Автор Тема: Простотията на Христо Стоичков  (Прочетена 32879 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен MAGADAN

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Публикации: 594
Re: Простотията на Христо Стоичков
« Отговор #15 -: Април 29, 2008, 18:41:43 »
Нормално е да се отрече след всичката помия с която го заляха у нас.
Ние го отхвърляме, нормално е и той да ни отхвърля.Вие какво очаквахте след всичките обиди, които му нанесоха.  :devil:

Родителите му не искат да го видят, ти му адвокатстваш  :-\ Дано има кой да му каже, че е един нещастен безродник  :devil:

Неактивен Skarlet

• Hero Member
  • Публикации: 1,807
  • хуманистка
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
« Отговор #16 -: Април 29, 2008, 18:48:57 »
29 април 2008 / News.dir.bg
„Стоичков отново си изпуска нервите“, „Стоичков нанася побой на български фотограф“ - под такива заглавия испанските медии отразяват неприятния случай, при който Христо Стоичков преби българския фотограф Любомир Асенов в Барселона.
http://dnes.dir.bg/2008/04/29/news2945658.html

Испанските вестници не коментират нищо, само представят случилото се, обаче коментарите под темите са показателни, хората подкрепят Стоичков. Ето тук, например, от 47 коментара, само 7-8 са против постъпката му, а останалите смятат, че фотографа си е заслужил боя, след като не е попитал дали може да снима.

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080429/53457964031.html

Неактивен MAGADAN

• Banned
  • Senior Member
  • *
« Отговор #17 -: Април 29, 2008, 18:55:08 »
29 април 2008 / News.dir.bg
„Стоичков отново си изпуска нервите“, „Стоичков нанася побой на български фотограф“ - под такива заглавия испанските медии отразяват неприятния случай, при който Христо Стоичков преби българския фотограф Любомир Асенов в Барселона.
http://dnes.dir.bg/2008/04/29/news2945658.html

Испанските вестници не коментират нищо, само представят случилото се, обаче коментарите под темите са показателни, хората подкрепят Стоичков. Ето тук, например, от 47 коментара, само 7-8 са против постъпката му, а останалите смятат, че фотографа си е заслужил боя, след като не е попитал дали може да снима.

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20080429/53457964031.html

Нека да напише в техните вестници, че Испания НЕ МУ Е ДАЛА НИЩО - гледай тогава какво ще пишат  ;)

ПП  По Гонг обявиха обяснението на Стоичков по случая. Не е разбрал какво се случва и поднася извинения. Хайде да закопаме темата - има много истински проблеми пред нас.
« Последна редакция: Април 29, 2008, 19:07:51 от MAGADAN »

Неактивен FELDMARSCHALL

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,912
  • АРИЕЦ
  • Зодия: Scorpio Scorpio
« Отговор #18 -: Април 29, 2008, 19:18:54 »
Скарли, преведи ги коментарите от "ла еспаньола"... все още не сме станали
испанска колония за да знаем този език! :lol: :-P :lol:
Иначе по принцип уважавам Испания като велика страна, особено по
времето на Ген. Франсиско Франко, който разгромява комунистическите сили
и индиректно помага на Германия по време на ВСВ! ;)
След Втората световна война Испания и Аржентина са единствените страни, където
оцеляват фашистките режими и газят комунягите до смърт!
За съжаление днес Испания се управлява от комунист... и затова започна да запада!! :'(

Неактивен Исперих

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,624
  • Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
  • Religion: None None
« Отговор #19 -: Април 30, 2008, 01:37:57 »
Стоичков е велик! Тоест той е велик като футболист. По-точното е, че е бивше величие в сферата на футбола и то като играч. В историята на футбола има и други бивши величия както като футболисти, така и като треньори. Малко са хората, велики и като футболисти и като треньори, защото това съчетание на качества идва свише. Тези персони се броят на пръстите на едната ръка. Нашият "велик" имаше редкия шанс да  се присъедини към това малцинство, въпреки, че не беше задължително. Ние го боготворяхме като най-успешния Български футболист! В тази връзка е задължително да се спомене, че Гунди при подобни условия щеше да постигне подобни на неговите резултати, друг е въпроса, че Георги Аспарухов нямаше късмета на Камата. Подобни действия на Стоичков вече  никой не очудват и той е на път с тези си постъпки да затрие и заличи чудото, което на времето сътвори, останало в съзнанието на обикновения българин. Оттук нататък все по-често няма да можем да му прощаваме, че преди да стане велик футболист е бил  багерист.

П.П. С горното по никакъв начин не искам да оправдая папарака, защото в случая той се проявява като евтин фотографчия, а не като единствения журналист акредитиран да отразява Ф1, отгоре на всичко с бременната си съпруга! :-[ Това пък едва ли само на мен ми лъха на позабравения социализъм, когато най-заслужилите труженици ги командироваха зад желязната завеса със семействата си, където те с отвращение принудително  консумираха демокрацията.  Магадан най-добре го каза, че  в тази ситуация и двамата се поставят над закона. Дано в Испания правозащитните органи си свършат работата, а не както в България биха свършили това съответните служби!
”Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата” Г. Кондолов

Неактивен Metoman_88

• Senior Member
  • Публикации: 938
  • Зодия: Cancer Cancer
« Отговор #20 -: Април 30, 2008, 15:36:16 »
Стоичков е кюрд,Фелд се едно да ме питаш защо викаме на циганите цигани!
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Неактивен FELDMARSCHALL

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • АРИЕЦ
« Отговор #21 -: Април 30, 2008, 21:49:24 »
Стига вече с тия глупави клубни пристрастия!
Стоичков си е българин, прославил България по целия свят и
вкарал над 120 гола за Барселона - 4 пъти шампион на Испания и 1 път
КЕШ -1992г. Заради него станах и фен на Барселона та чак до днес! 8)

Неактивен Skarlet

• Hero Member
  • Публикации: 1,807
  • хуманистка
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
« Отговор #22 -: Май 01, 2008, 10:26:32 »
Пич, защо те бият пред жена ти
[30-04-2008] от Калин Руменов

"Пич, защо оставяш да те бият пред жена ти?. Пред бременната ти жена. Пич, защо позволяваш да псуват жена ти. Същата бременна жена".
Тези въпроси непременно трябва да се зададат на бития и псуван от Стоичков фотограф. Който е насиненото обобщение на набитата журналистика. Тя още не го е попитала – къде бяха собствените му шамари. Ако квартален пияница беше посегнал на Любомир Асенов и напсувал жена му – той вероятно щеше да се сбие с него. Журналистиката обаче не иска да се саморазправя със Стоичков. И не може да обясни миролюбието си. Иска само да направи добра снимка, но я мързи да я защити с шамари. И ако днес ще рита Стоичков по златните топки – трябваше да го направи първо в Барселона. Там имаме само един мъж. За съжаление на журналистиката той е играл футбол.
Мъж води жена си на ресторант и там фотограф ги снима, без да пита. Жената може да не си е правила прическа и се притеснява, че не е излязла добре. Казва на мъжа си да намери снимките - не е хубаво да я снимат така. Мъжът също не иска жена му да излиза по вестниците мърляво и тръгва след фотографа. Забравете, че това е Стоичков. Това е вашата жена без грим, чийто фризьор не е имал свободни часове. Това е нейната снимка, която трябва да бъде свалена от ефир. И вие трябва да се сбиете заради семейната цензура.
Фотограф води жена си на ресторант и там има голяма звезда. Снимката й струва известна сума и той опитва да плати с нея вечерята. Не се крие от звездата и я снима антиконспиративно. Което е доста мързеливо плащане на сметката. Когато звездата го настига, фотографът се оставя да бъде набит, да му вземат апарата, да обиждат жена му, а той да реагира само с: "Ще се видим в съда". Тъжната математика на журналистиката е, че от четирима души имаме само един мъж и много повече жени.
Битият фотограф изглежда солиден човек. Биещият Стоичков изглежда като нормално надебелял бивш футболист. Не като дебел борец, боксьор или нещо друго бивше, но все още добре биещо. Би трябвало от двамата да очакваме мъжко равностойно меле, в което е по-малко срамно да те насинят. Вместо него се получи сблъсък между Модерния ляв и модерния пацифизъм. След който журналистиката чака друг да отмъсти за изядените и неотговорени шамари. Когато я бият – тя може само да вика: Ма, много ви моля, къде се намирате. Намираме се на война и трябва леко да се сбием – заради жената и заради работата. Ако Любомир Асенов не беше обикновен фотограф, а класически папарак – вероятно щеше да воюва за снимката си. Ако дебнеше със седмици Стоичков и се беше крил в храстите пред къщата му – нямаше да падне лесно след първия между очите. И щеше да опита да стане. Това не е бой между един фотограф и целия дриймтим на Барселона. Това е честен бой между мъже, в който единият доброволно не участва. И ни е по-трудно да му съчувстваме. Заради липсата на поне малко взаимни усилия двамата да се разберат по законите на уличното правосъдие, без да замесват официалното.
Шамарите на Стоичков са институционалният бой, който журналистиката сама позволява да отнася. Досега тя не е набила никого и много бой ще има още, докато не започне да воюва за снимките си. Случаят „Стоичков” беше чудесната й възможност да избие няколко зъба за собствената си кауза Това ни е работата. BG журналистите обикновено се бият по много тъмно и от много хора. Стоичков е приятното изключение, чийто жест за реабилитация на анонимните традиции беше проспан по очи върху тротоара. Журналистиката не може да се сърди на Стоичков, а на самата себе си. На нея трябваше да й съчувстват, когато милиционерите я биха заради Маджо в съда. Когато Ушев се опита да бъде мъж и се сби като вагина. Когато около него гъмжеше от мутри, но той преби фотограф. По възможно най-педерасткия начин – цял взвод милиционери ритаха с кубинки паднал човек.
Стоичковият бой е нещо различно и по-честно. Няма нищо общо със случая „Стависки” само заради спорта. Максим е върховното неравенство пред закона на пияните шофьори. Докато Стоичков е прекрасното мъжко правосъдие, което се бие пред жена си и заради нея. Може и да изглежда леко селско, но е по средиземноморски красиво. Докато балканската изтънченост на добрите журналистически обноски остава ужасно неразбираема. Тя продължава да бъде бременна с комплекси от институционалните шамари. И не иска малко да се сбие, колкото да не се излага пред жените.

http://www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=left&sql=MjYzNDsyOQ==&mater=MjYzNDs5MQ==

Неактивен Ванадий

• Hero Member
  • Публикации: 1,530
« Отговор #23 -: Май 02, 2008, 11:56:24 »

Скандалът между Христо Стоичков и фотографа Любомир Асенов предизвика интерес и в Испания. Камата разказа своята версия пред журналиста от мадридския вестник "Марка" Анхело Триана.

В същото време "168 часа" публикува в новия си брой снимки от ресторант "Саламанка" в Барселона, заради които Стоичков шамароса Асенов. На тях се вижда как Камата седи на маса с червенокоса жена, която е в гръб на кадъра, и непознат мъж. Изданието е скрило лицето му и твърди, че той е непознат в България.

В интервюто си обаче Стоичков твърди, че в момента на снимката, заради която е избухнал, той е бил заедно с двете си дъщери и съпругата. В изявлението на футболната звезда до българските медии във вторник той подчерта, че е потърсил сметка от Асенов, защото се е притеснил за сигурността на семейството си. Вестник "Стандарт" предлага днес препечатка на интервюто на Стоичков пред испанската "Марка".

- Христо, ще кажеш ли най-после какво се случи и защо премълчаваш един толкова явен скандал отново с участие на твоята особа?

- Какво аз да разказвам, ти идваш от полицията, уговаряш интервю с мен, а искаш подробности. Ето ги, казвам ги само пред твоето издание, знаеш, че аз не съм влюбен в "Марка" и предпочитам да нямам работа с този вестник. Но понеже ми е ясно, че сега цял Мадрид говори за мен и това, което се случи, а говори не в моя полза, ще ти разкажа следното: това беше един нагъл български папарак...

- Откъде знаеш за фотографа, нали казваш, а в полицията си обяснил, че не го познаваш?
- Да, така е, не го познавам, аз после научих, че той е от България. Та, послушай ме за малко: седя аз на масата в ресторанта, до мен са жена ми и дъщерите ми и разгръщам менюто. По едно време чувам как Мариана, жена ми, ме пита дали познавам онзи срещу нас, който беше с фотоапарат и ни снимаше. Погледнах натам и видях как един млад човек, щом разбра, че го забелязах, се завъртя и с бърз ход се отправи към изхода на ресторанта. Нито знам с кого е бил, нито знам кой е. Казвам ти самата истина. Аз, разбира се, веднага скочих и тръгнах след него. Стори ми се доста съмнителен и започнах да се опасявам за безопасността на семейството си. Показах се навън, той вече беше на около 30 крачки, обърна се и като ме видя, хукна да бяга. Веднага побягнах и аз и го настигнах бързо. Ударих го в гърдите, а не в носа, той падна и апаратът се затъркаля. Питам го на испански кой е и какъв е, а той ми отговаря на български. Побеснях, казах си, че трябва веднага да накажа този гадняр, дръзнал да ме снима, без да счете за необходимо да ми каже, че иска това. Край, другото го пише по вестниците...

- А защо си налетял на бременната му съпруга, поне той така казва?
- Аз откъде да знам, че е била бременна, а не съм налетявал на никого. Аз жени не закачам и никога не бих си позволил да вдигна ръка срещу жена, каквато и да е тя. Така че не съм я докосвал, само казах да се разкара, за да не пострада и тя.

- Обижда ли тази жена, каква я нарече?
- В общите си приказки на български може и на нея нещо да съм казал, и то не толкова вежливо. Но пак ти казвам, аз жена не съм нападал и ми е смешно, че сега някои твои колеги се опитват да ме изкарат изверг, който е нападнал и блъскал бременна жена. Смешна работа.

- Какво би казал в твоя защита, ако се наложи, разбира се?

- Наложи се и аз го казах в полицията. Всъщност попитах защо онзи тип е бягал, след като твърди, че нищо лошо не е направил. Защо не се обърна към мен да ме попита дали може да ме снима, след като говори, че в мое лице е видял известна личност и е решил да направи репортажна снимка. Доколкото знам, репортажна снимка в ресторант, когато хората се хранят, не се прави. Но и така да е, защо не ме попита, а като го видях, хукна да бяга. Аз ли съм негодникът или той и защо медиите са изцяло в защита на папарака. Как да си обясня факта, както той твърди, че бил излязъл от ресторанта спокойно под ръка с жена си, а аз го видях как бяга и жена му дойде няколко минути след полицията. Къде е била тази жена? Ами ясно е къде. Този "мъжкар", нали се прави на такъв, е побягнал от страх, като знае, че върши нещо нередно, и е изоставил жена си. На такъв в България му казват мухльо или смотаняк.

- Известно ли ти е каква е реакцията на случката в България?
- Много добре ми е известно каква е. Без да прочета и един ред, знам, че ме оплюват. Така е там, не обичат реда и хората, които са известни. Аз бих попитал този папарак, който искаше нещо да спечели от това, че ме снима. Вече знам, че е бил акредитиран за състезанията от Формула 1. Защо не ме снима в ложата край пистата "Барселона", в която бях с краля на Испания Хуан Карлос, а ме дебне по ресторантите на града? Нали има право да снима, като е така, защо не снима пилота Хамилтън или някой друг пилот как се храни в някой ресторант? Ако се опита да направи това, направо ще му откъснат главата, ще го съдят да плати глоба, каквато не е и сънувал и повече няма да види даже и тренировка на Формулата. А при мене може, така ли? Е, не става, братче, разбери, не става така мърляшки.

- Българските медии, а и местните, пишат, че фотографът щял да те съди?
- А, така ли, нека да ме съди и тогава ще разбере на чия страна е законът и как е тук, в Испания. Този закон пази хората от разни скапаняци да ги резилят.

- Ти ще потърсиш ли правата си?
- Първо, аз се извиних за моята проява в скандала на всички хора, които ме обичат, уважават и подкрепят. Имам предвид почитателите си в България. Ще се посъветвам още веднъж с моя адвокат как да постъпя, но е сигурно, че няма да оставя нещата така. Не може един папарак да постъпва така и да му се размине. Другите също ще си помислят, че е възможно да правят каквото си поискат и понеже били журналисти, да се смятат над закона и правилата за общуване между хората. Тази работа няма как да стане, заричам се пред вас да я докарам до решение. На съда или на полицията, все едно - решение по случая ще има. И аз ще направя всичко възможно това решение да стигне до България, по-специално до всички български медии. Сега зад мен са всички онези, които са страдали от папарашки набези. Те ме разбират и ме подкрепят напълно.

- Смяташ ли, че вече спокойно можеш да се показваш навсякъде в България, как очакваш да те приемат хората, ако отидеш там?

- По въпроса не съм мислил, нямам намерение скоро да ходя в България. Знам, че освен приятели имам и врагове и няма да доставя удоволствие да съм в България, за да ме плюят по вестниците.

- Като за финал на разговора - вярно ли е, че неотдавна си нападнал, но само по телефона, един от почитателите на по-голямата си дъщеря, който е испанец?
- Имаше нещо такова, но то беше отдавна. Един младеж, когото дъщеря ми не можеше да понася, постоянно я търсеше по телефона и я безпокоеше. Наложи се аз да разговарям с него, тонът не беше толкова официален и той престана. Това беше всичко, не съм преследвал никого и не бих направил подобно нещо с приятелите на моите деца.

- Тази история беше публикувана в испанско списание, но ти я отрече, а сега признаваш, че е имало нещо. Кажи, често ли ти се случват конфликти с българските медии?
- Известно е, че аз не съм в добри отношения, а и никога не съм бил с некоректни журналисти. За съжаление те са повече на брой от почтените и аз съм длъжен да пазя своето семейство. Затова съм по-категоричен в приказките си и ще бъда такъв винаги

ОТ: http://sportni.bg/?tid=40&oid=1193856

Неактивен Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,814
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
« Отговор #24 -: Май 02, 2008, 13:09:48 »
Толкова години вече не знам защо му викат кюрд на Стоичков? :o :o
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Неактивен Инжинер Донев

• Hero Member
  • Публикации: 1,586
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
« Отговор #25 -: Май 02, 2008, 14:05:32 »
ТРЯБВА ДА МУ ВЗЕМЕМ ГРАЖДАНСТВОТО НА ТОЗИ ЕНИЧАР И ПРЕДАТЕЛ!!!

:devil: :devil: :devil: :devil:

Неактивен Metoman_88

• Senior Member
  • Публикации: 938
  • Зодия: Cancer Cancer
« Отговор #26 -: Май 02, 2008, 18:36:16 »
Смърт за Кюрда  :down:
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Неактивен Хитлер

• Вечното присъствие
  • Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 677
  • ! Смърт за всички предатели !
    • SS GROUP
  • Зодия: Aries Aries
« Отговор #27 -: Май 02, 2008, 18:42:15 »
Всеки срамещ името на България заслужава доживотна забрана за връщане в родината ни....
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България

Неактивен FELDMARSCHALL

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • АРИЕЦ
« Отговор #28 -: Май 02, 2008, 18:54:25 »
Кюрдите също са АРИЙЦИ, така че това не е обида! :lol: :lol: :lol:

Неактивен MAGADAN

• Banned
  • Senior Member
  • *
« Отговор #29 -: Май 02, 2008, 19:09:18 »
Всеки срамещ името на България заслужава доживотна забрана за връщане в родината ни....

Съществува правна мярка - Лишаване от граждански права. Ако се приложи масово спрямо богоизбраните има шансове да спасим България  :devil:

Tags: