България и българите > България

Вчера, комунягите от БСП, за пореден път, като ДОКАЗАНИ РОДООТСТЪПНИЦИ.........

<< < (3/3)

генерал Жеков:

--- Цитат на: Индивидуалист в Февруари 08, 2019, 09:51:16 ---тоя ЕС е пълен ташак
--- Край на цитат ---

Съгласен съм само с тази част от мнението ти!Това е един хибриден,икономически и не съвсем политически,от който в тази му форма-особени ползи няма,освен за измамниците,"точещи" фондовете,които пристигат от там.Та така,приятелю,в една национално могъща и социално независима държава,каквато искам аз-няма да има проблем с реалната руска заплаха,с ЕС,а случката с месото би звучала като виц от страниците на долнопробен ежедневник.Приятелския ми съвет към теб е да продължиш в своята си насока и да не се влияеш от глупостите на Мишока,неговите господари и съмишленици нито тук във форума,нито в "хайдушките" затворени групи във Фейсбук,чието предназначение е неясно,но в основата си част са сборища на хора,отритнати от обществото и имащи сериозен проблем със всяка власт,освен комунистическата.

Siegfried:
След като цс*ка бил отбора на армията на България, това означава ли, че 30 години след 10.11.89г. Българската армия, продължава да е КОМУНИСТИЧЕСКА ?!

По време на КОМУНИЗМА абревиатурата на витрината на комунистическият спорт означаваше - Ц(ентрален) С(портен) К(луб) на А(рмията), ама след 10.11.89г. на коя армия е спортен клуб цс*ка, пък даже и централен, а кои са другите клубова на тази  КОМУНИСТИЧЕСКА армия, които не са централни ?!
Как така,  след 10.11.89г.  Тракия(Ботев) Пд., Сливен, Черно Море, Славия, Локо Сф. и Локо Пд.(също под пагон) се отърсиха от армейските глупости на КОМУНИСТИЧЕСКАТА АНТИнародна армия на НРБ, само отбора на компартията с болшевишката емблема,  все още държи да го наричат армейски, или отбора на комунистическата армия на НРБ !
1) Защо ДЪРЖАВАТА,  Министерство на отбраната и  службите за сигурност позволяват военослужещи  ПО ВРЕМЕ  на държавен ВОЕНЕН ПАРАД  да правят открита КОМУНИСТИЧЕСКА пропаганда, (това означава ли, че се подготвя КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ в България ???) като веят шалчета на ПРОПАГАНДНИЯТ  КОМУНИСТИЧЕСКИ отбор на БНА, чиято емблема продължава да е  ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПЕТОЛЪЧКА !? Какво г-да управляващи искат да покажат  подопечните вам -  ОФИЦЕРИ от Народната комунистическа армия, които са на ДЪРЖАВНА СЛУЖБА -  с тази ОТКРИТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА на Парада за Гергьовден  !?
2) След като цс*ка бил отбора на армията на България, това означава ли, че 30 години след 10.11.89г. Българската армия ПРОДЪЛЖАВА да е КОМУНИСТИЧЕСКА ?!
3) До 09.09.1944г. в България има  В О Й С К А  - Българска ВОЙСКА, в СССР има Армия – ЧЕРВЕНА АРМИЯ, чийто символ е ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПЕТОЛЪЧКА – която и 30 години след 10.11.89г. ПРОДЪЛЖАВА  да е символ и емблема на отбора на комунистическата армия на НРБ !
4) Българската НАТОвска ВОЙСКА държавна ИНСТИТУЦИЯ ли е, или е собственост на ЧАСТНАТА KОМУНИСТИЧЕСКА ФИРМА - Литекс - София, носещ СЪВЕТСКАТА АБРЕВИАТУРА на отбора на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ на СССР - Ц (ентральный) С(портклуб) К(расной) А(рмии) мАсква - цс*ка ?!
5) 30 години след 10.11.89г. символът на Българската НАТОВСКА Войска - ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА петолъчка ли е, след като отбора който бива представян от правителството и министерството на отбраната на България, като отбора на ”армията” на България –цс*ка – АРМЕЙЦИТЕ, КОМУНИСТИЧЕСКИ отбор който и до ден днешен има за емблема НАЙ - ИЗВЕСТНИЯТ в света символ на КОМУНИЗМА -червената петолъчна звезда, символ и на световното комунистическото движение, на СССР, и на червената армия на СССР, на чийто пропаганден болшевишки отбор нашият отбор на комунистическата армия носи 1-1 съветската абревитура цс*ка !!!
6) С какво право офицер от БЪЛГАРСКАРА войска ПРАВИ ВРЪЗКА на българската НАТОвска войска с отбора на КОМУНИСТИЧЕСКАТА АРМИЯ на НРБ и КОЙ МУ ПОЗВОЛИ ТОВА ?!???????
7)Нека правителството и министерство на отбраната отговорят наистина ли Литекс - София е - Ц-ентрален С-портен К-клуб на А-армията ? На коя армия са спортен клуб цс*ка ТИРЕ софия , че даже и централен ?! Нали УЖ от 1990 година, Министерството на отбраната на България няма спортен клуб , а сега се оказва, че някакъв си цс*ка - София бил- Ц-ентралният С-портен К-клуб на А-армията  на НАТОвска България !?
7) г-н Каракачанов, след 09.09.44г. цс*ка беше създаден от компартията за да е витрина на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА в областта на спорта на НРБ, след като цс*ка ПРОДЪЛЖАВА да бъде определян като  ВЕДОМСТВЕН отбор на българската армия,  това означава ли че армията ни не е НАТОвска, а продължава да е КОМУНИСТИЧЕСКА, а симвлът на армията ни продължава да е червената петолтчна звезда, която е СИМВОЛ и на ВЕДОМСТВЕНИЯТ ви цс*ка - сАфия   !? 


Червена“ България полудя от кеф заради политическата пропаганда на военния парад :
https://7dnisport.bg/archives/80931?fbclid=...Sk-5bqL0a2Lzm0s

Siegfried:
ЗАЩО ДЪРЖАВАТЕ си ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ за КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА, но за т. нар. Фашистка ВИНАГИ е МНОГО АКТИВНА в ЗАБРАНИТЕ и НАКАЗАНИЯТА !?

НЯКОЛКО ВЪПРОСА КЪМ МИНИСТЕРСТВО на ОТБРАНАТА, министър Каракачанов, както и към главнокомандващият българската армия Румен Радев:

г-н Президент и г-н Министър на отбраната, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ АКТ на ВОЕНОСЛУЖЕЩ, сиреч ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, който по време на ПАРАДА на 6-ти Май(организиран от ДЪРЖАВАТА, а НЕ от БКП) направи ОТКРИТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА, като развя пропаганден шал (на ПРОПАГАНДНАТА ВИТРИНА на БКП в областа на спорта на НРБ) с КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ СИМВОЛ - ЧЕРВЕНА ПЕТОЛЪЧНА ЗВЕЗДА. За вас г-н Президент и г-н министър на отбраната това проблем ли е, или НЕ е ПРОБЛЕМ и ако е ПРОБЛЕМ ЩЕ ИМА ЛИ ОТВЕТНИ ДЕЙСТВИЯ и МЕРКИ ПРОТИВ военослужещият извършил ТОЗИ НАГЪЛ ПОЛИТИЧЕСКИ АКТ на Гергьовския ВОЕНЕН ПАРАД ?

- г-н Каракачанов, г-н Президент българската ВОЙСКА НАТОвска ли е, или продължава да е съветска и комунистическа ?
- г-н Каракачанов, г-н Президент българските граждани да очакваме ли безкомпромисна реакция от министерство на отбраната, от вас и правителството на България, по този НАГЪЛ безпрецедентен КОМУНИСТИЧЕСКИ акт на цинизъм, ПОЛИТИЗИРАНЕ и потъпкване на парада и УЖ ДЕПОЛИТИЗИРАНАТА ни НАТОвска ВОЙСКА ?
- г-н Каракачанов, г-н Президент българските граждани може ли да очакваме моментално УВОЛНЕНИЕ на самозабравилият се нагъл военослужещ, който използва българската ДЕПОЛИТИЗИРАНА ВОЙСКА и военният парад за КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА, най - вероятно инспирирана, заради предстоящият ПРОПАГАНДЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ парад на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ на червения п-лощад на 9-ти Май в мАсква !?

- г-н Каракачанов не знам защо, но на 100% съм убеден, че ако някой военослужещ беше развял на парада шал (на друг български отбор) с ПРЕЧУПЕН КРЪСТ и беше вдигнал дясната си ръка в Римски поздрав, вие и министерството на отбраната на СЕКУНДАТА ЩЯХТЕ да го уволните и да го подведете под наказателна отговорност, за ОПЕТНЯВАНЕ на ПАГОНА ! До момента обаче, вече втори ден НЯМА НИКАКВА РЕАКЦИЯ, НИТО от президентството, НИТО от министерство на отбраната по този ТЕЖЪК и СРАМЕН за българската ВОЙСКА - ПОЛИТИЧЕСКИ СКАНДАЛ !?
От тези ваши ЯСНИ РЕКЦИИ, сиреч БЕЗДЕЙСТВИЕ, българските граждани разбираме, че КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА в българската армия е ПОЗВОЛЕНА, българската армия НЕ Е ДЕМОМУНИЗИРАНА и продължава да е КОМУНИСТИЧЕСКА и КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ без проблем може да се ПРОПАГАНДИРА от офицери и военослужещи в НЕДОПОЛИТИЗИРАНАТА ни армия, докато Фашистка пропаганда, както беше и по време на КОМУНИЗМА в НРБ и сега 30 години след 10.11.89г. е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНА !?
генерал Жеков:
Siegfried,ти си умен човек и разбираш,че падането на комунистическия режим бе само привидно,каквото бе и т.нар "деполитизиране" на полицията и военните.Уволнение едва ли ще има,защото неговите командващи вероятно още пазят партийните си книжки и вероятно утре ще подкрепят позорното "празнуване" на "деня на победата".За всичко друго си прав,нашите идейни съратници са притиснати в ъглите на обществото и дори да участват във военния и полицейския апарат за момента не са активни,защото знаят,че ги очаква политическа репресия под формата на незабавно уволнение,а много вероятно и затвор,за разлика от провиненията на този и стотици други червени безродници

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия