Author Topic: БНС-Варна отбеляза Деня на Независимостта  (Read 4345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Machtwille

 • Forum Member
 • **
 • Posts: 404
 • Gender: Male
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Зрелища без хляб за умрелите от гладНа 22-ри септември в морската столица, активисти на БНС-Варна и свободни националисти отпразнуваха 100 години от обявяването на Българската независимост.

Като начало беше направен исторически преглед за честването на Независимостта във Варна преди 100 години. Последва молебен за България, отслужен от варненския митрополит Кирил, след което под звуците на Националния химн бе издигнат флага на Република България. Веднага след това започна тържествен марш на почетния караул на "ВМС".

Сред официалните гости на тържеството бяха кметът на Варна Кирил Йорданов, който поздрави националистите от БНС (?), консулът на Руската федерация Анатолий Шчелкунов, един депутат от ОДС, председателят на Общинския съвет, зам.-кметове и други представители на местната властова мафия.

„На 22 септември празнуваме деня на Българската Независимост с ясното съзнание, че за 100 години ние още не сме постигнали такава. Днес е деня, в който отново трябва да си припомним нашия дълг към дедите ни, които са загинали за свободна, обединена и независима България, за да можем да продължим тяхното дело и да изпълним тези три думи със съдържание. Сегашните управници са изцяло зависими от мафията, а довчерашното червено знаме на Съветския съюз днес е заменено със синьото на Европейския съюз. От години в България под външен натиск се прокарват закони и решения, които са неизгодни за нас Българите. Именно затова в България идва ново поколение, което не иска повече да търпи. Ние искаме Отечество, което само да определя своите закони и своето бъдеще. Едва когато постигнем това, ще празнуваме истинската Българска независимост.” , каза Александър Борисов - водач на БНС-Варна.

След празненството на площад "Независимост", младите националисти поднесоха венец на паметника на Апостола на свободата - Васил Левски, в знак на почит към делото му, без което нямаше да има 22 септември. Вечерта завърши с грандиозна заря, каквато Варна досега не е виждала.

Тя привлече много повече хора и по старата формула „Хляб и зрелища” свърши своята работа.  Народът беше доволен въпреки че в България, дори първото не е налице.http://bg.bgns.net/Kakvo-pravim/BNS-Varna-otbelyaza-Denya-na-Nezavisimostta.html
« Last Edit: 25 Sep 2008, 22:42:03 by Иван |Y| »
 

Offline Ванадий

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,530
 • Gender: Male
Колко бяхте?

Offline Стефан Караджа СС Ямбол

 • Banned
 • Forum Member
 • *
 • Posts: 136
 • Gender: Male
Aми ,като гледам от снимката са били точно 7-шестима на кадър и един фоторепортер:)
 

Offline skadansk

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 616
 • Gender: Male
Aми ,като гледам от снимката са били точно 7-шестима на кадър и един фоторепортер:)

Честно да ти кажа. По-добре 7, но да знаят за какво са там и да са там заради убежденията си, а не защото е модерно или защото после ще ги черпиш, както правеха твоите хора в Ямбол ;)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.
 
И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...
 

Offline Ванадий

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,530
 • Gender: Male
Aми ,като гледам от снимката са били точно 7-шестима на кадър и един фоторепортер:)

Честно да ти кажа. По-добре 7, но да знаят за какво са там и да са там заради убежденията си, а не защото е модерно или защото после ще ги черпиш, както правеха твоите хора в Ямбол ;)

Съгласен съм.

Offline Стефан Караджа СС Ямбол

 • Banned
 • Forum Member
 • *
 • Posts: 136
 • Gender: Male
skadansk-ХАХААХ Национализма от булгур години не е модерен.Модерно е това,което се превръща в мода,а национализмът в МОДА НЯМА ДА СТАНЕ,колкото и да ти се иска.Националистите винаги са били малко и малко ще си останат.За една бира или паста никой не става Националист.Модерно е да караш Бентли,да закусваш в Планет Клуб,да обядваш във варна на Каптан Кук,да пиеш питие на Бедром Бийч СЛ.БРЯГ.Ей това е модерно 8) 8).А от там и идеята за черпането.Аз не черпя.Винаги съм черпил само жена си.А ПЛАЩАНЕТО НА АВТОБУСИ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ ЗАЩОТО ТАКА СТЕ ИСКАЛИ ВИЕ-ДА СМЕ НА ЛИНИЯ.И съм бил на линия. :) :) :) :):)Затова това е друга тема.А това че са 7 няма нищо лошо и преди 10 години и сега толкова са в морската столица на България.Като станат повече здраве да е .Засега толкова.А дали имам аз убеждения и моите познати това са друга тема на разговор.Мисля че съм доказал,че имам,както всеки в този форум или всеки национален активист.Въпроса не е кой  е националист и кой не е ,а кой какво върши за каузата.Аз мога да върша само хулиганство :-P :-P :-P :-P :-P :-PВ това съм първи:) :-P :-P :-P :-P :-P
И между другото не знаех че има Кръв и Чест Варна.Даже се учудих доста. :) :) :)Макар че лично не мога да разбера къде и в кой град ,кои организации от националистически тип играят комбина:) 8)Явно сложна пропаганда.
« Last Edit: 26 Sep 2008, 00:44:34 by СТЕФАН КАРАДЖА-СС ЯМБОЛ »
 

Offline skadansk

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 616
 • Gender: Male
Мода може да бъде всяка глупост. Има неща обаче, които са над всяка мода и които са непреходни. Това, че този факт се осъзнава от малко хора е друг въпрос, но лично аз предпочитам да имаме хора, които са идеологически мотивирани да вършат дадено нещо, а не финансово стимулирани.

За рейсовете никой не ти е отрекъл нищо. Защо обаче постоянно го повтаряш? Да си прочел някъде някой да ти казва: "Камене, не си платил един рейс". Мне, няма такова нещо, но ти упорито си го пишеш. Нищо не доказваш по този начин. Националистът не парадира с делата си. Дали си отишъл на стоп, дали със собствени пари или си платил рейса за 30 други човека - това не те прави по-различен от останалите.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.
 
И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...
 

Offline Стефан Караджа СС Ямбол

 • Banned
 • Forum Member
 • *
 • Posts: 136
 • Gender: Male
1-Мода може да бъде всяка глупост-Може,ама може и да не е .Всичко зависи от мирогледа на дадения човек.За мен Метъла  глупава музика,но за много хора това е върха на сладоледа.Затова разни хора,разни идеали.Нито аз,нито ти си човека да определяш кое е модно и кое не.
2-Има неща обаче, които са над всяка мода и които са непреходни. -Има и това са доста неща,само да не се спекулира с тях,т.е. дадена организация само ТЯ ДА СЕ ПРИЗНАВА ЗА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ,А ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СА ПСЕВДО ЗА ТЯХ.Всички Националистически организации в България са такива.Всяка плюе другата.Смях голям.Няма идеи за обединение ,а смао псувни.Без да ми спориш ,че и вие не сте такива.В 90%от предаванията си говорите против Атака-не че те са за пример,защото са уникални боклуци,но има голяма част от общата им маса свестни момчета и девойки.Вместо националистическите организации да гледат в другите чинии да си погледнат своята.Ако даден ВОДАЧ НА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА 6 ГОДИНИ НЕ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА И трябва да си ходи и да бъде сменен.Това си е лично мое мнение.
3-Това, че този факт се осъзнава от малко хора е друг въпрос-осъзнава се от доста,друг е въпроса че примерно не препознавам нито една от всички националистически организации в България.Но това не съм само аз,а и доста хора.Но това не ни прави по малко националисти.Кой е по голям националист-този който дава всичко за родината си или този който се прави на разбирач и националист под лоното примерно на Бнс и си ляга с циганки. :-X :-X :-XПример Сашко от Ямбол.Нито искам да членувам някъде ,нито някой може да ме накара да го направя не по собствено желание.Пък и като виждам организациите нямат голям зор за мен:) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
4-но лично аз предпочитам да имаме хора, които са идеологически мотивирани да вършат дадено нещо, а не финансово стимулирани.-Финансово стимулираните са в БСП И ДПС.Който иска да прави пари от политиката отива там.По скрито от човека няма и не може да има.Има много хора,които примерно се записват някъде да членуват с УМИСЪЛ,която може да бъде всякаква-даже користна.Тези хора сами си знаят какво правят.Дали в Ямбол някой е финансово подпомаган се вижда добре.ОТВАРЯШ САЙТА СИ И ДАВАШ 1 ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПО РАНО ДА ВИДИШ ШЕСТВИЯТА В ЯМБОЛ И ДА МИ КАЖЕШ НА КОЙ ДАДОХ ПАРИ ДА ДОЙДЕ,ОСВЕН че платих ЛИЧНО С МОИТЕ СИ ПАРИ ВЛАКА НА ХОРАТА ОТ БНС СОФИЯ КОИТО НЯМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДОЙДАТ.ЗА ЧЕРПАНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ-АЗ НЕ ЧЕРПЯ:)Е може би само когато ми идваха другари от други организации.В Ямбол са идвали почти всички ваши водачи и съм бил винаги гостоприемен.Никога на никой не съм искал пари.Защото мисля че така е редно.На никой не съм давал пари за нищо.Затова глупости не ми се слушат.Имал съм давал съм.Ако нямах ,нямаше да давам.Това е.Макар че ако исках да печеля надали в Бнс щях да се запиша.Все пак там не се правят пари.Много момчета които нямаха работа ги взех да работят в мои фирми и много от тях сега имат.Просто си работят хората.
-На снимките от шествията добре се виждат колко човека участват и какво правят. :devil: :devil: :devil:
5-За рейсовете никой не ти е отрекъл нищо.-Ккакто казах имах-давах.Сега не членувам никъде и на никой не давам освен на жена си :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-PПък и няма да се правя на интересен.В Бнс имаше поне по мое време много хора с финансови възможности ,но се правеха на ИНТЕРЕСНИ И НЕ ДАВАХА,даже и не идваха на мероприятия.Аз каквото имах съм го давал.Не съжалявам че съм давал пари за национализъм,както и отново ще давам ,но не и за БНС НА РАСАТЕ.

6-Защо обаче постоянно го повтаряш?-Не повтарям нищо.Просто човека в горния пост питаше колко са били на мероприятието и аз ги преброих и казах.Нищо повече.Чети сам.Ти започна да говориш за даване и финансови страни/
7-Националистът не парадира с делата си. -Затова и не парадирам защото не съм направил нищо,защото нямам и секунда свободно време.Чат пат пиша тук и то от дъжд на вятър.Давам пари за национализъм,но само когато преценя че е безкористен.Сега нямам време да съм активист и затова помагам финансово,където трябва.
8-Дали си отишъл на стоп, дали със собствени пари или си платил рейса за 30 други човека - това не те прави по-различен от останалите.-Всички са равни:)))))))))Добре дошли в света на Комунизма казало копелето Карл Маркс преди няколко десетки години.Да,всички са равни и се оценят по делата им и то единствено В РАСАТА!!!!

Айде със здраве.Не съм злобар и мога да ви пожелая само успехи. 8) 8) 8) 8) 8)И няма смисъл от заяждане,защото не съм ви враг,нито пък ваш фен.Безразлични сте ми както вие,така и вмро ,така и атака.Пък и вие боб не дърпате за мен. :-P :-P :-P :-P :-P

14/88
 

Offline skadansk

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 616
 • Gender: Male
Няма да почваме разговора от началото. Всеки си има мнение. Твоето е такова - моето е друго. Темата тръгна от там, че се опитваше да иронизираш колко човека е имало във Варна. Сега запя друга песен и казваш, че няма значение реално и всеки да прави, каквото намери за добре. Същото ти казах и аз.

И стига с това "БНС НА РАСАТЕ" , БНС не е само Расате. Знаеш го много добре.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.
 
И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...
 

Offline Стефан Караджа СС Ямбол

 • Banned
 • Forum Member
 • *
 • Posts: 136
 • Gender: Male
Докато БНС  е в Къщата на Расате и Затова му плаща месечен наем,ще е на Расате. 8)
 

Offline Machtwille

 • Forum Member
 • **
 • Posts: 404
 • Gender: Male
 • Зодия: Capricorn Capricorn
Aми ,като гледам от снимката са били точно 7-шестима на кадър и един фоторепортер:)
Камене, беше работен ден, на площада общо е имало не повече от 30-40 човека. Повечето хора от БНС-Варна са били на работа в този ден и не са могли да се освободят. И в крайна сметка важно е това, че са почели празника и са се постарали да направят нещо ;)
 

Offline FELDMARSCHALL

 • Moderator
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,912
 • Gender: Male
 • АРИЕЦ
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Браво на варналии. Трябва да се отбелязват такива дати без значение
колко са хората. Масовостта е за митингите.
 

Offline skadansk

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 616
 • Gender: Male
Докато БНС  е в Къщата на Расате и Затова му плаща месечен наем,ще е на Расате. 8)

Голям довод извади!  ;D
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.
 
И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...
 

Offline Ванадий

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,530
 • Gender: Male
Стига яжби, моля!

Offline cism28

 • Junior Member
 • *
 • Posts: 33
 • Gender: Male
Докато БНС  е в Къщата на Расате и Затова му плаща месечен наем,ще е на Расате. 8)

Голям довод извади!  ;D

Според мен тоя израз "БНС на Расате" го използваха медиите за да го разграничат от това БНС дето е в Парламента на МВРО, Мозер и Софиянски. От там си и остана като клише, което наистина звучи тъпо, защото все едно му е частна собственост организацията.
 

Tags: