Author Topic: Нужна ли ни е нова националистическа партия?  (Read 20273 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline българинът

• Junior Member
  • *
ще ни е от полза във всеки слу4ай ако питате мен...нещо централизирано,но до колкото за корупцията-това зависи от късмета по избирането на хората  :lol:

Offline Nik

• Forum Member
  • **
  PzKpfW  ...то тя трябва да набляга на изкарването на изтината и набиването и в главите на тъпите хора с подходящи средства. Всички знаем, че в съвременните медии ако даден факт не е поднесен по най-правилния начин може да не остави никакво впечатление - справка - Велизар Енчев. Изнесъл е толкова много скандални истини, но няма никакъв ефект...     Тук има нещо,което отдавна ме мъчи и колегата го е напипал.Всички смятаме,че хората са тъпи и не разбират.Причината е,че те нямат информация и ТВ СКАТ,в. Атака и националистическите форуми се оказват недостатъчни за огромното мнозинство от хора.Така се оказва.Това означава,че националистите нямат база,поне не широка база на идеите си сред народа.Виждането ми е ,че това може да се промени,чрез засилване на информираността на хората,за това,което се случва.В момента те нито знаят,нито искат да чуят.Това трябва да се промени!Трябва по подходящ начин да се започне,дори,ако трябва и с позиви,листовки,каквото и да е,нищо не е за подценяване,но информацията за истината,трябва да стигне до хората,тя може да промени ситуацията и да спечели битката.Гласност и извън България,създаване връзки и с националисти от други държави!Но всичко трябва да бъде направено стойностно и обмислено,кратко,но съдържателно!С това да се почне!Да се обединят и разпределят усилията и с други нац.организации,постепенно.Да се създаде организация за взаимопомощ,ако някой изпадне в беда.Това ще даде чувство на сигурност у националистите и ще премахне,чувството на обреченост и страх!Да се обедини интелектуалния потенциал в различни направления,щкойто да бъде мозък и двигател на действията.Има и още,НО НЯМА ВРЕМЕ!