Българска култура и духовност > Родово Наследство

Учени доказват ирано-европейския произход на българите

<< < (2/20) > >>

Севар Вананд:
Скоро в учебниците ще влезе истината. Българите ще знаят кои са и отново ще бъдем велики на пук на комунистите, тюркофилите, автохтонките и другите видове Българофоби. Тогава несъстоятелните теории, като тази която подкрепя Гемето, ще бъдат погребани.

Българите ще бъдат отново горд и влик народ!
 :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Искандер:
Във форума на Атака се води разгорещена дискусия по същата тема-

http://forum.vestnikataka.bg//index.php/topic,13584.0.html

Бай Иван:

--- Цитат на: Севар Вананд в 07 Окт 2008, 16:19:17 ---Скоро в учебниците ще влезе истината. Българите ще знаят кои са и отново ще бъдем велики на пук на комунистите, тюркофилите, автохтонките и другите видове Българофоби. Тогава несъстоятелните теории, като тази която подкрепя Гемето, ще бъдат погребани.

Българите ще бъдат отново горд и влик народ!
 :bgflag: :bgflag: :bgflag:

--- Край на цитат ---
БЪЛГАРИТЕ, АМА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОИ СА, НАПУК НА ТЕОРЕТИЦИТЕ. БАБА ТИ И ДЕДО ТИ, АМА ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ДЕТО СТЕ СИ ГО НАВИЛИ НА ПРЪСТА И ГО ВЪРТИТЕ КАТО ЛАТЕРНИ. БАБА ТИ И ДЕДО ТИ ГИ ИНТЕРЕСУВА, КАКВО ЩЕ ЯДАТ С 150 ЛВ. ПЕНСИЯ. ТОВА ГИ ИНТЕРЕСУВА! ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ СА БЪЛГАРИ И НЕ Е НЕОБХОДИМО НИКОЙ ДА ГИ УБЕЖДАВА!

Генерал Колев:
Въпросът не е кой какво си е навил на пръста, а въпросът е да се знае истината за произхода на българите. Не виждам какво лошо има в това да знаем откъде сме дошли и къде са ни корените. На мен също винаги ми е било противно да се твърди, че сме някакви си тюрки. Макар и трудно, достоверният извод за нашите прадеди ще навлезе и в учебниците, по които учат децата.
За пенсиите на баба и дядо си прав, че са ниски, но това няма връзка с темата.

Бай Иван:
Има, има връзка с пенсиите на баба ти и дедо ти! Тука някакви интелектуалчета, дето знаят само на хляба мекото се дърлят, без да нито историци, нито археолози и объркват и без това обърканите хорица.
Стига тъпотии. Българите са българи и толкоз, теории много, една от друга по-достоверни в устите на загубените интелектуалчета - с теории ще се оправи държавата. ГЛУПОСТИ! БЕСЕН СЪМ!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия