Author Topic: Питане към всички вас!  (Read 7165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Губернатора

• Forum Member
  • **
  • Губернатор на 51-вия щат на СЕЩ
  • Religion: None None
Re:Питане към всички вас!
« Reply #30 on: 20 Jul 2010, 23:37:21 »
Здравейте! Искам да попитам всички български нацоналисти и най-вече тези, които са на моето мнение.Според Вас, правилно ли е схващането на един български националист да е повече германски националист, привърженик на Фюрера, да знае доста повече за Германия по времето на ВСВ, а да не знае елементарни български събития, дати и т.н? Все по-често ми се случва да общувам с такива младежи, които възхваляват немската диктатура, говорейки повече за величието на германския СС (което не оспорвам и аз), но вече се дразня! Не мисля, че на България и нужно това чуждопоклонничество, а точно обратното.Нека да погледнем нашата велика история, която им е непонятна, нека да обърнем наистина поглед върху българския национализъм, не върху чуждия? Моля, всички вас да обсъдим тази тема, която според мен е доста важна! Поздрави!
Наистина ли си срещал хора, които наистина да познават идеологията на националсоциализма и германската история, а да не знаят елементарни неща за нашата история и българския национализъм? Странно ми се струва. По-скоро си срещнал хора, които знаят за Райха няколко клиширани израза и истории, за да могат да впечатляват аудиторията :)

Всичко идва от факта, че Хитлер е целял създаването на единна, обединена и силна (дори велика!) немска държава с чиста нация.

И на нов ред в Европа.
Да живее българо-американската дружба между народите!
Да живее международното положение!
Да живее НАТО!
Да живеят Съединените Европейски щати! 8-)