Author Topic: Възможно ли е обединение на всички националисти?  (Read 52751 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Norton

• Senior Member
  • Зодия: Taurus Taurus
За момента повечето пишещи се националисти не обичат толкова България, колкото мразят някоя друга страна/отбор
Ами много показателно и аз го забелязах това! Имаше един виц такъв навремето. Англичанин- корабокрушенец попаднал на безлюден остров. Още първия ден си построил две колиби. Първата щяла да бъде клубът в който членува, а втората клубът, в който кракът му никога няма да стъпи!

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
13. АТАКА- 400 000 гласа, 21 народни представители, кандидат за президент който отива на балотаж, 300 общински съветници и двама евродепутати.

Е питам аз, как от АТАКА биха седнали на една маса с горните, като всеки от тях ще има претенции, а всъщност зад никой от тях не стои нищо реално??? А всъщност те в най добрия случай заедно повече от 1%  не биха събрали.
  п.п. очакваме новия праект на ТВ СКАТ, те може би биха постигнали нещо повече. 
Правилно Владко е оставил най същественото за най накрая. Нещо като черешката на тортата. От тук нататък вече Валери Симеонов ще има думата.
П.П. Гледам че срещу думата "атака" стои цифрата 13.
Не е много хубава тази цифра. Шегувам се. Иначе целият абзац 13 на цитата след 3 години и нещо вече ще е история.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Авитохол-165

• Senior Member
13. АТАКА- 400 000 гласа, 21 народни представители, кандидат за президент който отива на балотаж, 300 общински съветници и двама евродепутати.

Е питам аз, как от АТАКА биха седнали на една маса с горните, като всеки от тях ще има претенции, а всъщност зад никой от тях не стои нищо реално??? А всъщност те в най добрия случай заедно повече от 1%  не биха събрали.
Правилно Владко е оставил най същественото за най накрая. Нещо като черешката на тортата. От тук нататък вече Валери Симеонов ще има думата.
Скатаджийските говняри няма да вземат повече от 1-2%, помни ми думата. Пък и като гледам, май ще играят с каракачановото ВМРО, което си е минус за тях отвсякъде.

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None

П.П. Гледам че срещу думата "атака" стои цифрата 13.
Не е много хубава тази цифра. Шегувам се. Иначе целият абзац 13 на цитата след 3 години и нещо вече ще е история.

След като се обръщаш към мен по име, ще е честно да си кажеш и ти своето, за да се обръщам и аз към теб по име.

Offline Norton

• Senior Member
  • Зодия: Taurus Taurus

Скатаджийските говняри няма да вземат повече от 1-2%, помни ми думата.
Говняри или не, раздробяването продължава. Ония изроди коалиции правят,хем са абсолютно различни (турчаля и комуняги), но не им пука, само и само да държат юздите. Тук хора от едно котило се нароили до безброй и всеки демонстрира собствено мнение. Печеливши от цялата работа има и това не са българите. И което е най- жалкото, с това отборно мислене, косвено се подписваме под несигурност и неугледно бъдеще за българският народ.
« Last Edit: 03 May 2010, 19:08:04 by Norton »

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
Скатаджийските говняри няма да вземат повече от 1-2%, помни ми думата. Пък и като гледам, май ще играят с каракачановото ВМРО, което си е минус за тях отвсякъде.
Не е така Авитохоле. Не си прав. Аз не бих нарекъл СКАТ говнярска телевизия. Тази СКАТ е единствената българска телевизия. Подобни неща не веднъж е твърдял и самия Волен. Именно тази говнярска (според теб) телевизия направи Волен това което е сега. Никой не оспорва ораторския талант на Волен. Но без СКАТ Волен щеше да бъде в дълбока неизвестнот.
Би ли ни припомнил колко процента взе Волен на кметските избори в София без подкрепата на "говнярската" СКАТ?
Аз наистина не помня.
Явно ораторския талант не е достатъчен. А че СКАТ заедно с ВМРО правят подписка против турското еврочленство какво лошо намираш в това. Тази подписка все някой трябваше да я направи. Нали съществуването на България за всички нас е еднакво скъпо? И защо хората на Сидеров трябва да се сърдят? Та нали именно "говнярската" СКАТ изцяло подкрепи предизборната кампания на Атака-"Не на Турция в ЕС".
« Last Edit: 03 May 2010, 19:59:54 by omerzen »
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Авитохол-165

• Senior Member
Не е така Авитохоле. Не си прав. Аз не бих нарекъл СКАТ говнярска телевизия. Тази СКАТ е единствената българска телевизия. Подобни неща не веднъж е твърдял и самия Волен. Именно тази говнярска (според теб) телевизия направи Волен това което е сега. Никой не оспорва ораторския талант на Волен. Но без СКАТ Волен щеше да бъде в дълбока неизвестнот.
Би ли ни припомнил колко процента взе Волен на кметските избори в София без подкрепата на "говнярската" СКАТ?
Аз наистина не помня.
Ако не беше СКОТ, Волен щеше да пробие с друга телевизия, имал е предложение от Евроком например. СКОТ обаче нямаше да могат да пробият с друг водещ, практиката го е доказала. Естествено, че без телевизионна трибуна, пробивът на АТАКА не би бил възможен, но телевизията не е причина, а средство за успеха. Наричам СКОТ говнярска, заради говнярската им антиатакистка помия, която се лее от там. Смешно е довчера да са възхвалявали Волен, а днес да го изкарват по-черен и от дявола. Смешно е, че довчера Яна Янева и МВРО бяха хулени в СКОТ, а днес са си дружки с тях. Право на СКОТ е да скъса с АТАКА, но начина по който стана, беше говнярски и вината за това е в СКОТ.
Явно ораторския талант не е достатъчен. А че СКАТ заедно с ВМРО правят подписка против турското еврочленство какво лошо намираш в това. Тази подписка все някой трябваше да я направи. Нали съществуването на България за всички нас е еднакво скъпо? И защо хората на Сидеров трябва да се сърдят? Та нали именно "говнярската" СКАТ изцяло подкрепи предизборната кампания на Атака-"Не на Турция в ЕС".
За подписката нищо не съм казвал, даже съм се подписал. Това обаче не променя факта, че СКОТ са говняри, а за МВРО и техните грехове можем да си говорим до утре.

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
Редовно гледам СКАТ. Бих казал че СКАТ нито за миг не си е променила патриотичнота позиция по всички въпроси.
До като метаморфозата при Волен е забележителна. Например Волен и дума дори за възмущение не продумва за жестокия цигански терор над българите по селата и в малките градчета. Странни са и метаните му по съвременните турски поробители. За всичко това СКАТ са безкомпромисни! Противно е и подкрепата му на олигарсите ограбващи българите. Какво ще кажеш за всичко това? Имам и още аргументи.
П.П. Иначе моите благодарности за твоя подпис в подписката.
« Last Edit: 03 May 2010, 21:41:16 by omerzen »

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Гората живееше свой живот, вятърът се разхождаше в короните на дърветата, и шумоленето на листата създаваше впечатление, че те водят помежду си непрекъснат разговор. Долу сред листата течеше свой живот. В този момент там се прожеждаше среща на обществото на гъсениците. В техния живот малко неща се променяха. Те непрекъснато ядяха листа и си мислеха, че това е смисълът на живота им. Тяхно задължение било да уважават и поддържат живи старите обичаи, защото са свещени. Голяма пухкава гъсеница се обърна към събратята си.

- Чула съм, - каза тя, - че съществува горски дух, който ни помага, на нас, гъсениците да получим нещо ново и чудесно. Аз ще го открия за да узная подробности, а след това ще ви разкажа и на вас.

Когато гъсениците се разотидоха тя извика горския дух и не след дълго, той безшумно се спусна към нея. Духът на гората бил много красив, но гъсеницата не можеше да го види, защото продължаваше да си седи долу сред листата.

- Не виждам лицето ти, - каза голямата гъсеница.

- Повдигни се малко и ще ме видиш, - нежно й отговори гоският дух.

- Това е много трудно. Нали виждаш колко съм голяма и пухкава. Власинките ми могат да пострадат. Я по-добре ми разкажи за онова удивително чудо, което може да се случи само на гъсениците и на никой друг.

- Да, това е истина, има такова чудо. Гъсениците са го заслужили, с това, че спазват обичаите на гората, и това чудо може да ти се случи във всеки един момент, трябва само да го поискаш.

- А в какво, всъщност, се състои този дар?

- Същността му се състои в това, че ти можеш със собствени сили да се превърнеш в крилато същество и да полетиш! Ти ще получиш крила с несравнима разцветка. Към теб ще се отнасят с възхищение и ти ще можеш да летиш където си поискаш. Ще можеш лесно да си намираш храна и да се срещнеш с други крилати същества. Всичко това може да ти се случи когато ти сама го пожелаеш.

- Летящи гъсеници, - със съмнение произнесе нашата героиня. – Това ми звучи невероятно. Ако това е истина покажи ми ги тези крилати същества. Искам да ги видя.

- С най-голямо удоволствие. За целта трябва да се повдигнеш малко по-високо. Те са тук до нас, прелитат от клон на клон, греят се от лъчите на слънцето и от нищо не се нуждаят.

- От лъчите на слънцето! – възкликна гъсеницата. – Слънцето за нас, гъсениците е много опасно. То може да опърли власинките ни и тогава за нас ще започнат сериозни проблеми.

- Когато се превърнеш в крилато същество, слънцето ще те направи още по-красива, - меко и търпеливо обясни горският дух. – Целият ти живот ще се промени. Ти няма даа пълзиш долу, сред листата, ти ще кръжиш сред дърветата и ще виждаш света на далече.

Известно време гъсеницата замислено мълчеше.
- Ти искаш от мен да оставя уютното си жилище сред листата и да започна да пълзя някъде нагоре, където ме чакат какви ли не опасности?

- Ако искаш да видиш крилатите същества точно това трябва да направиш, - търпеливо отговори духа.

- Не, - отговори гъсеницата, - аз не мога да направя подобно нещо. Това е много опасно! Гъсениците винаги гледат надолу, за да могат лесно да намерят храната си, а не се врът някъде си горе неизвесно защо. Това за което ми говориш, не е за нас.

Гъсеницата замълча за миг.
- А по какъв начин ние се превръщаме в тези крилати същества? – реши да си изясни тя.

Горският дух обясни, че това е биологичен процес, който се осъществява за извесно време. За целта е нужно известно време да се прекара в така наречения пашкул в пълен мрак и мълчание, докато всичко не стане готово за мига, в който ще го напусне като прекрасно летящо същество с пъстри крила.

Гъсеницата слушаше без да прекъсва като не преставаше да дъвче едно листо.

- Правилно ли разбрах? Ти искаш, ние доброволно да се откажем от храната, да се пъхнем в някакъв пашкул, който не сме и виждали. Ние сме длъжни в пълен мрак и мълчание да прекараме там няколко месеца?

- Да, точно така, - отговори горския дух, като се досети накъде клони гъсеницата.

- А ти можеш ли да направиш така, че да не седим толкова дълго в пашкула? И ако може да не е на тъмно. Мисля, че сме заслужили това.

- Да, заслужили сте си го, - каза спокойно духа, - и вие притежавате нужната сила за тази метаморфоза. Тази сила е присъща на всяка гъсеница.

- Това ми се струва нещо много подозрително и рисковано. Можем да умрем от глад. Всяка гъсеница знае, че тя трябва непрекъснато да яде листа, за да оцелее.

Гъсеницата помисли още малко и каза на духа: Върви си.
Духът на гората тихичко изчезна, а тя продължаваше да си мърмори: Летящи гъсеници. По-голяма глупост не бях чувала! На следващия ден гъсенцата събра останалите гъсеници, за да им разкаже всичко, което беше научила. Тълпата слушаше с голямо внимание разказа на голямата гъсеница.

- Духа на гората е лош дух! – каза гъсеницата. – Той иска да ни подмами на някакво тъмно място, където има голяма вероятност да загинем. Той казва, че нашите собствени тела могат да ни превърнат в летящи гъсеници и за да се случи това, ние трябва няколко месеца да спрем да се храним.

Всички гъсеници дружно започнаха да се смеят.
- Ние всички знаем, че един добър дух няма да предложи подобно нещо, - продължаваше гъсеницата, - Такива метаморфози може да осъществи само бог и никой друг. – С демонстративно самочувствие голямата гъсеница добави: - Аз се срещнах със зъл дух, но успях да разпозная кой е всъщност!

След нейните думи, събралите се гъсеници започнаха одобрително да шушукат, качиха голямата гъсеница на пухкавите си гръбчета и започнаха да я въртят и да я благославят за това, че ги е спасила от сигурна смърт. А в същото време до тях кипи съвсем друг живот. Ако се повдигнат съвсем малко по-високо, през короните на дърветата могат да видят онези, които летят. Множество от летящи гъсеници с най-удивителните и ярки окраски свободно пърхат от дърво на дърво в топлия слънчев ден. Тях ги наричат пеперуди. До неотдавна те са били долу сред пълзящите гъсеници, а сега животът им е изпълнен с радост, светлина и всичко им е наред. Всички те са се променили благодарение на онзи дар, който им е заложен изначално и от който те са успяли да се възползват, като са преодоляли страха и съмненето си.

(от Пътят към нашите мечти, В.Максимчук)

Ad honores

Offline valdope

• Forum Member
  • **
Може само ако всички еволюират в истински националисти, тоест хора, които поставят на първо място България и българофилията, а не това кой е германофил/фоб, русофил/фоб, славянофил/фоб, ЦСКА-р, левскар, кой коя теория за произхода на българите защитава и прочее... За момента повечето пишещи се националисти не обичат толкова България, колкото мразят някоя друга страна/отбор и тн. Това са квартални хулиганчета или комплексрачета в повечето случаи, които ще те обявят не само за ненационалист, но и за нечовек ако не отговаряш на някой от гореизброените критерии. Подобни хора разделят националистите и докато те не се променят няма как да има обединен национализъм в България.
  Ти като учител трябва да си и педагог и да ги схващаш тези работи! Допускаш, че партийните лидери могат да "еволюират"?!Много грешно Варненчик! Народа го е казал:"...със стари курви не се прави нов бардак"! Допускаш, че партийните лидери могат да се развият а не допускаш, че тия, които наричаш "квартални хулиганчета и комплексарчета" могат да се развиват?! Значи тези, които са доказали, че освен за джоба си не мислят за нищо друго, могат да се развиват а "хулиганчета" не! Аз мисля, че за "хулиганчета" има надежда, докато за онези, няма никаква! Точно те са причината да е в това състояние национализма ни!

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
С огорчение констатирам че обединение на нас българските националисти май няма да стане. Обединение такова каквото си представяме и поне на мен каквото ми се иска. Прекалено голяма е алчноста за пари, жаждата за власт и зависта между партийните лидери. Отделно като се добави и омразата между нас обикновените националисти , нещата си идват на мястото. До колкото съм чел и на времето старите хъшове са се карали помежду си. А някои от националноосвободитерните ни герои дори не са се понасяли един друг. Явно разделението е основна наша черта на българите. Как ли сме оцелели до сега? Явно няма да е още много време.
« Last Edit: 09 May 2010, 03:22:30 by omerzen »

Offline Симеон Велики

• Senior Member
  • Зодия: Libra Libra
Всички националистически партии на едно място. Много хубаво звучи. Отдавна си го мечтая. Но за съжаление, поне за момента, това е невъзможно. Само погледнете ситуацията в този форум- една шепа хора сме, а всеки напада другия, всеки казва "Аз съм националист №1, ти нищо не разбираш, ти си подлога на тоя и на оня...". И какви ли още не нападки. И това от хора, които нямат власт, нямат възможност да печелят от това си положение, следователно няма какво да делят. А какво остава за партийните лидери? Волен казва "АТАКА са истинските националисти!", Каракачанов казва "ВМРО е истината, останалите са партии-проекти!", Расате (докато беше лидер на БНС, сега не знам кой е лидер там) и той същия- "Волен е мошеник, Каракачанов е боклук, никой не говори истината, освен мене...". И така мога да изброявам до безкрай. И кой печели от цялата работа? Враговете на България, разбира се. Разделяй и владей- не съм го измислил аз. Осъзнайте се, братя! Нека от тук, от този форум, да започне обединението на българските националисти! Сега тук виждам само едно- генерал еди- кой си напада един, лейтенант други го защитава, трети напада и двамата, всеки казва "Нищо не рабирате, аз съм най- големият патриот тука!". Вместо да изобличаваме истинските врагове на България и българите, ние се караме помежду си. А продължаваме да си слагаме етикета "националист". Но истинският националист не трябва да напада други националисти. Гарван гарвану око не вади- казал го е народът. За съжаление българските националисти са изключение. Ние продължаваме да си вадим очите един- друг, а враговете ни стоят и се смеят отстрани... Помислете!
България на българите!

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Всички националистически партии на едно място. Много хубаво звучи. Отдавна си го мечтая. Но за съжаление, поне за момента, това е невъзможно. Само погледнете ситуацията в този форум- една шепа хора сме, а всеки напада другия, всеки казва "Аз съм националист №1, ти нищо не разбираш, ти си подлога на тоя и на оня...". И какви ли още не нападки. И това от хора, които нямат власт, нямат възможност да печелят от това си положение, следователно няма какво да делят. А какво остава за партийните лидери? Волен казва "АТАКА са истинските националисти!", Каракачанов казва "ВМРО е истината, останалите са партии-проекти!", Расате (докато беше лидер на БНС, сега не знам кой е лидер там) и той същия- "Волен е мошеник, Каракачанов е боклук, никой не говори истината, освен мене...". И така мога да изброявам до безкрай. И кой печели от цялата работа? Враговете на България, разбира се. Разделяй и владей- не съм го измислил аз. Осъзнайте се, братя! Нека от тук, от този форум, да започне обединението на българските националисти! Сега тук виждам само едно- генерал еди- кой си напада един, лейтенант други го защитава, трети напада и двамата, всеки казва "Нищо не рабирате, аз съм най- големият патриот тука!". Вместо да изобличаваме истинските врагове на България и българите, ние се караме помежду си. А продължаваме да си слагаме етикета "националист". Но истинският националист не трябва да напада други националисти. Гарван гарвану око не вади- казал го е народът. За съжаление българските националисти са изключение. Ние продължаваме да си вадим очите един- друг, а враговете ни стоят и се смеят отстрани... Помислете!
Приветствам идеята ти,Симеон Велики!
Нека обединението на българските националисти започне от този форум!
Национализмът не може да се дели на части-сидеровски,каракачановски и прочие.
Национализмът е само един и той е свързан със защитата на българските национални интереси без никакви съмнителни компромиси,били те в подкрепа на ГЕРБ,БСП и някакви други партии,доказали своята антибългарска позиция многократно и категорично.
Робуването на политически догми и чужди интереси е станало начин на живот на всички досегашни български управници,защото никой от тях не е имал смелостта да наложи своята воля в името на България.
Убеден съм,че трябва нова личност,която да поведе българските националисти!
Ad honores

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Към Петкан и цар Симеон - кой синковци ви каза че агентите на ДС и комунистите Каракачанов, Сидеров и Станков-Расате и подобните са националисти ? Те могат всичко да си викат и крякат, ама не са националисти, а врагове на България. С тях може да се обедини само ножа ми и оловото на пистолета ми.

Offline Симеон Велики

• Senior Member
  • Зодия: Libra Libra
Към Петкан и цар Симеон - кой синковци ви каза че агентите на ДС и комунистите Каракачанов, Сидеров и Станков-Расате и подобните са националисти ? Те могат всичко да си викат и крякат, ама не са националисти, а врагове на България. С тях може да се обедини само ножа ми и оловото на пистолета ми.

Ето за това говорех- всеки си мисли, че има право да казва кой Е и кой НЕ Е националист. Не казвам, че те са. Но не казвам, и че не са. За добро или за лошо сега това са партиите, които претендират да са националистически. За добро или за лошо те са лицето на българския национализъм. Защото мен и теб никой не ни търси и покзва, нали? И вместо да подкрепяме опитите им да се издигат като националисти, ние ги нападаме- "Вие не сте националисти, аз съм такъв!". За съжаление никой не може да даде точно определение или пък да напише точни изисквания за националист. Целият проблем е в това, че все още нямаме написана и приета Национална доктрина. Тогава би било по- лесно- който следва Доктрината, той е националист. Който не я следва- предател. Но... Това е за "тогава"- в бъдещето. Надявам се да е по- скоро. А за сега Сидеров, Каракачанов и "подобните" (когото и да имаш предвид) са лицето на българския национализъм. Направи ти нова партия, която да е с националистическа насоченост и спечели 400 000 гласа или, айде, да не са 400 000, събери 40 000...4000 да са... Можеш ли да си сигурен, че всички ще са пламенни патриоти? А ще можем ли ние да бъдем сигурни, че ти самия си такъв? Но можеш да си сигурен, че аз не бих те нападал. Защото моят принцип за патриотичните партии е като за мъртвите- или хубаво, или нищо. Иначе и аз мога да седна и да напляскам десет страници само с кирливите ризи на Волен, Каракачанов или Расате, или който още се сетиш. Но от от това нито аз ще спечеля нещо, нито България. Изказвам лично мнение. С риск да ме обвиниш и мен в лъжепатриотизъм.
България на българите!