНО общество,а само едни малоумни пияници и психопати.Там няма демокрация,каквато има тук.Там властва една уникална система-путинокрацията...

Siegfried:

--- Цитат на: генерал Жеков в Юли 17, 2018, 14:39:13 ---Другаря май е препил с бояришник  :lol: Ако такова нещо бъде изречено от държавен служител в Европейска държава-е стане страшен скандал,а самия служител ще напусне системата и ще отиде да лови риба в някое езеро.Тук,обаче,говорим за азия и възможно най-зле развитата държава там.В такава държава,предвид радовите способности на населението-няма как да има ЦИВИЛИЗОВАНО общество,а само едни малоумни пияници и психопати.Там няма демокрация,каквато има тук.Там властва една уникална система-путинокрацията...

--- Край на цитат ---

Имай предвид, че на мен лично тук са ми го казвали това, и са ме заплашвали, едмо милиционерче лейтенант, заплашваше ме, че щял да ми направи такъв 9-ти Септември, че и тн и тн.. Понеже беше такава ситуация, че имаше и по - висши милиционери по чин от него, попитах един подполковник от милицията, който беше наблизо,  деполитизирани ли са в милицията и откога , слижителите на МВР изразяват политическите си възгледи открито и заплашват политическите си опоненти с арести терор и екзекуции !?

Затова недей да поропускаш, че тук е такъв болшевишки и русоробски кенеф, че просто си нямаш и на представа,  за какво иде реч и то специално в милицията !

Тия милиционерчета отдолу виждаш ли го с какво са се накичлили и къде се намират и това ако е деполитизиация на милицията, здраве му кажи :


Ето ти моята сентенция по въпроса: От 09.09.44г. до днес Милицията в България, пази, защитава и се грижи, единствено и само за спокойствието и сигурността на комунистите  и семействата им, докато преди 09.09.44г.,Полицията в България е пазела, защитавала и се е грижела за спокойствието и сигурността на всички български граждани !!!

генерал Жеков:
В системата е ясно,че има доста "гнили ябълки".Наистина,няма как да бъдеш държавен служител,да си дал клетва,да служиш на държавата и народа си,а в същото време да си върл поддръжник на една ИНТЕРНАЦИОНАЛНА политическа система,която сама по себе си е отрова за всяка нация.Разбира се,че в днешно време има репресии,като те може да не са толкова жестоки,както по време на сомунизма,но отново се гледа на тях като методи на върлия сталинизъм и болшевизъм,нямащи място в днешния цивилизован свят.Доста правилно заключение си направил,но едва ли,докато на власт са същите боклуци и слуги на КГБ нещо ще се промени.Напротив,ако не бъде изхвърлена,тази болшевишка сган ще направи живота ни още по-черен и труден...

Siegfried:

--- Цитат на: генерал Жеков в Юли 17, 2018, 17:18:27 ---В системата е ясно,че има доста "гнили ябълки".Наистина,няма как да бъдеш държавен служител,да си дал клетва,да служиш на държавата и народа си,а в същото време да си върл поддръжник на една ИНТЕРНАЦИОНАЛНА политическа система,която сама по себе си е отрова за всяка нация.Разбира се,че в днешно време има репресии,като те може да не са толкова жестоки,както по време на сомунизма,но отново се гледа на тях като методи на върлия сталинизъм и болшевизъм,нямащи място в днешния цивилизован свят.Доста правилно заключение си направил,но едва ли,докато на власт са същите боклуци и слуги на КГБ нещо ще се промени.Напротив,ако не бъде изхвърлена,тази болшевишка сган ще направи живота ни още по-черен и труден...

--- Край на цитат ---

Точно това имах предвид !

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия