За Форума и сайта > За Форума

Предложения за форума и сайта

<< < (3/45) > >>

Nordwave:

--- Цитат на: ташко-фадромата в Декември 03, 2007, 21:23:29 ---Някои неща които съм споделял и които не съм споделял...
Ето какво съм виждфал и чувал по чужди и родни интернет пространства и ето какво имам като предложения:


Например... Функцията "карма" - досега на всеки човек се виждаше какво му е съотношението между добри и лоши постинги. Аз предлагам тази функция да се дооформи и разшири с следната добавка която съм виждал в други форуми:
Да може да виждаш в профила си кои за кои постинг каква карма е поставил:
пример


Виждате как пише кои е човека които е дал кармата, за кои постинг, и кратък коментар от този които е дал кармата(не задължителен)

второ - видео... Много е полезно да се добави функция с която да се вижда видеото ето така:това става като се добави към функциите, код [youtube]link kum videoto[/youtube]

за галерията


може да се направи на началната страница да се въртят снимки. И на сайта на воините имаше нещо такова само че отдясно и с по 1 картинка.

Раздел "Хърватия"


Заслужава си според мен да се направи една секция в която да е разрешено да се пише на "Шлиокавица" защото много хървати са се оплаквали че нищо не разбират от нашата кирилица и това ги спира.

Модерация/... Или още го наричат ръчно одобряване на всеки един постинг на потребители с кофти поведение, или чужденци и прочие. Тоест всеки един постинг да се появява само след одобрение от модератор, че постинга не нарушава правилата.

--- Цитат ---http://i212.photobucket.com/albums/cc81/tankistabg/quotes/moderation.jpg
--- Край на цитат ---


--- Край на цитат ---
Ще обсъдим идеята ти със колегата Родово Наследство! - Целта ни е да станем най силния български националистически сайт!

Инжинер Донев:
Също към това с въртенето на картинки, може да се направи и въртене на цитати които да се добавят от потребителите чрез специален модул... В Воините имаха такова нещо на ротационен принцип но само администратори добавяха сентенции.

МИГ:
Да се замени синия фон с националния трибагреник ;) Да се виждат Йапитата на бивши членове, за да се избегне клевеа, не че визирам самвоина! :)другото Ташко го каза, нямам претенции!

Nordwave:

--- Цитат на: Матея Пенев в Декември 04, 2007, 19:37:43 ---Да се замени синия фон с националния трибагреник ;) Да се виждат Йапитата на бивши членове, за да се избегне клевеа, не че визирам самвоина! :)другото Ташко го каза, нямам претенции!

--- Край на цитат ---
Ако визираш блокирани IP то те са все анадолци, комунисти, израелци и така нататък... Кой син фон визираш? На форума ли?

Nordwave:
Ще направим всичко което ни е възможно....Само и аз малко да се освободя от ангажиментите ми и ще се залавяме за работа! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия