Author Topic: ВМРО Сливен и Нова Загора се отрекоха от Каракачанов  (Read 8448 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ivo_the_MOnsTer

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 729
 • Gender: Male
 • Зодия: Cancer Cancer
А истинският националист се доказва с нарушаването на обществения ред? Та нали се борим за законност и дисциплина?
хаха не ама като те е страх да се сбиеш с полицайте и като с демокрацията нищо не става .. ако не си го видел тия дето са фанали властта няма да я пуснат  :=P :=P .Най-смешното е че  Праси се подиграва всячески с името ВМРО и ти му верваш
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.
 

Offline Мамарчев

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 591
 • Gender: Male
 • Зодия: Taurus Taurus
Аз вярвам на Костадин, Юлиян и доц. Михов от ИК , хора, които познавам добре и ценя, не на самия Каракачанов.

П.П. Иво, първоначално с тази публикация бях писал малко за неща, които знаят само хората, които ме познават, но... Всъщност какво се обяснявам на току - що завършило гимназия момче? Някой ден и ти ще се вразумиш, подобно на мен, а ако не - по - зле за теб.
« Last Edit: 21 Oct 2009, 22:54:14 by Мамарчев »
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!
 

Offline Kuber

 • Forum Member
 • **
 • Posts: 294
 • Gender: Male
Аз пък не виждам на какво основание имаш толкова голямо доверие на Костадин, който за толкова години председателство на щаба на ВМРО-Варна не успя да вкара нито един общински съветник от квотата на ВМРО в общински съвет Варна. За Юлиян- може и да е достоен патриот, но е ултра-заблуден поддръжник на Каракачанов, което си е много лошо и го прави негоден за добър ръководител на ВМРО. Как човек като него ще върви по други стъпки, а не по тези на Каракачанов, които досега водеха само и единствено до провал след провал и резил след резил? До такава степен се изложихме с тези безпринципни коалиции, че ако има в момента парламентарни избори, надали повече от 7-8000 хиляди човека биха гласували за ВМРО в сегашния му вид, начело с Каракачанов. Явно обаче много хора не разбирате докъде ни докара това ченге, което освен да изсмуква парички от имотите на старите македонци, нищо друго не прави. Сега като глуха кучка продължава да се мазни на помияра Яне Янев и Бат Бойко, защото за него ВМРО явно винаги трябва да е подложено на някого и да работи за чужди политически каузи, та барем оттам и Каракачанката да намаже и пак да се окаже в парламента.
 

Offline Генерал Колев

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,562
 • Gender: Male
 • България над всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
ВМРО с лидер като Красимир Каракачанов няма политическо бъдеще.
Това мнение изразиха представители на Националния щаб на ВМРО, представляващ 200 организации на партията, които не признават решенията на последния конгрес на движението.

Припомняме ви, че на него Красимир Каракачанов беше преизбран за председател на ВМРО. На самия конгрес, както и преди това, една част от регионалните организации призоваха за смяна в ръководството.

Бившият народен представител и член на ВМОР Борис Ячев посочи, че 350 делегати са напуснали конгреса през октомври. Впоследствие представителите на 200 структури на партията са създали свои национален щаб, който настоява за свикване на нов конгрес.

Недоволството ни бе породено от манипулацията при провеждането на конгреса и отказа на Каракачанов да поеме своята отговорност за провала на евроизборите и да подаде оставка, посочи Ячев. Той подчерта, че в момента националният щаб действа като вътрешна опозиция. 

На пресконференцията стана ясно, че е инициирана подписка за свикване на нов конгрес.

За 10 дни са събрани над 3 500 подписа, отбеляза Ячев. Той добави, че те ще бъдат представена в централата на партията с искане за провеждане на нов извънреден конгрес, който да избере и ново ръководство на партията.

В него не трябва да присъства нито Красимир Каракачанов, нито някой от настоящите лидери на движението. Подписите продължават да се събират, подчерта Ячев.

Срокът, в който Националният изпълнителен комитет на партията трябва да се произнесе, е 1 месец. Ако дотогава не бъде нарочена дата за нов конгрес, делегатите ще представят подписката пред съда.

На пресконференцията стана още ясно, че заради изгонване и изключване на делегати на ВМРО от страна на новоизбраното ръководство, са подадени 4 сигнала в прокуратурата. Същевременно се водят и 9-10 дела отново във връзка с изминалия конгрес. 

Петко Атанасов - един от пловдивските лидери на ВМРО съобщи, че провеждането на конгреса на партията през октомври е станало в нарушение на закона. Той отбеляза, че за да бъде свикан национален конгрес на ВМРО е необходима обява в Държавен вестник, а такава липсва. Това съответно превръща конгреса от октомври в нелегален.

По думите му на конгреса са били „вкарани" над 100 делегати, които реално не са знаели, че са такива.

Ние не сме предатели, не сме изменници. Ние искаме да обновим и  възродим ВМРО, категорично заявиха несъгласните с политиката на новото ръководство. Отива си това, което някой от нас са градили вече 20 г. Не можем да оставим нашия труд да бъде хвърлен на вятъра, изтъкнаха още те.
http://news.ibox.bg/news/id_53713229
България над всичко!
 

Offline Преспанец

 • Registered user
 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 807
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Браво, Славчо е доста по-достоен за лидер на ВМРО.
 

Offline samvoin

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,071
 • Gender: Male
  • Независим националистически блог
 • Зодия: Pisces Pisces
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: National-Socialist National-Socialist
Браво, Славчо е доста по-достоен за лидер на ВМРО.
Отиди и поживей малко в Пловдив с билет от 1 лев, с боклуците на Шоплука за без пари в община Раковски който трови един стар европейски град, за разлика от новоизлюпената София, с бездмниците и хората умиращи от глад по - улиците и от студ повече от всякога, с по - масова безработица от всякога другаде откакто помня този град, включително за местни и кореняци пловдивчани и тогава ми обяснявай колко "националистическо" е управлението на Славчо Атанасов, което премахна намаленията за студенти, пенсионери, ветерани от войните, инвалиди, хора пострадали от трудови злополуки и благоустроявали тази страна, ученици и социално слаби в градския транспорт! Управление което провежда етническо прочистване на българи в квартал "Изгрев" за да може процеса на турцизация на изоставеното на произвол, безработица и неграмотност капсулирано там циганско население да върви още по - гладко та един ден като се събудим, вече в този стар български и европейски град да не се чува и на милиметър българска реч, а само турски маанета и език /и без друго прави огромни свирки на турския консул и рони дълбоки сълзи за него на изпращането му, а знаем протурските вопли на форума на МВРО, представителите на турския етнос колко "поочтенни и трудолюбиви били" за разлика от тези на циганския, не е случайно и това?!/. Сигурно за постиженията в потурчването на българо - мохамеданите в Родопите и на циганите в Столипиново през неговото присъствие в Пловдив го похвали?
Да, в управлението на Атанасов имаше и много малко положителни неща, като например предимно имена на български национални герои и възрожденци на улиците и на големи български държавници /макар че не виждам това на Богдан Филов например и там?!/, като подобряване и ремонтиране на улиците и магистралите и на инфраструктурата на града, като прогонване и недопускане на българофоба - чешки евреин Петър Черни.
Признавам тези позитивни страни, но те са капка в морето на толкова много негътиви, като най - важните които трябва да са присъщи на едно националистическо или умерено - патриотично управление са:

- липсата на стратегия за излизане и "умекотяване" ефекта на кризата, поущряване на заетоста и фирмите - изрядни платци и неизвършващи съкращения.

-в Пловдив отново управляват чуждите капитали - гръцки, еврейски и турски предимно, като никакви мерки не се взе за увеличаване на общинския дял и общинската собственост. Естествено от къде ще дойдат тия пари в общинския бюджет, когато всичко е в частни и чужди ръце, в ръцете на интернационални и наднационални компании които създават един неприсъщ кич и нарушават естетиката на град Пловдив превръщайки го в София и Ню Йорк, но в изцяло негътивния смисъл, без работните места и доходите които има там?
Няма и никакъв протекционизъм на българското производство, търговия и бизнес, но то е мачкано с увеличаване на местни данъци и такси, каквито няма за богатите и чуждите!

-липса всякаква социална политика и всякакъв антиамериканизъм и ЕС - скептицизъм присъщ на всеки европейски националист, както и истински здрав български консерватизъм, липсва волята за евтино и достъпно образование и здравеопазване и качествено същевременно, общината може да направи тук нещо.

Къде е национализма на Славчо Атанасов - станал протеже на Бойко Борисов и интересите на София и в град управляван от него пълен с надписи на латиница, с чужди компании, чужденци и масова безработица, немотия и глад сред българите, докато и там едно племе обявило се за "богоизбрано" богатее и благоденства за тази сметка, за сметка на 90 - е процента беднеещи и на ръба или под него на оцеляването българи, при това геноцидно и по - престъпно от всяко друго правителство и парламентарно мнозинство?

Не ми говорете че един кмет и в частност Славчо Атанасов и МВРО /няма да нареча никога тази организация ВМРО, защото скверня името на ВМРО, едно истинско ВМРО не може да е против сърби, гърци и румънци когато това е удобно на ЕС и НАТО, а да се държи лакейски пред турски дипломати защото зад океана и в Брюксел искат така! Или да ни "побратимява" с шиптъри, зад маската на антисърбизма!/, нямат своя дял от отговорноста и вината пред народа ни и населението на град Пловдив за всичко това!
Да не говорим и че нито една злоупотреба и престъпление на предишни управляващи не е разследвана и изложена на показ....
Да, Славчо Атанасов и партията му са сред виновниците пред българския народ, за геноцида над българи!
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!


"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България


http://samvoin.blog.bg/
 

Offline BMPO

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 617
Улиците, или по-точно булеварда, който води до кибуца Маричини градини го уреди Чомака, Славчо само довършва вече уреденото.

Като за комунист по наследство и агент на ДС Славчо Атанасов ще води организацията още по-добре и от Каракачанов. Ще има двойно повече чевермета за двойно по-големи кретени.
« Last Edit: 08 Jan 2010, 18:38:14 by BMPO »
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!
 

Offline генерал Вазов

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,423
 • Gender: Male
 • Religion: Atheism Atheism
 • Politics: None None


Христо, остави ги ВМРО, ами отговори с една проста и ясна сричка на моя въпрос: Ще отидеш ли на диспута с д-р Емил Антонов или не? Кажи само : Да или НЕ!
 

Offline Генерал Колев

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 2,562
 • Gender: Male
 • България над всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Пловдивските лидери на ВМРО събират подписи за създаването на нова партия „Вяра, морал, родолюбие, отговорност".

Това обяви председателят на организацията Красимир Каракачанов, цитиран от радио Пловдив.

Обвинението му към местната структура идва седмица, след като бе съобщено, че тя разполага с над 3000 подписа от членове на ВМРО от страната, които искат свикването на извънреден конгрес за избор на ново ръководство.

Сред претендентите за поста беше кметът на Пловдив Славчо Атанасов.

Подписката с искане за извънреден конгрес не е стигнала до централата на ВМРО. Според Красимир Каракачанов, ако тя е редовна, ръководството ще свика висшия партиен форум.

Пловдивските лидери на ВМРО отдавна дестабилизират организацията, коментира Красимир Каракачанов.

Той не изключи възможността за налагане на партийни наказания за Славчо Атанасов, Петко Атанасов, Илко Илиев, които са в управлението на Пловдив, както и за Бойко Ватев, който е водач на местната структура.

Отдавна има искане от структурите и ръководството те да понесат своята отговорност, търпението му има граници, предупреди Каракачанов.
http://news.ibox.bg/news/id_1355101083
България над всичко!
 

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,362
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
„Красимир Каракачанов не е мой лидер и аз се отнасям с усмивка към неговото решение”. Това заяви кметът на Пловдив Славчо Атанасов по повод разпространената от централното ръководство на ВМРО декларация, в която се казва, че ВМРО-БНД Пловдив трябва да прекрати коалицията с БСП, която управлява града.

Виктор СТОЯНОВ

 
„Коалицията с БСП във втория по големина град в България уронва престижа на ВМРО и влияе негативно на партията в национален мащаб”, се казва още в декларацията.
Славчо Атанасов бе категоричен, че неведнъж е казвал на Каракачанов да не се меси в управлението на Пловдив, но - цитирам – „изглежда безочието няма граници”.
Преди седмица Каракачанов обяви, че хората на кмета Славчо Атанасов подготвят учредяването на две партии - „Вяра Морал" и „Родолюбие Отговорност". Тогава той предупреди, че ако се регистрират нови партии, това означава автоматично изключване от редовете на ВМРО, независимо дали става дума за кмет, заместник-кмет или председател на Общински съвет. По неофициална информация, Каракачанов се готви да отлъчи всеки от общинското ръководство на Пловдив, който държи на коалиционно партньорство с БСП.
Проблемите във ВМРО започнаха след последния конгрес на партията, на който кандидат за председател бе и кметът Славчо Атанасов и пуснатата след това подписка за свикване на нов конгрес, тъй като преизбирането на Каракачанов било след манипулиране.
„Няма такъв прецедент до сега - централа да определя местната политика - коментира за „Рlovdivmedia” лидерът на пловдивските войводи Бойко Ватев. - Тя трябва да се определя от местните организации, съобразно ситуацията в местната община. Преди една година за председател на Общинския съвет в Пловдив бе избран Илко Илиев. За него бяха събрани 33 гласа и това бяха гласове не само от ВМРО, БСП и „Атака”, но и от други политически сили. Това означава, че зад политиката на Славчо Атанасов застана една широка коалиция. Няма подписано споразумение между ВМРО и БСП, а едно широко мнозинство, което подкрепя политиката на пловдивския кмет. Близо 80 процента от решенията на Общинския съвет са подкрепени и от общинските съветници на ГЕРБ. В шестте района на града само двама от кметовете са на ВМРО, а администрацията се отнася еднакво добре към всички районни кметства. Зад кмета стоят много повече политически сили, отколкото т.нар. „коалиция”, за която говорят в централата. След година и половина пловдивчани ще дадат оценка колко улици в града са асфалтирани, колко нови детски градини са построени. Те ще оценят политиката на ВМРО. В управлението на един град няма лява и дясна политика. Това, дали да бъдем с американците, или с руснаците, дали ще строим АЕЦ, или вятърни централи, се решава в парламента. В общините политиката е полезна или неполезна, крадлива или некрадлива”. http://www.plovdivmedia.com/20564.html