Нека да направим анализ на това кои са националистическите партии и организации и има ли нужда въобще от обединение с хора дето са на принципа " може да имам един файтон хора, но поне съм им началник"
1. Обединение на българските патриоти- лидер им е пауна Юли Абаджиев, дето уж бил командос, но според Алианса на българските командоси освен че ги е завлякъл с пари нищо друго не са видели от него. Там е и хард комуниста Сашо Радев, бизнесмена Иво Дражев и доколкото си спомням застъпник им беше Златко Баретата. Там членуват Веселин и Христо Даневи, както и мушморока Крайселски. На изборите взеха 0.05%
2.НДСО (Национално движение за спасение на отечеството). Една от бившите мандатоносители на АТАКА, на която лидера бай Илия Киров искаше да се влее в АТАКА, но Гъзибаров му спретна вътрешен преврат. Резултат на изборите 0,04%
3.БНПП (Българска национално-патриотична партия). Партията на Петър Манолов, който гласува "за" правителството на БСП и ДПС. Собственик на интернет телевизия с 14 човека зрители. Даже не съм сигурен дали има регистрация, защото не се яви на изборите.
4.Нова Зора- Имащата себе си за националистическа формация, със лидери Минчо Минчев, Румен Водиничаров( бивш кандидат за вицепрезидент от БСП), съвсем спокойно се вля в Коалиция за България( БСП, Рома и др.)
5.СПС Защита- лидери Йордан Величков гласувал "за" правителство на БСП и ДПС, Петър Берон си го знаем. Основното ядро са бивши агенти на ДС.Резултат-0,15%
6.БНС- Организация, която от няколко години не може да се регистрира по закона за политическите партии, заедно с БНРП имат 0,09%
7. БНРП- партия на която виден член и кандидат беше аптекарят Марешки, хомосексуалиста самвойн..заедно с БНС 0,09%
8.ПП Свобода- лидер Павел Чернев, който обаче се яви като кандидат от СПС Защита.
9.ПП Народ- новосформирана организация от вечно пияния доктор и агент на ДС Георги Георгиев, бивш депутат от АТАКА, който обаче се яви кандидат от БНС
10.ООН -Новосформирана организация от изгонените за злоупотреби от АТАКА братя от Сливен Димитрови и жените им.
11.Нова сила- проект на Антон Сираков, изгонен от АТАКА заради корупция. Заместник му е видният "бизнесмен' Константин Костов-Тино.
12.ВМРО- рейтинг 1%, на последните избори заедно с РЗС, но не успяват да вкарат нито един депутат.
13. АТАКА- 400 000 гласа, 21 народни представители, кандидат за президент който отива на балотаж, 300 общински съветници и двама евродепутати.
Е питам аз, как от АТАКА биха седнали на една маса с горните, като всеки от тях ще има претенции, а всъщност зад никой от тях не стои нищо реално??? А всъщност те в най добрия случай заедно повече от 1% не биха събрали.
п.п. очакваме новия проект на ТВ СКАТ, те може би биха постигнали нещо повече.