За Форума и сайта > За Форума

Предложения за форума и сайта

<< < (44/44)

Hatshepsut:

--- Цитат на: Петкан в Юли 09, 2018, 23:09:24 ---Защо не мога да гласувам за изказани мнения и коментари на участниците? :eusa_naughty:
Опитах да сложа + на генерал Жеков и High Voltage, но не става.

--- Край на цитат ---

Изглежда проблемът не е бил само при теб, а при всички потребители от групата Registered User  :huh:
Сега проверих правата на групата и се оказа, че не е била сложена отметка пред опцията за промяна на кармата на другите потребители.

Click  :arrow:

След като включих опцията, проблемът би трябвало да е вече отстранен.

Индивидуалист:
И моето скромно мнение

Бих искал да внеса някакво предложение за форума наистина, но той е толкова богат като съдържание,че не се сещам. Остава тогава участниците да са стойностни. Вярвам,че всеки по своему обича Родината/дори и Мишока/ и иска и търси разрешаване на проблемите и, които са проблеми на хората всъщност живеещи в нея.

Бях един от тези, които живееха ежедневно с болезнените проблеми на Родината, през 2006, 2007, 2008 до 2013г. В другия форум от двата ми профила/единия Владо Лалов го забрани, когато направих тема за изгонени честни хора от партията - към 40 човека през 2007 г. конкретно в града, в който живея/ имам общо към 15 000 мнения. Които не са само критика, а и предложения, идеи, реално сътрудничество, приятелства на живо/ с Investigator се виждаме всяка есен, когато си дойде в България, той живее навън/, с Данчо сме се срещали няколко пъти- младежки координатор, после замина в София/
До 2013 обаче, когато получих тотално отвращение към партийната система. Смятам,че пол. партии в България не трябва да има, поне за период от 10 години.

Към днешна дата а и винаги съм бил един от тези българи, които стават сутрин и отиват на работа. Десетилетия вече. 4-то. От 20 години работя пред монитори. А след работа оставям очите ми да почиват, тъй като се надявам още дълго да ми служат. Затова и в големи периоди ме няма из нета. Няма как иначе.

Желая здраве и вътрешна сила на всички участници и съхранявайте това, което е изградено досега.
Бог да бъде с всички вас!

Приятен ден! 

генерал Жеков:
Прегледах сайта-добре се развива,според мен.He съм запознат с нещата,но много ме дразни това извращение с адреса-звучи смешно и изглежда трагично,Ню Йорк-Главна улица  :laugh-1: Ако е възможно,нека се смени,изгледа на сайта ще формира поне 50% от мненията на посетителите за него.Ако аз бях чужд относно форума и сайта,бих помислил,че това е някаква секта на лудаци американофили  :lol: .Предлагам да се напише адреса на Мишока,той го даде някъде тук  :lol:  :lol:
Добри материали се публикуват,личи че не се пише просто "за спорта",а по познати и сериозни теми.Ако се развива така,сайта има потенциал.

HighVoltage:
Администратора може ли да обедини няколко теми от раздел "България", това са: 30450+30458, 30484+30483 както и 30478+30464, всичките са на Зигфрид. Целта не е да го ядосам, основанието за това искане е че те са сходни като съдържание, отделно ми се иска на първа страница да е по-разнообразна, а в момента там има 10 негови теми, ще са с три по-малко. Аз знам, че имам право да го направя, но тъй като не съм пробвала тази опция се страхувам да не ги изтрия, без да искам.

Отделно, темата на Мишока Интересни мнения от facebook.com смятам че е крайно време да бъде изтрита. Той си направи такава тема в новия форум воден от невъзможността си да перефразира интересни за него чужди мисли. Всъщност това мога и аз да го свърша, все пак никой не идва да чете плиткоумията на комплексари от тайни групи на въпросния смотан сайт. А най - после не сме рекламна агенция тука.

Hatshepsut:

--- Цитат на: HighVoltage в Септември 20, 2019, 23:39:22 ---Администратора може ли да обедини няколко теми от раздел "България", това са: 30450+30458, 30484+30483 както и 30478+30464, всичките са на Зигфрид. Целта не е да го ядосам, основанието за това искане е че те са сходни като съдържание, отделно ми се иска на първа страница да е по-разнообразна, а в момента там има 10 негови теми, ще са с три по-малко. Аз знам, че имам право да го направя, но тъй като не съм пробвала тази опция се страхувам да не ги изтрия, без да искам.

Отделно, темата на Мишока Интересни мнения от facebook.com смятам че е крайно време да бъде изтрита. Той си направи такава тема в новия форум воден от невъзможността си да перефразира интересни за него чужди мисли. Всъщност това мога и аз да го свърша, все пак никой не идва да чете плиткоумията на комплексари от тайни групи на въпросния смотан сайт. А най - после не сме рекламна агенция тука.

--- Край на цитат ---

Готово, темите са слети.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия