България и българите > България

Александър Йорданов: Всички срещу ГЕРБ е познат проруски сценарий. Осъзнайте се!

(1/2) > >>

Death angel:
Александър Йорданов: Всички срещу ГЕРБ е познат проруски сценарий. Осъзнайте се!

Очертава се парламент, в който повече депутати ще има НОВОТО ОПОЗИЦИОННО МНОЗИНСТВО - БСП, ДПС, Реформаторски блок, България без цензура, Атака. А не е изключено в това чудно мнозинство да се включат и НФСБ и АБВ. С други думи - "ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ" - познат проруски сценарий за дестабилизация на България като най-слаба точка в европейското единство. ГЕРБ вече заявиха, като отговорна европейска партия, че ще предложат свое ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО.. Това е правилно, особено след като РБ избра да премине в НОВОТО ОПОЗИЦИОННО МНОЗИНСТВО. Смятам, че така РБ предава своите избиратели, които искаха и искат трайно и дълго отстраняване на БСП и ДПС от властта. Вместо това РБ ги праща в опозиционната зона на БСП и ДПС. Жалко, тъжно, недостойно.

ТЪРСИ СЕ ПРЕМИЕР:

Слушам новините и все повече разпознавам руските опорни точки в българската политика. А те са: премиер, някой пореден Орешарски, т.е. Бадемов или Фастъков или Лешников, зад който да се скрият партийните функционери и задкулисно да дърпат "картите" в страната. И когато поредният Орешарски се провали всички да си измият ръцете с него и да се устремят към нови изборни успехи. Тъжна родна манипулирана картинка, коментира трудният избор за съставяне на праителство бившият председател на парламента и бивш шеф на ПГ на СДС Александър Йорданов в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/29837-aleksandar-yordanov-vsichki-srestu-gerb-e-poznat-proruski-stzenariy-osaznayte-se.html

Hatshepsut:
Герберите не могат да претендират за цялата власт, при положение, че имат само 85 депутата. Може да не им се иска, но ще трябва да преговарят с другите партии и да правят отстъпки, така е редно.

Аз лично не виждам никакъв проблем със състава на новия парламент - той отразява правдиво политическите настроения в България. Освен това в него има и нелошо представителство на българските националисти, което е предпоставка за изолацията на ДПС от властта.
На Александър Йорданов може да му се иска да се върне 1991 г., когато в парламента имаше само три партии, но това няма да стане, за щастие  :tounge:

Петкан:
51% от българите не са гласували и този парламент няма никаква реална легитимност.
Резултатите са очевадни и са безспорно доказателство за политическата импотентност на българските партии, които умеят само да правят тънки сметчици за това, кой с кого отново ще го начука на българския народ.
Мъртво бебе родиха предсрочните парламентарни избори и е съвсем естествено, че човек от него няма да стане.
Пожелавам здраве и успех на всички, които се надяват, че ще живеят добре с поредното ново-старо управление от изпечени айдуци!

Albedo:
Поредният бивш седесар, който стана слуга на ГЕРБ. Какво да прави човекът, толкова му е нивото. Всички могат да застанат срещу ГЕРБ само ако те ги настроят срещу себе си. Като се има предвид че лидерът на ГЕРБ е човек с нищожен интелект и огромни комплекси, това лесно ще се постигне. Далеч по-сериозен проблем е да не се формира ново про-турско мнозинство, например във формат ГЕРБ + (части от) РБ + ББЦ с негласнатата подкрепа на ДПС или друг подобен гювеч.

FELDMARSCHALL:
То ГЕРБ и ДПС правят 122 депутати, така че колкото и невъзможен да е такъв сценарий може да се получи при определени условия, ако РБ не ще Бойко за премиер, а ПФ каже че има твърде големи разминавания между тяхната програма и тази на ГЕРБ. А пък ДПС са всеядни, те със всеки могат да се коалират, защото е важно да са във властта...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия