За Форума и сайта > За Форума

За новорегистрираните членове на форума

<< < (2/3) > >>

Hatshepsut:
Още някои уточнения, с които новорегистрираните членове на форума трябва да са запознати:

- времето, през което един вече публикуван постинг може да бъде редактиран или изтрит е 1 час

- администраторите на форума си запазват правото да редактират профилите на останалите потребители и да отстраняват нередности или некоректна информация
Като пример за нередности бих посочил невалидните линкове в подписите и аватарите, прекомерно големия шрифт в подписите на потребителите, прекалено големите изображения в подписите и т.н.
Като пример за некоректна информация бих посочил въвеждането на нереална дата на раждане, примерно отпреди 500 или 1000 години или пък ако потребителя пише от България, а си е сложил в профила знамето на Етиопия или Зимбабве :huh:

Hatshepsut:
Регистрираните потребители на Българския националистически форум имат възможност да избират облика на форума (всеки облик включва собствена цветова схема, шрифтове и т.н.).
Процедурата е следната:

1) Влезте в своя потребителски профил и от менюто "Промени профила" изберете "Настройки изглед и подредба"

Click =>

2) В полето "Текуща графична среда" изберете "(промени)"

Click =>

3) След това от наличните възможности си изберете този облик, който ви допада  :smile-1:

Click =>


Имайте предвид обаче, че ако изберете облик, различен от стандартния за форума, той може да бъде орязан откъм функционалност, по принцип всички подобрения се правят само за текущия облик на форума.

Hatshepsut:
Добавих ново информационно поле в потребителските профили - Интереси, където всеки потребител ще може да опише с няколко думи от какво се интересува. Дължината на полето е 80 символа, така че не прекалявайте, дори и интересите ви да са много разностранни  :smile-1:

Достъпът до това поле е от личния ви профил, секция "Публична информация":

Click=>

Попълването на това поле не е задължително. Информацията е видима за всички и се показва във всяка публикация под името и аватара на потребителя.

Click=>

Hatshepsut:

--- Цитат на: Nordwave в Септември 22, 2013, 23:27:59 ---SPQR
    Respected user
    Friend of Bulgarian Nacionalist Forum

« Изпратени до: Nordwave

Преди няколко месеца се обърнах към Хан Кубрат със следният проблем: от падащият списък в „личен профил" от трите опции - обща информация, потребителски настройки, публична информация за мен са достъпни само двете - потребителски настройки и публична информация. Когато кликна на обща информация ми отваря потребителски настройки. Надявам се, че ще се оправите с тоя проблем.
Поздрави!
--- Край на цитат ---

Аз предполагам, че този проблем е вече отстранен, но бих препоръчал да използвате "Странично меню", така всички опции ще ви бъдат на разположение в лявата част на екрана  :smile-1:

Процедурата е следната: влизате във вашия профил и избирате "Промени профила", а после "Настройки изглед и подредба".
Сложете отметка на опцията "Използване на странично меню вместо щори когато е възможно" и запазете настройките:

Click=>

Сега вече трябва да имате ляв панел (наречен "странично меню"), откъдето лесно може да имате достъп до всички опции и настройки на вашия профил:

Click=>

Hatshepsut:
С цел защита от спам-ботове, при регистрация потребителите трябва да отговорят на три въпроса. Единият от въпросите е: "Коя е столицата на България (на кирилица)?". Отговорът е "софия" и трябва да се напише точно така, с малки букви, ако го напишете като "София", няма да стане  :rolleyes-1:
Наскоро един потребител ми писа във фейсбук-страницата и неговият проблем при регистрацията беше точно такъв.

Така че ако някой има проблем да се регистрира във форума, може да ми пише във фейсбук-страницата, стига да има профил във фейсбук  :smile-1:

https://www.facebook.com/bgnacionalisti.org

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия