Author Topic: Националистически организации и партии  (Read 18870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ГордАриец

• Registered user
  • Junior Member
  • *
Здравейте , патриоти. Да ви попитам дали знаете някакви читави организации или партии в България , в които има смисъл да се членува към днешна дата ?
« Last Edit: 05 Jul 2018, 13:15:44 by Hatshepsut »

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Oт излизането на Расате от БНС-няма вече такана организация.Семейната партия "Атака" е пълен цирк,водача и е луд русофил,а последователите-в голяма част са регионални бандити,нмащи понятие от национализъм.За тях това е просто бизнес.Втората в "списъка" е Национална Съпротива-имат няколко добри идеи,членовете в голямата си част са идеалисти,млади хора.В тази организация проблема,според мен е лидера на организацията,който според това което съм чул и видял от "изявите" му,той просто няма поняние от идеята и по-скоро дори служи като лоша реклама пред обществото.ВМРО също не ги харесвам-според мен,не правят правилните неща,за да заслужат доверието на народа,а точно това им "изяде главата"в последно време.Последната партия в редицата е на тези от СКАТ-там даже няма и какво да се коментира...
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline ГордАриец

• Registered user
  • Junior Member
  • *
То за Атака ясно , за мен всички русофили и въобще -фили са национални предатели , освен ако не са българофили. Явно въпросът ми е бил неправилен. Тогава в кои организации и партии членувате или наблюдавате пасивно какво се случва. Последното май не е много хубаво , имайки предвид възможностите , които ни дава „ великата ни демокрация” , но явно нещата отиват на по - зле.

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
В миналото съм членувал само в БНС.Когато се случиха нещата около Расате-напуснах организацията,както и много хора на регионалните нива.В много градове дори не останаха симпатизанти,защото знаехме какво представлява новия лидер,но не му е времето да обяснявам сега...Наблюдавам странично всички по-големи националистически организации,техните изявления,лидерите им и т.н.Смея да твърдя,че имам добър поглед върху такъв ип партии и движения.Великата демокрация трябва да бъде съборена,разбира се.Много пъти съм казвал,че това е политическа система,успяваща да работи правилно САМО в гръцките полиси,но не и в държави с население от милиони души.Просто днешния тип политика е интерпретирал този тип политика грешно,но нека не се отклоняваме от темата
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Offline HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *
Здравейте , патриоти. Да ви попитам дали знаете някакви читави организации или партии в България , в които има смисъл да се членува към днешна дата ?
Сигурно, смисъла от какво ще дойде, какво имаш предвид да се издигнеш в такава организация или да  работиш активно? За работа навсякъде ще те вземат, ако отидеш и нямаш минало, което да ги смути.  А ако имаш харизма и умееш да говориш може и да се издигнеш.
Сега тази тема много ме умисли. Изникват ми в съзнанието много организации, но пък ако съм на мястото на ГордАриец не бих отишла току-тъй където и да е, сякаш малко затворени изглеждат такива сдружения, едва ли не някой трябва да те хване, да те представи.
---------------
Ген. Жеков, защо СКАТ/НФСБ да не заслужават дори да го коментираш? :laugh-1: Направи един коментар.

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
БИЗНЕСМЕНА-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ от СКАТ няма нито ума,нито качествата да бъде политик.Той се представя за националист,а се НАДУПИ на боко.Той само окарикатурява национализма.Относно типа затворени организации-мисля,че вече не си заслужават усилието.Не са от типа конспиративни,както беше при Елтимир или при Кавхана.Най-вероятно са палячовци от рода на квартални скинари и подобни.Тези също са срам за идеята-чупят,бият старци,пият и друсат редовно.Ако Хитлер беше жив,щеше лично да ги бие с пръчка  :laugh-1:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Offline Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
БИЗНЕСМЕНА-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ от СКАТ няма нито ума,нито качествата да бъде политик.Той се представя за националист,а се НАДУПИ на боко.Той само окарикатурява национализма.Относно типа затворени организации-мисля,че вече не си заслужават усилието.Не са от типа конспиративни,както беше при Елтимир или при Кавхана.Най-вероятно са палячовци от рода на квартални скинари и подобни.Тези също са срам за идеята-чупят,бият старци,пият и друсат редовно.Ако Хитлер беше жив,щеше лично да ги бие с пръчка  :laugh-1:

Доста мога да кажа по въпроса, но не знам дали е добре да плюя и по себе си, защото бях в ръководството на нфсб.
Факт е, че това се оказа поредната партия-балон. Факт е, че имаше много националисти в нея, но всички се махнахме още през 2014, когато се черкезкото лайненце се одупи на боко, а разпада тръгна още от слави бинев и прегръдката с МВРО. В Софийската организация имаше 550 членове на всякаква възраст, сега може и да има 15 човека...ама само от персонала на скат. та от тогава си ми остана обица на ухото с политика да не се занимавам щото ми е останал само вкус  на лайна в устата.

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
Всичко се знае в тези среди,няма как.Сигурен съм,че имаш доста да кажеш и за НС,но там работата е друга.Моето мнение за тях го написах вече-харесвам инициативите и идеологията,но не харесвам лидера им.За мен този човек е просто поредния дивак в тези среди.За скат смятам въпроса за затворен,дори незнам дали в момента имат дейност извън партийния секс с боко,който за пореден път им свърши на гърба,а те си мислят,че някой им се връзва на глупостите.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Offline ГордАриец

• Registered user
  • Junior Member
  • *
Става въпрос не за болни амбиции и издигане в някаква партия. Аз съм българин и живея в България. Това е моята държава и на всички българи. Просто не искам да ни управлявт ДПС и комунистите. Без да бъдем по активни политически и икономически не виждам как ще стане. Ако вие знаете как споделете. Защото ако не започнем да работим заедно за общите си интереси пак ще робуваме.

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
Hикой не иска да бъде управляван от турчеещите се ибрикчии на ердоган.Писаното преди теб,предполагам,нямаше за цел да те провокира по никакъв начин,но реакцията ти е обяснима.Политическите интереси на националистите,обаче,все още не са обединени и точно затова трябва да се направи разграничението,за което става дума по-назад в мненията.Директния отговор към въпроса ти е:Не,към момента няма такава организация или партия,в която да има смисъл от участието на ИСТИНСКИ националист,който няма за цел да превърне политическите си пристрастия в бизнес.За такива хора-има партии колкото искаш,но те НЯМАТ ПРАВО да се наричат НАЦИОНАЛИСТИ,наричат се мекерета,ибрикчии и продажници.Избора какъв иска да бъде даден човек,зависи само и единствено от него и това дали е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ или политически педераст,готов да продаде своя народ и неговите интереси на първите срещнати боклуци
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Цитат на генерал Жеков
« -: Днес в 19:57:58 »

Директния отговор към въпроса ти е:Не,към момента няма такава организация или партия,в която да има смисъл от участието на ИСТИНСКИ националист,който няма за цел да превърне политическите си пристрастия в бизнес.За такива хора-има партии колкото искаш,но те НЯМАТ ПРАВО да се наричат НАЦИОНАЛИСТИ,наричат се мекерета,ибрикчии и продажници.Избора какъв иска да бъде даден човек,зависи само и единствено от него и това дали е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ или политически педераст,готов да продаде своя народ и неговите интереси на първите срещнати боклуци
...
...
Мутиралите комунисти, които управляват България почти 30 години, направиха така, че в страната ни да няма нито една истинска националистическа партия.
Причината за това е, че комунизъм и национализъм не могат да съществуват заедно.
Има или едното или другото.
Средно положение няма и не може да има!
Засега национализмът в България успешно е смазан и му е отредена ролята на "обслужващ персонал".
Продажните представители на уж националистическите партии в политическия живот на страната имат единствената задача да обслужват властимащите в България, които са с доказан комунистически произход.
Бъдещето на България се определя засега от тези тримата.

Не членувам в никаква партия и не съм членувал.
Ad honores

Offline Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
Всичко се знае в тези среди,няма как.Сигурен съм,че имаш доста да кажеш и за НС,но там работата е друга.Моето мнение за тях го написах вече-харесвам инициативите и идеологията,но не харесвам лидера им.За мен този човек е просто поредния дивак в тези среди.За скат смятам въпроса за затворен,дори незнам дали в момента имат дейност извън партийния секс с боко,който за пореден път им свърши на гърба,а те си мислят,че някой им се връзва на глупостите.

Ми да ти кажа, не искам да се превръщам в Лалов или Костадин Костадинов или още много хора, които са обиколили много партии. Не казвам, че сред тях няма свестни. Ясно е - човек иска да направи нещо - като види че при едните не става - пробва при другите,но и кариеризма си е вродена бг черта. Предпочитам да съм си чист пред себе си, а не някои хора да ме разнасят - 'мани го тоя, обиколи 10 партии'.

НФСБ е минало, партия с идеи и огромен,ама наистина огромен потенциал, който собствения и лидер я затри.
Ако трябва да съм честен - ако не беше Каракачанов, още преди 10 години да съм във ВМРО. 

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Ми да ти кажа, не искам да се превръщам в Лалов или Костадин Костадинов или още много хора, които са обиколили много партии. Не казвам, че сред тях няма свестни. Ясно е - човек иска да направи нещо - като види че при едните не става - пробва при другите,но и кариеризма си е вродена бг черта. Предпочитам да съм си чист пред себе си, а не някои хора да ме разнасят - 'мани го тоя, обиколи 10 партии'.

НФСБ е минало, партия с идеи и огромен,ама наистина огромен потенциал, който собствения и лидер я затри.
Ако трябва да съм честен - ако не беше Каракачанов, още преди 10 години да съм във ВМРО.

Сигурен съм, че има и честни хора в НФСБ и ВМРО, но щом не могат да свалят самозабравилия се вожд, означава, че са по-малко от нечестните, които го подкрепят.
По-скоро иде реч за страх или нагаждачество, защото няма опити да бъдат свалени Каракачанов и Симеонов, които заслужават това заради сътрудничеството си с партии, които нямат нищо общо с национализма.
Ad honores

Offline Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
Сигурен съм, че има и честни хора в НФСБ и ВМРО, но щом не могат да свалят самозабравилия се вожд, означава, че са по-малко от нечестните, които го подкрепят.
По-скоро иде реч за страх или нагаждачество, защото няма опити да бъдат свалени Каракачанов и Симеонов, които заслужават това заради сътрудничеството си с партии, които нямат нищо общо с национализма.

Във МВРО преди няколко години имаше сериозен опит. Той и Костадин за това вече не е зам-предстедател.
А в НФСБ - до 2014 всичко си беше ок, след като Валерката се подложи на Боко , 70 % да не кажа повече от членовете, се махнаха и останаха само гъзолизците ( които и те се махнаха около година-две след това). Та сега реално погледнато няма и кой да направи преврат. А и той човека сам си я направи тази партия, как да го свалиш от власт. Все едно Марешки да го изкараш от ВОЛЯ.
Конкретно НФСБ е оставена на доизживяване. Даже  и познатите лица от екрана ги няма за едни следващи избори.

Но не се заблуждавай - това са лидерски партии - в тях преврати не стават,защото загиват.
« Last Edit: 05 Jul 2018, 21:47:55 by Франкист »

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Цитат на Франкист
« -: Днес в 21:45:07 »
Но не се заблуждавай - това са лидерски партии - в тях преврати не стават,защото загиват.
...
...
Загиват, загиват, ама пак ще влязат в НС.
Поне така показват социологическите проучвания.
Ad honores