Възможно ли е обединение на всички националисти?

Започната от kamburski, 10 Сеп 2006, 15:53:24

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
От доста време чета националистическите форуми и ми прави впечатление невероятно разединение и различие на мненията и идеите. Прави ми впечатление и че липсва диалог. Наместо това постоянно се сипят обиди и обвинения в провокации. Тука например даже има подобна тема. В форума на вестник Атака теми с заглавия относно провокации и провокатори се появяват постоянно, сега мисля са поне две.
Националистите в България при тази глобализация и без това са прекалено малко, нужно ли е постоянно да се делят и карат. До къде ще стигнеме без да сме се обединили ?
Не може ли всички да направят компромис с нервите и самочувствието си и да си подадат ръка в името на родината.
Вероятно Сидеров не иска обединение понеже сега измежду националистите той е силния на деня и партията му е в парламента. Но какво пречи на останалите честни български националисти да се обединят.
Като начало ми се струва че разумния диалог и смекчаване на позициите е достатъчно.

Celine

*
Junior Member
Публикации: 14
Активен
Възможно е.Първо,обаче трябва да се уточнят общите цели.Само че конкретно,на дребно така да се каже.Трябва по-малко идеология и повече дела.Щото ние българите сме големи философи,което,както се вижда, е обратнопропорционално на деятели.
"Хуманността, която отрича Бога - води до безчовечие."
Достоевски

Piligrim

**
Forum Member
Публикации: 121
Активен
Цитат на: kamburski - 10 Сеп 2006, 15:53:24
От доста време чета националистическите форуми и ми прави впечатление невероятно разединение и различие на мненията и идеите. Прави ми впечатление и че липсва диалог. Наместо това постоянно се сипят обиди и обвинения в провокации. Тука например даже има подобна тема. В форума на вестник Атака теми с заглавия относно провокации и провокатори се появяват постоянно, сега мисля са поне две.
Националистите в България при тази глобализация и без това са прекалено малко, нужно ли е постоянно да се делят и карат. До къде ще стигнеме без да сме се обединили ?
Не може ли всички да направят компромис с нервите и самочувствието си и да си подадат ръка в името на родината.
Вероятно Сидеров не иска обединение понеже сега измежду националистите той е силния на деня и партията му е в парламента. Но какво пречи на останалите честни български националисти да се обединят.
Като начало ми се струва че разумния диалог и смекчаване на позициите е достатъчно.

Съвсем логично е. След като всеки разбира по своему крайната цел какво ще представлява "свободна България", значи оттам тръгват нещата. Когато си изясним какво точно ще представлява свободна България, тоест да си уеднаквим представите, тогава вече нещата ще тръгнат много по-бързо и по естествения си начин... а дотогава - да мислим по-бързо и да обсъждаме този най-важен момент.
Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй мя, грешнаго.

Jordan_13

Banned
*
Forum Member
Публикации: 113
Българското вечно-синьо Небе
Зодия: Leo Leo
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
Трябва по-малко идеология и повече дела. - шапка ти свалям за това.
Аз съм на същата позиция.

gadget

**
Forum Member
Публикации: 151
Монархист, Националист, Консерватор
Активен
Аз съм съгласен на всякакъв компромис , тангристи , православни , крайно-десни , фашисти или каквито и да било други националисти трябва да се обединят заедно.Изключение трябва да се направи само с смятащите се за леви националисти.Такива като тия от patrioti.org , те са опасни проводници на комунизъм , руски интереси и чифутщина.Комуниста не може да е патриот!
"ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ -
ПЕТ ПРЪСТТА В ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК,
ОБВЪРЗАНИ С ДРЕВНО ПРЕДАНИЕ,
КАЛЕНИ В ПОХОД И ТРУД..."

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 356
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Цитат на: gadget - 10 Сеп 2006, 23:58:54
Аз съм съгласен на всякакъв компромис , тангристи , православни , крайно-десни , фашисти или каквито и да било други националисти трябва да се обединят заедно.Изключение трябва да се направи само с смятащите се за леви националисти.Такива като тия от patrioti.org , те са опасни проводници на комунизъм , руски интереси и чифутщина.Комуниста не може да е патриот!
Точно така приятелю Подкрепям всяка една твоя дума тук ;)

Piligrim

**
Forum Member
Активен

Обединени - да, но за какво, с каква цел, на каква основа? Изобщо преди да се обединяваме, нали трябва да си изясним целите, които искаме да постигнем - крайните, както и средствата, с които ще си служим, за да ги постигнем?

Gentu

*
Junior Member
Публикации: 26
Локация: София
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Цитат на: Piligrim - 11 Сеп 2006, 00:06:31

Обединени - да, но за какво, с каква цел, на каква основа? Изобщо преди да се обединяваме, нали трябва да си изясним целите, които искаме да постигнем - крайните, както и средствата, с които ще си служим, за да ги постигнем?
-пак ще го кажа , дано тоз път пак не се отплеснете в друга насока като в другата тема!
ПЪРВОТО НЕЩО Е ВОДАЧА!!!
После всичко ще си дойде по местата.

Desko

**
Forum Member
Публикации: 173
Активен
Кажете кой искате да ви бъде водач?
Без Сидеровци, Първановци, Догановци и т.н.

Piligrim

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Gentu - 11 Сеп 2006, 00:14:50
Цитат на: Piligrim - 11 Сеп 2006, 00:06:31

-пак ще го кажа , дано тоз път пак не се отплеснете в друга насока като в другата тема!
ПЪРВОТО НЕЩО Е ВОДАЧА!!!
После всичко ще си дойде по местата.

Така е, Генту, имаш резон. Дай сега да направим един обобщен портрет на Водача, който ще води очебийната и очевадна коалиция на тенгристи, крайно-десни, православни и т.н.

Piligrim

**
Forum Member
Активен
Цитат на: Burqta - 11 Сеп 2006, 00:24:10
Кажете кой искате да ви бъде водач?
Без Сидеровци, Първановци, Догановци и т.н.

Не "КОЙ", Буря, а "КАКЪВ". Схващаш ли нюанса?

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Истината е че тангристите и Православните националисти не могат да се обединят. Но ако направиме проста аритметична сметка ще се види че Православните Християни в България са около85 % от населението. Колко ли са тангристите ? Вероятно 1000 или 2000 души, а това е капка в морето на Православните Християни. Дали въобще едните трябва да си правят труда да се съобразяват с другите ?

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Цитат на: kamburski - 11 Сеп 2006, 17:47:51
Истината е че тангристите и Православните националисти не могат да се обединят. Но ако направиме проста аритметична сметка ще се види че Православните Християни в България са около85 % от населението. Колко ли са тангристите ? Вероятно 1000 или 2000 души, а това е капка в морето на Православните Християни. Дали въобще едните трябва да си правят труда да се съобразяват с другите ?
Ти да се заяждаш ли си дошъл във този форум???? >:(

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Императора - 11 Сеп 2006, 18:25:27
Съжалявам ако поста ми е прозвучал заядливо. Просто изказах мнение по въпроса - свободно мнение. Тъй като си модератор ако смяташ свободното ми мнение за заяждане изтрий го.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
R.I.P. 2017
Активен
Цитат на: kamburski - 11 Сеп 2006, 18:45:49
Цитат на: Императора - 11 Сеп 2006, 18:25:27
Съжалявам ако поста ми е прозвучал заядливо. Просто изказах мнение по въпроса - свободно мнение. Тъй като си модератор ако смяташ свободното ми мнение за заяждане изтрий го.
хахахах Първо не съм модератор а Администратора на сайта ;D Второ нищо няма да ти изтрия защото не е провокативно Но какво толкова го дъвчете кои е тенгрянин кои православен??? Нима всички не милеим за България??

Similar topics (5)