Author Topic: ВМРО организира символично посрещане на македонския президент на ГКПП Гюешево  (Read 6364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Нестор

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 865
 • Gender: Male
Само тия македонисти-българомразци ни липсваха,отваря се широк мегдан за шиптърите да нахлуват отсам.След някоя година барабар с цяла Македония ще анексират и пиринския край,а дотогава техните банди и наркотрафиканти така ще се развихрят че в чудо ще се видим.Тези наши управници -предатели премахнаха държавните ни граници ,калесаха де що има заклети врази да се насурнат с дисагите и да си разпасват пояса,превърнаха България в многонационален бежански лагер ,а най-бедстващи са чистите българи и принуждавани с всички възможни средства да емигрират.
 

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,365
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Лефторов, и аз като disidente съм от македонските българи и какво? Сръбски владика поти македонски историк
Разликата е огромна.
Ти си раснат во Бугарија, а тој овде!

 А друга работа е што несакам личниот спор со ова говедо он да го прелее како спор меќу мене и сите бугари!

Пак ќе кажам, мрзам луѓе како него ако сака нека биде и шкот што се нарекува енглез!
Сърбите ни разделиха на две, вие сте по близки с нас от колкото със сърбите или други.
 

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,365
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
 

Offline disidente

 • Forum Member
 • **
 • Posts: 117
 • Gender: Male
Кротко СЕЛАНЧЕ , кротко !
Без нервози !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

МЛАДЕН СРБИНОВСКИ
23 Јануари, 2007 - 15:07

Меѓу балканските држави владее консензус - во Македониjа се складира човечки отпад

 Македонско дело - Скопjе

 Автобуската станица на коjа слегувам за на работа е во папокот на македонизмот. На триста чекори едно до друго тука се институциите и рожбите на левата инквизациjа: Македонската академиjа на науките и уметностите, Институтот за национална историjа, Институтот за македонски jазик и Македонската радиотелевизиjа. Ако се додаде дека отаде улицата е и Филолошкиот факултет, фали уште новинската куќа Нова Македониjа за топтан урбо бастион. Овде работилниците на Вистината ги поземат приказните за да ткаам митови. Глуви и слепи за се околу нив, но подготвени во секоj момент научно да поддржат секаков миг. И тие од сабаjле се разбудени од турбо музика, и тие купуваат само турбо книги и весници, и тие слушаат околу себе во што се се претвора jазикот, но правоверството им е за пример. Можна ли е Русиjа без Гулази, а Македониjа без леви инквизитори.

 Итаат полни со енергиjа кон работилниците, докажуваjќи jа на дело вообразбата на полубогови секоj ден ако треба да создадат по еден народ. Платеното време за едносменските македонисти е од осум дотри, играњето криенка со вистината тогаш завршува, за попладне немаат наредба да македонствуваат, тогаш сеништата на мисирковиштината дисциплинирано слушат турбо песни. Немаат минато но иднината е нивна, значи и вечноста. Лагата не им е само цел, одамна jа чувствуваат како инспирациjа и творечка возбуда. Им се чита тоа кога излегуваат во два и пол за дома. Не се влечат килаво од издржаната здодевност, туку вцрвенети, со чантичињата под мишка и забрзан бурлескен од, само што не крикнала нивната хеуристичка возбуда. Да се гледаат и игнорираат во работниот век милиони документи што кажуваат друго, на тоа може да прави кариера само тапа и бескрупулозна природа коjа извртуваjќи го документот за еден настан, прави да создаде нов настан. Тоа можеби е познато и препорачливо во белетристиката, но во науката...

 Задолжението е да им биде чисто во царството од триста чекори, во царството на фалсификатите, за она што се случува со Македониjа не се платени. Фелини кога би ги студирал по надворешноста, би нашол многу ликови за кавер верзиjа на Амаркорд. Важноста, видлива врз лицата дека им е поверен ресорот за националните проблеми на селски учители, бивши полицаjци, младински доушници, партиски кадри, се чита од авион. Свесни дека кефалото многу не им фаќа; зашто социjализмот поумните ги уфрлаше во политиката, а шкартот во општествените науки, се трудат да го прескокнат со послушноста. И од нив зборува власта и не дозволува секоj да ги ренда. Државата е зад нив, не смеат да бидат напаѓани и во однесувањето и говорот што е можно повеќе ги поддржуваат водачите. Во демоде костумчињата во кои заличуваат на матичари, да имаше разбирање оваа заедница за нивната благородна мисиjа што jа извршуваат и годишно да им дава по два костума, три кошули, три вратоврски, по два чифта летни и зимски чевли, да користат рекреативен и бањски одмор и уредски да им ги прават вилиците, македонизмот денес ќе беше многу поприсутен во светската култура. И покраj се досега стореното не е за потценување.

 Контактирав со нив како новинар. Целите кабинети и домашните библиотеки им се преполни со бугарски книги и лексикони. Нив смеат да ги читаат само тие, обичниот народ ќе се задоволи со нивните фалсификати. Препиши, длаби на рагионални разлики, бараj недоследности во бугарската наука - докторираj. Отпрвин ми даваа книги на услуга, но кога се сетиjа дека им се потсмевам, не им текна веќе да ме услужат. Сега полициjата им ги варди оригиналите. Ги читам нивните турбо трудови пишувани од што се мора, од конjунктура, како што самостоjна Македониjа jа прифатиjа од немаjкаде и без љубов. Фанатици на сопствениот идиотизам. Секогаш по читањето четива за национални проблеми од наши фанатици на сопствениот идиотизам, ми треба неколку дена да се деконтаминирам. Често се одржуваат митинзи на незадоволство пред парламентот и Владата, но еднаш незадоволниците ако доjдат пред овие македонистички работилници на Вистината и бараат да ги видат оригиналните документи за нивните предци, ќе поверувам нешто големо се случува во Македониjа, незадоволството што им проработило од умот. Револт предизвикан и раководен само од стомак, секогаш се задоволува од наjголемата меѓуножна понуда на власта.

 Државната идеологиjа на македонизмот повеќе од половина век е антибугарството, знак на препознавање за Македониjа без метафори. Идеолошката правоверност е избегнување на секоj начин контакт со Бугариjа дури и со мислите, пуританизам всаден во нас како условен рефлекс. Македонизмот и христиjанството работат на ист принцип, фактор што не смее да се заборава при сите присили за насилно всадување на новата свест врз егзархиското население во Македониjа. На постоjната религиозна матрица само и се дава нова знаковност. Македонизмот како ретко коj фундаментализам, исклучиво бара беспоговорни верници. Ние сме од раѓањето грешни и само со молитва ќе се обидеме да си ги откупиме гревовите, грешни сме затоа што сме родени како Македонци, зашто со вцицувањето на маjчиното млеко го примаме во нас предавството. На Македонец во карактерот му е да биде предавник, тоj е проколнат да биде се друго само не тоа што е, тоj може да сака се друго само не и Македониjа, тоj за се може да се бори и да присвоjува, но го мрази своето, затоа како на никоj друг нам ни треба каење. Секоj што ќе седне до нас е предавник, секоjа маса е со вграден микрофон за прислушување, секоj од нас е шпион барем на три служби... На овоj фолклор на македонизмот, македонистичката интелигенциjа jа гради нашата митологиjа од предавства, неслоги и расколи. Тоа е урдата на македонистичката литература и историjа што секоj петок ни jа сервираат сложните калуѓери. По должината на овие триста чекори не суштествува зборот пораз и сомнеж за чиновниците на македонизмот. За нив како да е помила терминологиjа на внатрешен и надворешен неприjател. Може Македониjа да си ебе маjката секоj момент, може да гори, но македонистите ќе продолжат да се чешлаат и да прославуваат jубилеи и успеси. Во дваесеттиот век од толку многуте славења, деjства и спомнувања на успехот како во ниедна претходна епоха, веќе самото споменување на тоj збор буди сомнеж, но македонистичкиот расадник за турбосвест од триста чекори и оаза на Волтерови Кандидовци. Овде нема текст што е напишан, а да не е од епохално и пирамидално значење.

 Каење, каење и само каење како единствен спас за сторено или несторено, помислено или непомислено, намерно или ненамерно е нивната порака до нас. Добриот Македонец е само покаениот Македонец, верниот Македонец е само исповеданиот Македонец, перспективниот Македонец е бугаромразечкиот Македонец.

 Признатите градови се добродоjдени за партиско-политичките исповедувачи. Од покаjаните грешници наjубаво се регрутираат кадри за македонизмот, jали политичари, писатели или полицаjци, jали се заедно во едно. Jавниот исповед, оградување и избегнување на секаков контакт со бугарски сомнителни елементи и Бугариjа е исплатлива конjунктура во Македониjа. Почне ли некоj без потреба против Бугариjа, jасен е, или ништо не знае или е платен за тоа. Случаjниот контакт со што било бугарско треба да се сведе само на механичко.

 Еден македонски познат поет во еден стих иронично вели, првпат сретнал Бугарин дури во Монголиjа на поетски фестивал, на три илjади километри од тука. Нам ни беше, всушност, забрането да контактираме сами со себе, со сопствената духовност и помнење, од нас насила беше создаван кетмен, вградуваjќи ни jа турбо свеста. Македонецот не треба да гледа ништо подалеку од носот, но треба како мачка да реагира на бугарството. Сите си го кажуваме меѓу себе вицот, ако се искапи Македонец во Црно Море, ќе излезе чист Бугарин, но тоа за суво го земаме.

 Моjата прва средба со Бугари пред дваесетина години не е толку иронична како онаа на поетот, но беше подраматична. Бев гимназиjалец, веќе почнаа да ме привлекуваат девоjчина и наjлесно во селски услови да се врткаш покраj нив е кога е свадба. А на свадба, саботата, покраj другите гости, на домаќините им доjдоа и братучеди од Бугариjа. Сигурно многу се изнамачиле во тие времиња да добиjат излезна виза. Крвта вода не бива, коj од нас нема роднини во Бугариjа, но не излезе на арно како сега што гледам на работите.

 Само селски простилак како што може нешто да изведе, на вечерата, нашите турбо патриоти наjгрубо ги нападнаа гостите. Редоследот се знае: се почнува со политиката на Бугариjа кон нас за да се сврти на краjот на лични навреди. Нашиот соплеменик е доктор по сообраќаjни врски и работел како стручен советник во некое бугарско министерство. На него се сеќаваат тукашните роднини некоj кога ќе падне болен, да им фаќа врски по лекари низ Софиjа. Што значи тоа за наши селани! Тогаш навистина имавме повисок животен стандард, повеќе пиевме пиво во селската продавница, повеќе мочавме зад задружниот дом, но имавме и имаме државно загарантиран државен неприjател кога можевме да го пцуеме колку ни душа сака, а од тоа да се има за децата и некое фаjде. Не помагаа зборовите на гостинот дека се доjдени да се провеселат, да jа остават политиката настрана, дека од татка му секоj ден слушал спомени за родниот краj... Наjстрашното беше што никоj не се наjде да jа прекине кавгата, дури ни домаќините.

 Jас молчев, но во себе бев на страната на турбашите. Пред мене, наjпосле, на живот гледав примероци од нашите наjголеми неприjатели. Македонизмот единствено има сила да сплотува само кога се насочува против бугарството, инаку е надеjствителен. Сведок бев на сплотени наши сили, на нашата компактност како никогаш пред и потоа; да бев поголем и jас ќе припомогнев, немав кусок на омраза кон одродените. Немав аргументи, но имав дразба; нивната енергиjа jа крадев и во мене jа акумулирав. Мразам, значи постоjам. Се чувствувам како имела кога ќе се залепи на високо, столетни гранки на огромни дрвjа, им цица од соковите, има сопствени зелени листови хлорофил да си jа преработи сама храната и да се чувствува високо и гордо, младешки и полупаразитски свежо, повитален од самото дрво што се суши.

 Народниот албански закон му наредува на домаќинот што му дошол гостин в куќа да одговара за него со глава, па дури доjденецот и да е убиец на нивен семеен член. Какви маниjаци направи од нас оваа турбо држава и на свадба штом се караме. Тогаш да знаев дека македонизмот е полупаразит што jава и што може единствено да вегетира залепен на древното дрво на бугарската култура, немаше да дозволам турбуствуjушти изливи врз гостите што дошле некому да му jа зголемат веселбата. Но, времето не се враќа...

 Некаде по полноќ, без поздрав, гостите од Бугариjа си заминаа и не знам дека уште еднаш се доjдени во краjот на татка ми. Утредента, одеjќи по невеста, сватовите се кинеа од смеа од вчера стореното.

 Едното утро, дваесетина години подоцна, веќе вработен како новинар, на парцелата од триста чекори, пред вратата на телевизиjата гледам еден човек со картон околу гуша на коj пишува дека се вика Славе Македонски, писател е од Бугариjа, но е малтретиран од тамошните власти дека се чувствувал за Македонец. Сакав да поразговарам со него, ама пред мене писателот Бошко Смаќоски го зеде за да го шета по директори. Тие вакви жртви чекаат. Се што е некадарно, без оглед од кои краишта потекнува: морално нагризано, и некадарно, тамошната третокласна категориjа, од Бугариjа ќе доаѓа ваму. Бугариjа теба да им посочи на таквите каде наjубаво ќе се снаjдат и самопротврдат, каде е земното царство на мутантите. Овде е збирштината, истресокот од сите балкански племиња. Саглам човек од коj било народ одамна тука не иде, доброто си бега; доаѓаат неолjачите. Балканските држави немаат таков договор, но функционира консензус за складирање на човечки отпад во Македониjа. Последниве години оние што доаѓаат тука се воени престапници од Босна, лумпен пролетери од Албаниjа и Косово, Цигани вратени од Германиjа и Славе Македонски.

 Ви рече ли некоj дека таму му е добро и прави успешна кариера, веднаш почешаjте се под капа. Сон на секоj чесен граѓанин е како да побегне од тука. Тоа ни е главна патриотска должност што со приличен успех jа извршуваме. Секоjа седмица по две славjански семеjства од Македониjа се исселуваат засекогаш.

 Македонизмот е само по себе кич поjава, провинциjалистичко битие.

 Денес jас одам за Бугариjа.

 Младен Србиновски
  http://knigite.abv.bg/ms2/ms_obedi.html                     
Тодор Александров е БОГ , а "Спомените" на Ванче Михайлов се БИБЛИЯТА на нашата РЕЛИГИЯ !
 

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,365
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
 

Offline omerzen

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,216
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2015
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Само тия македонисти-българомразци ни липсваха,отваря се широк мегдан за шиптърите да нахлуват отсам.След някоя година барабар с цяла Македония ще анексират и пиринския край,а дотогава техните банди и наркотрафиканти така ще се развихрят че в чудо ще се видим.Тези наши управници -предатели премахнаха държавните ни граници ,калесаха де що има заклети врази да се насурнат с дисагите и да си разпасват пояса,превърнаха България в многонационален бежански лагер ,а най-бедстващи са чистите българи и принуждавани с всички възможни средства да емигрират.
Позволете да допълня . Това е само част от опасноста за България . Всички лоши неща които в момента ни се случват , ще бъдат умножени няколко пъти . И най-лошото , шиптърската опасност ще бъде използвана от анти-българската турска политика в максимална степен . Не се съмнявам . Най-малкото ще се ускори "затварянето" на ислямско-турската дъга тук на Балканите и в крайна сметка отцепването на значителни територии от европейско-християнската цивилизация и присъединяването им към турско-ислямският свят . После следва тяхното окончателно турцизиране и ислямизиране , и безвъзвратната им загуба за все по смаляващата се християнска Европа . Всичко това ще ускори унищожението на Българската държава и българите .
Това продажният "български политически елит" не го ли осъзнава ?
И къде е тук "европейският" политически елит ?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.
 

Offline disidente

 • Forum Member
 • **
 • Posts: 117
 • Gender: Male
Еве уште еден Македонски БУГАРИН  :

Преодолеем ли кризата, запазваме идентичността си

Македония жадна за български учебници

В Европа трябва да влезем с корените си, казва писателят Миле Неделковски


Миле Неделковски е писател, роден в Прилеп през 1935 г. Живее в Скопие. Автор е на 13 романа, 11 стихосбирки, 3 драми. В България са публикувани два негови романа - "Подгряване на вчерашния обед" и "Потковица на смъртта и надеждата". По първия роман и сценарий на автора е заснет игрален филм - първата българо-македонска копродукция. Филмът получи няколко награди на Варненския филмов фестивал. Миле Неделковски е носител на българската награда за литература "Димитър Талев" за романа "Потковица на смъртта и надеждата".

- Г-н Неделковски, вашите творби са познати в България. Има ли теми в Македония, които да продължават да събуждат инстинкта ви на писател?

- Пиша, разбира се. Освен проза, поезия, пиша и есета. Има много интересни теми в сегашния ни живот. Не само в културата, политиката, но и за рязката промяна, свързана с новата техника и глобализация в света. Хората сякаш забравят откъде тръгват нещата и те самите. И се превръщат, както бе названието на един български филм, в дърво без корен.

- Това ли е сега основният проблем в Македония, че й липсват корени?

- Това не е проблем само на Македония, а изобщо е проблем на младите хора по света. Сега те си имат интернет, телевизията, видеофилмите, музиката. Знаят много неща за сегашния свят и сякаш нищо за себе си. Имам предвид най-вече родовата и културната памет, не само за малко по-далечни времена, но и дори за събитията, станали до вчера. А в Македония проблемът с културата е същият както във всичките бивши социалистически страни - финансите. Трябва да се намери спонсор, за да отпечаташ книга. Като не се намери такъв, а младите рядко успяват, просто се стига до отказ от писане. Затова е необходима някаква нова политика за културата.

- Значи се получава един омагьосан кръг, в който културата отмира?

- Не става дума за умиране изцяло на културата, а за налагане на такъв един тип комерсиална култура, която приобщава към себе си средната прослойка и хората без особени претенции. Тя особено силно пробива в по-малките страни, защото в тях с култура, пък и с политика, се занимават такива хора, които мислят, че всичко, което идва от развития свят - Европа, Америка, е качествено. И трябва да се следва.

- А имаме ли в тук, в региона, добра култура, която може да конкурира тази на развития свят?

- Ще кажа, че тук има съгласие за културата, която се внася - става дума за треторазредно качество. И не можем да постигнем съгласие да започнем да изнасяме добрата култура, която имаме в региона. Може би има ревнивост сред страните.

- Президентът Георги Първанов предложи идея за съвместни културни коридори на Балканите, възможна ли е реализацията на общ регионален продукт в Европа и по света?

- Може би, надявам се нещо да стане и да не се политизира.

- В Македония има ли готовност за такава идея. Или основните усилия на политици и културни дейци са насочени към интеграцията в ЕС и нищо друго не ги интересува?

- Точно това е проблемът. Хората на културата, държавниците, журналистите, художниците, театрите трябва да преодолеят това политическо въодушевление от Европа. Те трябва сами да се организират, да си сътрудничат и да работят. Ако всичко оставим на политиците, културата ще се превърне в политика. А политиците повече обичат своите действия и себе си от творбите на някой писател например.

- Кои са актуалните теми в Македония?

- Отношението към църквата, към името на държавата, към нейната култура, която не е само нейна. Неотдавна стана оживен дебат след съобщение в интернет, че няма македонска култура, а смес от българска, сръбска, гръцка и албанска. А в Македония не толкова отдавна, до Балканската война поне, е имало само две култури - българска и турска. След това се опитваха да внасят различни култури, но остана това, което си беше.

- Нима продължава да е актуален въпросът за идентичността в Македония дори 13 години след независимостта на държавата?

- Сега името й за света е Бивша югославска република Македония. Но Гърция не беше ли бивша турска провинция, Сърбия не беше ли същото, американските щати не бяха ли английски колонии. Всичко, свързано с идентичността на Македония, всъщност е отваряне на нови проблеми на Балканите. А идентичността е ясна - тя е отцепена от българската след войната, за която говорих. Написах книга "Криза или подмяна на идентичността". И двете неща ни се налагат, макар че хората не искат това.

- А има ли възможност за избор пред Македония?

- Моята теза е, че ако кризата бъде преодоляна, няма да се стигне до подмяна на идентичността. Аз съм оптимист. Как мога да вярвам, че няма да ме има, такъв какъвто съм.

- Какво липсва на връзките между България и Македония?

- До 1996-1997 г. редица български вестници пристигаха в Македония. Вярно, малко бяха, но все пак идваха. Доколкото разбрах, спирането било, защото нямало печалба. Но на изпращането на български издания в Македония не трябва да се гледа като на бизнес. Българската страна трябва да е готова да понася определени рискове, които според мен са минимални. В Македония има интерес към български издания, особено към университетските учебници, помагала, литературата. Но това е оставено на добрата воля на отделните хора. Само тези, които полагат усилие, се сдобиват с тях. На пазара ги няма. За пример ще дам многото студенти, които учат в България. Те свикват с българските медии и вестници, а като си дойдат през лятото за ваканцията, не могат да ги четат.

- Това не зависи ли все пак от собствениците на вестници и бизнесмените?

- От тях зависи, но и от държавата, която трябва чрез своите институции да направи така, че максимално да бъде улеснен достъпът на български издания на пазара в Македония. Същото се отнася и за всички въпроси, свързани с културата - тя трябва свободно да преминава границите. В Македония сега има преса от Сърбия, Гърция, че и от далечни западни страни, а от съседна България няма.

- Зарасна ли раната в Македония от конфликта с албанските бунтовници през 2001 г., или все още има междуетническо напрежение?

- Има напрежение сред политическите и криминалните среди, но не и сред хората. Ако човек наобикаля пазарите, ще види преди конфликта, докато траеше и след него, едни и същи хора да стоят зад тезгяха. Те не изоставиха магазините и поминъка си, за да ходят да се бият. Онези с оръжията са или престъпници, или политици, или протежета на някой извън региона.

- А изгради ли си обществото в Република Македония достатъчно съпротивителни сили, за да не се повтори станалото, или трябва и външна помощ?

- Всички трябва да участват, защото никога македонският въпрос не е бил само македонски, на Македония. Той е и на България, и на всички страни в региона, че и на сили извън него. Нито една страна на Балканите, а особено Македония, няма проблем, който да е само неин.

- Европейският съюз ли е решението за проблемите, както ни убеждават политиците?

- Аз мисля, че преди да отидем в Европа, трябва добре да си подредим дома. И да видим първо какво може Европа. Сега за нас Европа са някакви закони и реформи. А на европейските закони, такива каквито ги насаждат и на България, и на Македония, им липсват корени. А всеки закон освен правилата, които налага, трябва да е съобразен и с манталитета на хората и традициите. Да има приемственост.

- Значи пак се връщаме към въпроса за корените. Изглежда, Европа дълбоко оре моравата и засажда нови фиданки, а старите корени, свързани с миналото и традициите, изглеждат обречени. Има ли друг изход освен пълната промяна в едни нови "европейци"?

- Ние сме европейци, тъй като винаги сме били в Европа. Македония е родното място, а България - родината на третата писменост в света. Ако ние се гордеем с достатъчно с това, което сме дали на света и сме постигнали, не може светът да ни налага своето. Сега, както ни обясняват, в Европа всеки щял да запази идентичността си. И какво ще се получи - всички ще бъдем малцинства. И как ще стане това?! Не може едната култура да бъде малцинствена, а другата - малко повече малцинствена. Това са някакви глупости.

- А какъв е изходът, след като всички се стремим към Европа.

- Има, ако всяка страна, всяка култура и идентичност пази ценностите си. И не бърза да влезе в кризата или да ги подмени.

Николай Петров

Взето отъ Стандартъ съ разрешението на Тома Томовъ


25.10.2005 г.
Тодор Александров е БОГ , а "Спомените" на Ванче Михайлов се БИБЛИЯТА на нашата РЕЛИГИЯ !
 

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,365
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
 

Offline Родолюбец IYI

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 827
 • Gender: Male
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Това с визите беше тотална простотия. Ако някой си мисли че с това ще помогне за стабилизиране връзките само се лъже. Онези животни с изродено съзнание и болен мозък не подлежат на каквато и да е манипулация с цел осъществяване на социален контакт или връзка. Поредното доказателство че там горе седят някакви неадекватни създания които си нямат и понятие от управление на държава. 

С това само се подкрепя паразитизма на ония изродчета, които на наш гръб ще си пътуват из Европа, ще си правят далаверките в България и здраво ще цоцкат каквото могат като същевременно ще продължават да ни се присмиват и подиграват.  (n)
 

Offline Amenhotep

 • Pharaoh
 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 3,522
 • Gender: Male
 • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Профилът ми във VBOX7
 • Зодия: Gemini Gemini
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: None None
Това с визите беше тотална простотия.

Ама Турция газ пикае!

Защото махнаха визите само на Ръбите и Макетата, които са християни, а на мюсюлманските Албанци, Косовари и Бошняци не ги махнаха ... а пък на турците и след 1000 години няма да им ги махнат!
 

Offline samvoin

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,071
 • Gender: Male
  • Независим националистически блог
 • Зодия: Pisces Pisces
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: National-Socialist National-Socialist
Управляващите изроди, както и всички политици в така наречената Македония, както и всички отродители - македонисти и еничари трябва да бъдат посрещнати само и единствено с куршум в главата!!!
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!


"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България


http://samvoin.blog.bg/
 

Offline Петкан

 • Banned
 • Veteran
 • *
 • Posts: 8,646
 • Gender: Male
 • България преди всичко!
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Само тия македонисти-българомразци ни липсваха,отваря се широк мегдан за шиптърите да нахлуват отсам.След някоя година барабар с цяла Македония ще анексират и пиринския край,а дотогава техните банди и наркотрафиканти така ще се развихрят че в чудо ще се видим.Тези наши управници -предатели премахнаха държавните ни граници ,калесаха де що има заклети врази да се насурнат с дисагите и да си разпасват пояса,превърнаха България в многонационален бежански лагер ,а най-бедстващи са чистите българи и принуждавани с всички възможни средства да емигрират.
Един път Жельо Желев направи стратегическа грешка,признавайки БЮРМ за независима държава.
Отрицателните последствия от тази грешка и до днес са в ущърб на България,а дървеният философ от с.Веселиново си получава президентската пенсийка и нехае за глупостта,която е сторил.
Дебат и сантименти към БЮРМ не трябва да има,защото там смърди на УДБА и великосръбски шовинизъм.
Ползата за България от БЮРМ(дъжава на сърбеещи се организми и шиптъри) е никаква,а и Охридското езеро вече не е това от песента,ами гроб на българи.
Ad honores
 

Offline samvoin

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,071
 • Gender: Male
  • Независим националистически блог
 • Зодия: Pisces Pisces
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: National-Socialist National-Socialist
Само тия македонисти-българомразци ни липсваха,отваря се широк мегдан за шиптърите да нахлуват отсам.След някоя година барабар с цяла Македония ще анексират и пиринския край,а дотогава техните банди и наркотрафиканти така ще се развихрят че в чудо ще се видим.Тези наши управници -предатели премахнаха държавните ни граници ,калесаха де що има заклети врази да се насурнат с дисагите и да си разпасват пояса,превърнаха България в многонационален бежански лагер ,а най-бедстващи са чистите българи и принуждавани с всички възможни средства да емигрират.
Един път Жельо Желев направи стратегическа грешка,признавайки БЮРМ за независима държава.
Отрицателните последствия от тази грешка и до днес са в ущърб на България,а дървеният философ от с.Веселиново си получава президентската пенсийка и нехае за глупостта,която е сторил.
Дебат и сантименти към БЮРМ не трябва да има,защото там смърди на УДБА и великосръбски шовинизъм.
Ползата за България от БЮРМ(дъжава на сърбеещи се организми и шиптъри) е никаква,а и Охридското езеро вече не е това от песента,ами гроб на българи.
Дали Желев направи грешка или умишлено национално предателство, по - заповед на задокеанските му господари, това е обширна тема.
Желев не сипеше ли пепел върху българите, както и Сидеров за "възродителния процес" и не беше ли радетел на турски училища, издържани с българския бюджет?
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!


"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България


http://samvoin.blog.bg/