Българска култура и духовност > Антропология

Раси

(1/7) > >>

Bulgarian.Pride:
Тъй, като според мен Българския национален съюз е единственото политическо движение, което е расово осъзнато, реших да задам въпроса си тук.
Ако някой знае или е чувал за добра и достоверна книга на тема човешките раси - произход, еволюция и друга полезна информация - ще съм безкрайно благодарен да сподели заглавие и автор.

Симеон Велики:
Какво означава за теб "расово осъзнато"? Осъзнали са от коя раса са?! Или са осъзнали коя раса не са? Означава ли, че, ако бялата раса е най- висша, то трябва да се прекланяме пред всичките й представители? Защото, например, Уганда ми създават по- малко проблеми, отколкото Америка.

Bulgarian.Pride:
Това според мен е офф-топик. Става дума за книга на тема - Произход, еволюция и видове раси. :-)
Търсех нещо от Чарлз Дарвин, но поради незнайна за мене причина всичко негово е изтрито от нета или забранено..

Иван Д.:
Истината за възникването и състоянието на човешките раси е ужасна и много трагична. Ако наистина си сигурен, че искаш да знаеш, ето:

За началото на човешката история

В нета има само на руски език:

Расы Европы

Tiesto:
Не се поддавайте на съветската манипулация, четете само издания които са отвърдени от САЩ !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия