Author Topic: Българските националисти и политическия вакуум на 2014 г.  (Read 1638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mardenik

• Newbie
Здравейте, провокирам тази тема защото си мисля, че каквото и да се прави за доброто на България трябва да се тръгне от това Българските националисти да получат силно представителство в Парламента. Мнението ми е, че са необходими нови и неопетнени хора за целта. Въпроса ми е какво се прави в тази посока?

Offline Sturmmann

• Senior Member
Ами направи ти нещо по въпроса. Направи движение и ако ни хареса ще се присъединим.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Offline mardenik

• Newbie
Не съм от хората, които са питимни да водят бащина дружина. По-скоро ме интерисува, възможно ли е някое националистическо движение да влезе в парламента или пак трябва да се гласува за по-малкото зло?

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
" По-скоро ме интерисува, възможно ли е някое националистическо движение да влезе в парламента или пак трябва да се гласува за по-малкото зло? " цит. mardenik
« -: Днес в 17:09:12 »
...
Веднага ще ти отговаря (в контекста на съвременната българска "политическа култура").
Питай ЕК, дали е възможно, т.е. допустимо ли е през 2014 г. в България да се говори за национализъм?
Ad honores

Offline Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
Хайде сега, ЕК ни виновна, че ние сме... хайде да не кажа какво! Я виж Унгария - и силни националисти си имат, и политиката на страната им е доста националистическа, ни ЕК им пречи, ни НАТО, ни Папата. Свикнали сме все да се извиняваме с външни причини, щото така е по-лесно, а не искаме да погледнем нашата вина (говоря за вината ни като общество, не персонално). Крива ни е ракетата нещо и все космосът й пречи...

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Хайде сега, ЕК ни виновна, че ние сме... хайде да не кажа какво! Я виж Унгария - и силни националисти си имат, и политиката на страната им е доста националистическа, ни ЕК им пречи, ни НАТО, ни Папата. Свикнали сме все да се извиняваме с външни причини, щото така е по-лесно, а не искаме да погледнем нашата вина (говоря за вината ни като общество, не персонално). Крива ни е ракетата нещо и все космосът й пречи...
Трудно е да се прави сравнение с политиката на Унгария с тази на България, а Виктор Орбан е патриот за разлика от българските премиери.
Просто унгарците си изпълняват набелязаната програма за управление и не се съобразяват с ЕК, това е.
Всеки български политик споменава всеки ден ЕК поне по пет пъти, дори има такива, които се консултират с ЕК, дали трябва да отидат до тоалетната.
Ad honores

Offline Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
Те тия български политици не се пръкват от нищото... Хората си гласуват за тях.

Драги ми националисти

Started by k1n4o

Replies: 11
Views: 3395
Last post 29 Jun 2009, 07:47:21
by Бай Иван
Вечен разкол при националистите.

Started by ГордАриец

Replies: 2
Views: 2630
Last post 13 Jul 2018, 19:20:55
by Петкан
Коя националистическа организация ви допада

Started by Sa6o Bikov

Replies: 10
Views: 2522
Last post 22 Jul 2010, 12:54:08
by Kondolov
“Атака” сваля маската на “български националисти”?

Started by fw

Replies: 2
Views: 2300
Last post 27 Sep 2007, 19:50:03
by skadansk
Нова националистическа марка

Started by BhS

Replies: 1
Views: 1552
Last post 03 Jan 2015, 12:34:37
by BhS