Обща категория > Чужбина

За Русия с любов!

(1/103) > >>

Черноризец Храбър:
От днес автоматите за кафе и вода в руски университет предлагат ...светена вода
 
От днес в автоматите за кафе и вода в Уралския хуманитарен институт на руския град Екатеринбург се предлага и ....светена вода. Днес Руската Православна Църква отбелязва празника Богоявление.  По информация на Информационно-издателския отдел на Екатеринбургска епархия в РПЦ, ръководството на ВУЗ-а "се грижи за духовно-нравственото израстване на своите студенти". "Богоявленската вода обезателно ще помогне на студентите да положат успешно изпитите от зимната сесия, още повече, че тя започна с молебен", се казва още в съобщението на епархията. Зам.-ректорът по науката и развитието, професор доктор на медицинските науки протойерей Сергий Вогулкин е настоятел на вузовския храм "Света Татяна". /Интерфакс/Cедмица/ http://www.religiabg.com/index.php?p=news&id=10878

CONST:
ваше отношение к России?

Центурион:

--- Цитат на: CONST в Януари 29, 2008, 12:48:27 ---ваше отношение к России?

--- Край на цитат ---

А твоето отношение към България?

Центурион:
Руснаците със световен рекорд по консумация на алкохол!!!

Русия премина на ново ниво на пиянството: според фирмите участници на руския алкохолен пазар годишният обем на консумираната в Русия водка е между 1.85 и 2 милиарда литра. :icon_redface:

Това означава, че всеки руснак средно изпива по 17 литра чист спирт годишно,което е световен рекорд, пише германският вестник "Ди велт"

http://news.ibox.bg/news/id_52370210

Деградета... :-[

Индивидуалист:
Моето отношение към руския народ и обикновени хора е положително,но отношението ми към руската политика на властите им е както и към българската социалистическа система,която нямаше край и е насочена срещу нормалния живот в двете държави.
Нуждаем се от много правосъдие и т.н.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия