Автор Тема: Красимир Каракачанов  (Прочетена 23780 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен patriot_6turmovakTopic starter

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 131
Красимир Каракачанов
« -: Януари 18, 2009, 15:28:23 »
Нищожеството Красимир Каракачанов в продължение на 20години обслужва Олигархията
и юдео-масоните и еврействащите либерали.Той е продукт на Великата криминална
революция,която се проведе в България й е унищожи,а в настоящият момент няма
бъдеще за етническите българи.Когато се вгледаме във физиономията на лицето Красимир КАРАКАЧАНОВ-ние откриваме свинска физиономия,което говори много за
интелектуалното ниво,на този паразит и национален предател.Всички антибългарски и
българофобски медии лансират същият,който винаги защитава господарите си-ПЪРВАНОВ
и СТАНИШЕВ.За да отклонят вниманието на етническите българи от националният протест пред Народното събрание-Еврействащата коалиция"Напред"-назад,използва
агента на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ-Кр.Каракачанов да организира протест за отварянето на
трети и четвърти блок на АЕЦ-КОЗЛОДУЙ.Трагедията,е че на този"митинг-протест"-
присъстват между три и четири хиляди лумпени и без мнение полезни идиоти.
Олигарха и еврействащ-Ковачки е платил на оглупелите и опростачени електорални
еденици,които са дошли от страната.Това показва,че етническите българи продължават да се чувстват роби и неличности и не желаят да променят съдбата на
свещеното ни Отечество.Вместо да чакат своя неизбежен край по домовете си,те
трябва да се стекат на националният протест пред Народното събрание на 21.01.2009г.,и да пометат и смачкат паразитите,които ни управляват.
Предлагам-лицето паразит-КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ДА БЪДЕ ИЗОБЛИЧЕН ПО ВСИЧКИ
ФОРУМИ ПО ИНТЕРНЕТ И ДА БЪДЕ ЗАКЛЕЙМЕН,КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И БЪЛГАРОФОБ,ОБСЛУЖВАЩ ОЛИГАРХИЯТА И ВЕЧНО СКИТАЩИТЕ ЕВРЕИ.
НАШЕТО ДЕЛО Е СВЯТО И НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
« Последна редакция: Юни 12, 2017, 23:13:09 от Hatshepsut »

Неактивен Сосипатор

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 824
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Красимир Каракачанов
« Отговор #1 -: Януари 18, 2009, 16:32:53 »
Съгласен съм с горното мнение.
Такива "националисти" като Каракачанов все си мисля че са по-вредни дори и от най-отявлените врагове на България.
Каракачанов е продукт на кукловодите, и като такъв трябва да бъде припознат от всички. Надявам се че вече нема такива искрени души които да се връзват на ченгесарите от МВРО.

Неактивен Sargon III

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 199
« Отговор #2 -: Януари 18, 2009, 17:12:57 »
ВМРО е изключително виновна пред България, защото прелъстява млади патриоти, у които после унищожава патриотичните чувства. Тази организация опетни национализма като идея, експлоатирайки го по един изключително комерсиален начин. За мен ВМРО е от партиите, които трябва да се забранят, а имуществото им да се конфискува в полза на държавата.

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
  • Публикации: 591
  • Зодия: Taurus Taurus
« Отговор #3 -: Януари 18, 2009, 19:30:46 »
Нищожеството Красимир Каракачанов в продължение на 20години обслужва Олигархията
и юдео-масоните и еврействащите либерали.

Ако знаеш какви "еврействащи" елементи имаше днес на митинга...  :lol:
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

Неактивен Димитър Списаревски IYI

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 252
  • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
« Отговор #4 -: Януари 18, 2009, 19:54:11 »
и юдео-масоните и еврействащите либерали.

Ако знаеш какви "еврействащи" елементи имаше днес на митинга...  :lol:
Абе колко се плаща на участник на такъв казионен митинг на МВРО???

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #5 -: Януари 18, 2009, 21:51:01 »
Честно казано за ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР нямам представа. Може и да им се плаща с оглед на хората, които доведоха. Но относно ВМРО... Леле, много си затънал във филма, ако мислиш, че ни се плаща!

Неактивен Сосипатор

• Registered user
  • Senior Member
« Отговор #6 -: Януари 18, 2009, 22:51:51 »
Честно казано за ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР нямам представа. Може и да им се плаща с оглед на хората, които доведоха. Но относно ВМРО... Леле, много си затънал във филма, ако мислиш, че ни се плаща!

Я ти кажи под чия директива организирахте да палите сръбското знаме и да псувате Сърбия точно по времето когато педерастите  признаваха Косово.
Защо друг път не отидете в Босилеград да се правите на пичове, а некакси точно в момента когато требваше да се замажат лайната от признаването на Косово?

Разпитай се кой беше организирал тия ваши "активисти" да правят глупости точно тогава? И защо като сърбите ги пуснаха да си вървят по-живо по-здраво, макар че за такова нещо следва никога да не излезат от затвора, (това е все едно некой чужденец да дойде тука и да пали българското знаме и да псува България) защо по всички медии ядяхте лайна че ги били затваряли, че ги пребивали и не знам си кво, като те само ги викнали на разпит и ги пуснали да си вървят?
Защо точно в тоя момент ченгесарската ти партия си скъса задника да разпалва омраза против Сърбия за колкото може по-безболезнено да мине надупването на власт имащите пред "силните на деня"?
За кого работи лидера ви "Иван" ли беше, не помня сега как му беше кодовото наименование.

За протеста пък да не говорим. Всички знаем кой стои зад тоя протест, и каква е ролята ви на кучета в него.
Само знай че все некога ще си получите онова което заслужавате.

Неактивен skadansk

• Senior Member
  • Публикации: 617
« Отговор #7 -: Януари 18, 2009, 22:57:19 »

Ахахахаха, всички, абсолютно всички на този протест са били платени. Верно е, че на фона на ЗНС, Гергьовден и ЛИДЕР, вие сте с най-много реални членове, но това не променя факта, че сте ги возили като овчици с рейсове. Важното е, че Ковачки плаща  ;D
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #8 -: Януари 19, 2009, 00:00:21 »
Директива за паленето на сръбското знаме? Абе ти от кога се интересуваш от български национализъм? Стигат ми разказите на момчета от Босилеград, които членуват при нас.
Редовно посещаваме Западните покрайнини. В Босилеград винаги се стараем да показваме самочувствие и да помагаме с каквото можем, колкото и да е нищожно на фона на нуждите на сънародниците ни там.
Бях в същия автобус и нямаше никаква организация на акта! Момчетата са действали спонтанно. Щеше да си убеден в това, ако ги познаваше.
Сърбите са ги пуснали да си ходят по живо, по здраво?! Ти въобще знаеш ли какво пишеш? Едно момче плати глоба и пренощува на граничния пункт заради пренасяне на недекларирана палка. Другите две момчета изтърпяха ефективна присъда от 30 или 45 дни затвор, вече не помня. И сърбите са ги малтретирали. Всеки малко запознат с характера на официалните сръбски органи би трябвало да е убеден в това.

Поздрав, Сосипаторе - http://www.vbox7.com/play:cd6d077c  :twak:  /Няма събиране, на което да не си я запеем! :-P/

skadansk, вашето участие в събитията от 14.01 бяха ли платени. Аз, конкретно, пътувах с автомобила на един от съратниците ми.
« Последна редакция: Януари 19, 2009, 00:03:04 от Мамарчев »

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #9 -: Януари 19, 2009, 13:41:32 »
skadansk, ти какво очакваше? Автобусите да са безплатни ли? Да не мислиш, че пътуванията ни в Македония, Западните покрайнини и Северна Добруджа са с безплатни автобуси? Никой не дава транспорт даром.
Ще ти кажа аз какво видях за групата, тръгваща от Велико Търново. Потеглиха 2 автобуса. Единият бе изцяло с младежи на ВМРО, а другият с хора на ЛИДЕР. В действителност ние бяхме поканени в последния момент, защото "лидерите" не запълниха автобусите си. Това според теб щеше ли да се случи, ако хората на Ковачки са заплашвали служителите си или ако са им плащали да дойдат. Освен това към София потеглиха и 3 автомобила на наши членове, тъй като по принцип за нас нямаше осигурен транспорт.

Неактивен skadansk

• Senior Member
« Отговор #10 -: Януари 19, 2009, 18:14:50 »
В Търново вие имате повече хора. Колко предприятия има Ковачки в Търново? Все едно да те питам колко ваши са тръгнали от перник и колко на Ковачки?  :P
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Неактивен Сосипатор

• Registered user
  • Senior Member
« Отговор #11 -: Януари 19, 2009, 20:28:00 »
На мен нема какво да ми обясняваш за МВРО. Аз 27 години съм живял в Македония, имам досиета, баща ми е лежал по затвори, а дедите ми са избивани за българщината. В България живея едва от 3 години.
Участвал съм в организациите които лидера ви (Спас Ташев по-точно, макар че и Каракачанов е идвал) организираха, в Щип, Струмица, Кратово. киснал съм на Пиротска 5, и съм раздавал литература из Македония. Моето досие в ДБК е над 200 страници, веднъж даже и са ме били за каузата, в полицията.

И по-малко или повече съм запознат с така нареченото ВМРО. 

Мерси, нема нужда.  Вредата от него е сто хиляди пъти по-голема от ползата. А да не говорим веднъж като дойдох на Пиротска 5, и какво ще видя, шиптарите на Ахмети дошли пичагите тука и с "ВМРО" си спретнали некви сделки и сметки. И от горе на всичко, хора от Кавадарци хващат връзки през ВМРО на Каракачанов, което да иска от ДУИ да назначи децата им в държавната администрация. Нали тогава току що беше свършила войната, и ДУИ се беха настанили във властта.
И тогава ми пукна филма, аз дето три месеца съм спал в калта, и не съм събувал по две седмици кубинките във войната, дето пред очите ми шиптарите пръснаха мозъка на мой приятел и съратник, дето са  ме обстрелвали по цял ден с какво ли не, тука да си правя сметки с Али Ахмети и с тия дето избиваха невинно цивилно население.
Ебал съм им мамата на тая ченгесарска сган. От тогава съм заклет противник на тая псевдо-националистка сбирщина наречена МВРО.
Ако некога Атака или некоя друга  националистка партия вземе достатъчно власт, приоритет требе да е изчистването не на Доган и Сергей, а на такива ченгесари като свинята Каракачанов, и наглата сбирщина около него.

Неактивен skadansk

• Senior Member
« Отговор #12 -: Януари 19, 2009, 20:50:05 »
Сосипаторе, това обяснява защо, когато бяха яли бой от келешите в Скопие, Джамбазки беше тичал в едно кафе-сладкарница да звъни на албанците да идват да ги спасяват, както и беше станало в последствие  ;D
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Неактивен Сосипатор

• Registered user
  • Senior Member
« Отговор #13 -: Януари 19, 2009, 20:58:08 »
Сосипаторе, това обяснява защо, когато бяха яли бой от келешите в Скопие, Джамбазки беше тичал в едно кафе-сладкарница да звъни на албанците да идват да ги спасяват, както и беше станало в последствие  ;D

Хора които се бият против своите, и викат шиптари да ги бранят, не са хора, а жалки отрепки. Каквито и да са, тия в Македония са българи. Не може човек да е приятел с шиптарите, и да работи против своите. Ама те вместо да се сближат с хората там, те им работят зад гърба. Събират в секи град най-гнусната сган която за пари и майка си ще продаде, и правят некви организации, които според мен служат хората в Македония активно да се отвращават от българщината. И не един и двама са ми го казвали. 

Ако има нещо отвратително и смрадливо в българската политика, това е ВМРО и агента "Иван" ли беше как беше се му забравям името.

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
« Отговор #14 -: Януари 19, 2009, 22:16:27 »
И какво? Като те нападат в Скопие, да не им се отговаря ли? Ако теб те бият тук в България, ще стоиш ли мирно, докато те налагат, макар и сънародници?
Живял в Македония, ратник за българщината, а върл сърбоман... Дали кой е ченгето?  :icon_rolleyes:

П.П. Не забравяй, че ВМРО си е сътрудничело с албанците доста преди днешните дни. Най-малко сме се били рамо до рамо по време на Охридското въстание. Да не говорим за друг съвместни антисръбски инициативи, Сосипаторе.
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 00:20:11 от Мамарчев »

Tags:

д-р Иван Гаджев - отворено писмо до К.Каракачанов

Започната от Kondolov

Отговора: 3
    Прегледи: 1547
    Последна публикация Ноември 08, 2009, 13:46:33
    от Kondolov
    Каракачанов щял да се кандидатира за президент

Започната от Партиен секретар

Отговора: 2