За Форума и сайта > За Форума

Форумът преминава в "extended support"

<< < (6/6)

Радко:
На форумите отдавна им отмина времето... и  връщане назад няма, защото социалните медии (в частност най- вече facebook) им иззеха функциите. В този ред на мисли, идеята тепърва да правиш нов форум и да си поставяш някакви срокове от 5 - 8 или 10 години за да ги развиваш е напълно идиотска и абсурдна. Отделно разбирам виртуалните ти амбиции да надминеш постигнатото от Калоян, ама за да го направиш, ти трябва да създадеш нещо ново, което да привлече хората, а не да правиш копие на старото... защото никое копие не надминава оригинала. Самия факт, че ти освен да си развиваш новия форум, саботираш този е показателен, че самия ти не си вярваш, че ще направиш нещо по- добро.
Един съвет от мен, за тези 8 - 10 години, които ти ще прекараш да копираш неща от на Калоян форума в твоя, по- добре излез навън, подишай малко свеж въздух, порадвай се на живота и на близките си, ако имаш такива. Така този комплекс за малоценност за който говориш, че стоиш в сянката на Калоян, може да изчезне или поне да намалее и ще започнеш да живееш един по- щастлив живот.

Hatshepsut:
Занапред всички гости на форума, които искат да се регистрират (т.е. които са кликнали на бутона "Регистрация") ще бъдат пренасочвани към новия форум:

https://bg-nacionalisti.org/BNF/index.php?action=forum

Ако те желаят да се регистрират в новия форум, задължително трябва да кликнат и в новия форум на съответния бутон "Регистрация / Sign Up" и да завършат процеса, като приемат условията и попълнят всички необходими данни - потребителско име, парола, e-mail адрес и т.н..

Hatshepsut:

--- Цитат на: Радко в Октомври 04, 2018, 12:40:48 ---На форумите отдавна им отмина времето... и  връщане назад няма, защото социалните медии (в частност най- вече facebook) им иззеха функциите. В този ред на мисли, идеята тепърва да правиш нов форум и да си поставяш някакви срокове от 5 - 8 или 10 години за да ги развиваш е напълно идиотска и абсурдна. Отделно разбирам виртуалните ти амбиции да надминеш постигнатото от Калоян, ама за да го направиш, ти трябва да създадеш нещо ново, което да привлече хората, а не да правиш копие на старото... защото никое копие не надминава оригинала. Самия факт, че ти освен да си развиваш новия форум, саботираш този е показателен, че самия ти не си вярваш, че ще направиш нещо по- добро.
Един съвет от мен, за тези 8 - 10 години, които ти ще прекараш да копираш неща от на Калоян форума в твоя, по- добре излез навън, подишай малко свеж въздух, порадвай се на живота и на близките си, ако имаш такива. Така този комплекс за малоценност за който говориш, че стоиш в сянката на Калоян, може да изчезне или поне да намалее и ще започнеш да живееш един по- щастлив живот.

--- Край на цитат ---

Не съм убеден, че на форумите им е минало времето, иначе нямаше да се захвана. Да, конкуренцията на фейсбук е жестока, но там правилата стават все по-строги и цензурата все по-силна, доносничеството процъфтява и рано или късно форумите ще станат една разумна алтернатива.
Не мисля, че новия форум е копие на стария, по-скоро е негово надграждане. Аз отдавна приключих с копирането на постинги от стария в новия форум, бях планирал да копирам 20-30 хиляди постинга, но копирах само 8 хиляди.

Друго, което е предимство на новия форум и което смятам да развивам, е неговата виртуална библиотека. Понастоящем в тази библиотека с електронни книги има над 2500 файла и продължавам да добавям нови. Освен това новият форум има и блог-зона, въпреки че това е нещо второстепенно.

Hatshepsut:
Измина година и половина от прекратяването на регистрацията на нови членове в стария форум.
Бях обещал, че членовете на стария форум, които се регистрират в новия форум, ще бъдат добавени в същите потребителски групи, в каквито са и в стария форум. Мисля че мина достатъчно време и който е имал желание, вече се е регистрирал.
Занапред това вече няма да важи - членовете на стария форум, които се регистрират в новия, започват като обикновени потребители, няма да вземам предвид дали в стария форум са били включени в някоя от потребителските групи или не.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия