Author Topic: Каракачанов да бръкне в собствения си джоб  (Read 909 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skadansk

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 616
  • Gender: Male
Quote
КАРАКАЧАНОВ ДА БРЪКНЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ И ДА ПРЕСТАНЕ ДА „ПРАВИ ПОМЕН С ЧУЖДА ПИТА”.

В лоша традиция се превърна навик на Кр. Каракачанов и компания от Пиротска 5 да си присвояват инициативи и мероприятия, към които нямат никакво отношение.
На 23 януари 2010 в хотел „Родина” бе учреден Национален арменски комитет за развитие „Хайтад”. По този повод нашите приятели арменците получиха скъп дар – скулптура на автора Цвятко Сиромашки, пресъздаващ знаменателен момент от трагедията на арменския народ. Подаръка бе осигурен със средства на Националния щаб и на ВМРО – Пловдив и бе поднесен от общинския съветник от ВМРО Слави Георгиев. Той отправи и специален поздравителен адрес към учредителите на „Хайтад” от името на кмета на Пловдив Славчо Атанасов.

Самохвалците от Пиротска 5 без никакво угризение още същият ден побързаха да присвоят тази инициатива, услужливо забравяйки да споменат кой всъщност е осигурил и дарил скулптурата.
Само в рамките на месец това е втори подобен случай, след възстановяването на паметната плоча с имената на загиналите във войните от квартал „Малашевци”, осигурено с усилията и средствата на Националния щаб и членовете на ВМРО – район Сердика. И тогава новоизлючените „лидерчета” от Пиротска набързо се присламчиха към събитието без да дарят поне стотинка за благородната кауза.
Крайно време е ако Кр. Каракачанов иска въобще да се появява в публичното пространство, да започне да финансира инициативите, с които така или иначе има навика да се кичи.
Ако наистина парите на Пиротска 5 вече са „изпапани” да бръкне в собствения си джоб, който е и достатъчно дълбок и достатъчно пълен.

Национален щаб на ВМРО-БНД
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.
 
И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...
 

Tags: