Българска култура и духовност > Родово Наследство

ЩО е ТРАКЕДОНИЗЪМ и кой ни го налага?

(1/25) > >>

Siegfried:
Тракедонизма, подобно на македонизма, са доктрини на Коминтерна за унищожаване на българската идентичност. Някои от старите комунистически доктрини на Коминтерна днес са трасформирани от Кремъл и са впрегнати в добре организирана хибридна война срещу България:


--- Quote ---Тракедонизма, подобно македонизма, са доктрини на Коминтерна за унищожаване на българската идентичност. Някои от старите комунистически доктрини на Коминтерна днес са трасформирани от Кремъл и са впрегнати в добре организирана „хибридна война“ срещу България.
Процесът за обезличаване на българската идентичност от Москва е свързан с доктрината, че българи на Балканите няма, те са славяни. За целта тракедонизма слага знак на равенство между траки, българи и славяни и пропагандира, че това са просто три имена на една и съща езикова общност, в чиято основа стои древния руски език (акад. Чудинов, Спароток). Тоест, няма траки, това е гръцко название за българите; но няма и българи, това са траки, които са „словени“, защото са хора на словото (???). Славяни също няма, това са българи, а те са хора на словото, сиреч траки, т.е. словени. Славяни няма, но словени има…

Логиката на тракедонизма е абсурдна, тя е създадена за примитивни мозъци, понеже според Кремъл българския народ е примитивен, иначе щеше вечно да благодари на руснаците, че са го освободили от турците.

Тракедонизма решава основната теза на автохтонния македонизъм и така легитимира безумните скопски теории, според които и днес край Вардаро щъкат антични македони. Според тракедонизма, днес край Марица си щъкат древни траки, т.е. хора на словото, словени.

Безумието на тракедонизма има за цел окончателно да обезличи и демотивира българското самосъзнание. За целта пропагандната машина на Кремъл и русофилските дружби в България, са се впрегнали в антибългарския нагон и пишат простотии за старата българска история, част от които са добре обмислени в стил „теория на конспирацията“.аква е целта на тракедонизма?

Да създаде „тракийска нация“, която да декларира, че е едно и също с руснаците. Идеята е и тук след време да се приложи „кримския номер“, т.е. траките от България да поискат от траките-руснаци да ги освободят от гадните българо-фашисти и от мракобесното НАТО.Тракедонизма обаче няма времето на македонизма, т.е. тракедонизма трябва да се приложи „ускорено“. За целта нета е подложен на антибългарска ентропия от платени тролове, чиято цел е същата като на първичните партийни организации, които хващаха за гушата и убиваха всеки, който декларираше в Пиринско, че е българин след 1944 г., а не македонец.

Днес, всеки, който иска да декларира, че е българин, а не трак, е подложен на унижението, че е човек на Сорос, че е привърженик на турците, че е гей, педофил и т.н.

Тракедонизмът изпълнява директивата на Кремъл за ускорено развитие в социалните мрежи, медиите и книгоиздаването. Газо-рубли не се пестят, относно неблагодарните българи, които не искат да си признаят греховете пред Путин и Русия.
--- End quote ---


http://letopisec.blog.bg/history/2015/03/23/shto-e-trakedonizym-i-ima-li-toi-pochva-u-nas.1348352

omerzen:
Пак сте го изсмукали от пръстите. Типична доларджийска работа.
Поне се опитайте да напишете нещо кадърно.
По добре смучете xуйчицa на вашия чичко Сорос вместо да правите глупости.

Siegfried:
Както винаги отговорите ти са с "висок академичен" стил, "без използването"(от безсилие) на "вулгаризми"   :lol:


--- Quote from: omerzen on 30 Mar 2015, 16:29:11 ---Пак сте го изсмукали от пръстите. Типична доларджийска работа.
Поне се опитайте да напишете нещо кадърно.
По добре смучете xуйчицa на вашия чичко Сорос вместо да правите глупости.

--- End quote ---

omerzen:

--- Quote from: Siegfried on 30 Mar 2015, 17:56:55 ---Както винаги отговорите ти са с "висок академичен" стил, "без използването"(от безсилие) на "вулгаризми"   :lol:

--- End quote ---
То пък твойто един академизъм . . . . .

Siegfried:
Имаш предвид, че " предеимно ползвам" ВУЛГАРИЗМИ като теб :laugh-1:,  моля те не ме обиждай, аз не произхождам(като теб) от комунистическа фамилия и не съм потомствен рубладжия/съветофил :laugh-1: !--- Quote from: omerzen on 30 Mar 2015, 18:04:51 ---То пък твойто един академизъм . . . . .

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version