Обща категория > Чужбина

Деградацията на обществото в ЕС

(1/17) > >>

Skarlet:
Епидемия от убийства на новородени в Германия, откриха три трупчета в семеен фризер
В дома на обикновено многочленно семейство в град Венден бяха открити три трупа на новородени

Полицията в Германия арестува жена, заподозряна в убийството на три новородени бебета. Телцата били открити във фризер. Страшната находка била направена в неделя вечерта в град Венден, разположен в провинция Северна Рейн- Вестфалия, на 50 км източно от Кьолн, съобщи AFP.

Окръжната полиция получила информация за страшното престъпление по сво канали, с прокурорска заповед било проверено подземието на посочения от информатор частен дом. Във фризера там били открити, завити в полиетиленови торби, телата на три новородени деца, съобщиха от прокуратурата.

Според някои данни, на телата случайно се натъкнал 18 годишният син на заподозряната, който търсел нещо във фризера.Според сп. Spiegel , има " сериозни основания" да се смята, че именно майката на децата ги е убила. В момента тя е в следствен изолатор.По предварителни данни децата са се родили живи, но повече информация за причината на смъртта им ще има след аутопсията. Трябва да се установи и колко дълго са били те във фризера.

Полицията разпитва съседите на семейството. Местните тв канали отбелязват, че в "къщата със замразените деца" живее съвсем обикновено многодетно семейство с три деца на възраст от 18 до 24 години.

" Епидемия" от убийства на новородени

През последните години в Германия има няколко подобни случая. Най-много нашумя историята на жената, която е убила девет свои бебета. При това 42 годишната Сабина Х. е държала труповете в саксии със цветя. През март 2008 година съдът във Франкфурт на Одер я осъди на 15 години затвор.

През февруари 2008 година полицията откри останки от дете в избата на къща на север в Германия.

Месец по-рано обвинение в убийство на три собствени деца бе предявено на 28 годишна саксонка. Тогава детските трупове бяха открити от полицията не само в нейната къща, но и в дом на неин роднина.

Отначало единствено заради немската пунктуалност властите са заподозрели нещо нередно, когато след няколко години обръщат внимание на изчезването на новородено дете. Майката, която по това време има вече две деца, заявява на социалните работници, че е родила дете от чужденец, който я е изоставил и е напуснал Германия заедно с бебето. Социалните служби уведомяват полицията, която се заема с проверка на информацията. По време на разпит жената признава, че детето " неочаквано" починало няколко дни след раждането. За да избегне неприятности, тя опаковала трупа в полиетиленова торба и го сложила в куфар, който оставила в дома на роднините си. На 29 ноември завела полицията там и отворили куфара. Представител на прокуратурата съобщи, че за това време тялото на детето на практика се е мумифицирало и не може веднага да се назове причината за смъртта му. Заради липса на доказателства жената била освободена, но разследването продължило. Седмица по-късно полицаите откриват в дома и втори труп на бебе, скрит в хладилна камера. Накрая, на 5 декември, на балкона на дома в полиетиленова торба били открити останките на трета дъщеря. Сега вече полицията има достатъчно основание да арестува убийцата.

През декември 2007 година полицаите откриват наведнъж пет трупа на момчета на възраст от 3 до 9 години в къща на градчето Дари в провинция Шлезвиг- Голдщайн. 31 годишната майка, страдаща от психическо разстройства, по- късно признава, че е дала на децата сънотворни лекарства, а после ги е задушила с найлонови торби.

През април 2007 година 15 годишно момче намира наведнъж два трупа на бебета в хладилник в дома на майка си. 35 годишната жителка на Ерфурт признава, че след раждането на децата, тя ги напъхала в торби за боклук и ги скрила в хладилната камера. За тези две убийства тя получи 12 години затвор.

През януари 2007 година в Тюрингия при събаряне на къща в град Терей, работниците се натъкват на останките от три детски трупа, скрити под покрива на гаража. В убийството е заподозряна 21 годишна жена, която по- късно признава, че е убивала новородените си деца при раждането и ги е крила в гаража. Първият труп е бил там пет години.


http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=3&id=14901

Борисъ:
Типични примери за това какво става в една демократична страна с разпуснати норми и отворено общество,с липса на всякаква дисциплина и морални ценности,за каквато радеят педемократчетата и неолибералистите.Къде щеше да се види такова нещо във времето на Кайзерова и Хитлеристка Германия след обединението от 1871 до 1945? :devil:

Същото важи и за България до 1944.

Борисъ:

--- Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk в Май 07, 2008, 21:21:43 ---Еми това са те - "арийците". :lol: :lol:  А спомняте ли си за серията от заключвани с години деца в Австрия?Като прибавим към това и факта,че изроди като Хитлер,Менгеле,Ханс Франк,Химлер и милиони други са също немци можем да си направим изовда що за стока са.Най-големите изроди в Европа,конкуриращи се само с руснаците. :devil:

--- Край на цитат ---
Тези извращения са плод на десетилетията демократична пропаганда,която унищожи всякакви морални ценности и традиции на народите от Европа след Втората световна война,а не на естественото развитие на тези народи.

Много си смешен като от една страна защитаваш педемокрацията а от друга плюеш по гей-парадите и разни псевдосатанисти,които точно тя създаде :-P

Борисъ:

--- Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk в Май 10, 2008, 17:22:45 ---и в България преди 44-та е имало демокрация. :lol:
--- Край на цитат ---

В България никога преди 1944 не е имало педемокрация в този й изроден неолибералистки вид,в какъвто ти я харесваш сега.България е била конституционна монархия с изключително широки правомощия на Княза/Царя,а престъпно демократичната Търновска конституция е била пренебрегвана от кажи-речи 70% от правителствата по някакъв начин :D И предпочитам да живея по време на великите авторитарни режими на Стамболов и Цар Борис III пред каквато и да било днешна форма на демокрация :devil:


--- Цитат ---,защото си привърженик на нацизма,
--- Край на цитат ---
Моля?! :D


--- Цитат ---Демокрацията в себе си не залага никакви възгледи или идей за морала и бита на хората,така че няма как и да и се приписват негативните последици от даден народен избор.

--- Край на цитат ---
Напротив,именно демократите постепенно налагат този педелибералистки модел на държавен живот,в който трябва мирно да живеят всички групи от хора,като в същото време се пропагандира псевдохуманизъм и смесване между етносите.
Демокрацията и произтичащата от нея републиканска форма на управление са най-уродливите гръцко-еврейски измишльотини и трябва да се заличат ако народите в Европа ще просъществуват :devil:

Хитлер:
Бъгяса се света,май.... :-[

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия