Poll

Подписахте ли в подписката за референдум ПРОТИВ турското членство в ЕС?

Да
Не, но ще го направя
Подкрепям членството на Турция в ЕС

Author Topic: Подписахте ли се вече в подписката на ВМРО?  (Read 9359 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Истината генерал Вазов е че всяка съпротива против турското еврочленство си заслужава. Имащ се за усведомен човек ти би трябвало да си с помниш че предизборния лозунг на Атака за Евроизборите беше :
"Не на Турция в ЕС!"
Именно с това послание Атака постигна най големите си изборни успехи. Сега кой ти е крив че някой друг прави същото. Кой ги е карал семейство Сидерови да се отмятат от посланията дето отправяха към българите? Кой е крив че Сидерови водят Атака към упадък! И кой е платил за това? И колко? И дали само един или няколко са плащали? И кой за какво точно е плащал? Въпроси , въпроси на които ти няма да дадеш отговор. Както и няма да кажеш за забележителната метаморфоза на Волен. Забележителна като тлъста сметка в Швейцарска или в Сейшелска банка.

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Преспанец

• Registered user
  • Senior Member
Питах колко подписа са събрани досега, ако не се лъжа, са около 160 000.

Offline Amenhotep

• Pharaoh
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
  • Зодия: Gemini Gemini
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Наско, трябва в почивните дни (може би другата събота и неделя) да се видим да ти дам подписите дето съм ги събрал, че колкото и пъти да мина покрай тия места дето събират подписи един човек от ВМРО не мога да видя.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
Човече, достатъчно хора познавам от РЗС, за да ми обясняваш ти какви са за какво се борят и откъде имат пари. Ама не като тебе дето познаваш некакви плевенски брусове, а хора от ръководството на партията, депутати и т.н. Знам как и на какъв принцип им се правят организациите, как се слагат лидерите по места.Така че, недей да се излагаш, че ставаш смешен с опитите си да ги защитаваш.
:eusa_clap:Вазов,тук изцяло съм съгласен с тебе и получаваш +1 от мене!
« Last Edit: 17 May 2010, 01:20:47 by Петкан »
Ad honores

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
Да, подписах се не само аз, но и семейството ми (без малкия ми син). Направихме го преди десетина дни в Бургас.
България над всичко!

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
Човече, достатъчно хора познавам от РЗС, за да ми обясняваш ти какви са за какво се борят и откъде имат пари. Ама не като тебе дето познаваш некакви плевенски брусове, а хора от ръководството на партията, депутати и т.н. Знам как и на какъв принцип им се правят организациите, как се слагат лидерите по места.Така че, недей да се излагаш, че ставаш смешен с опитите си да ги защитаваш.
:eusa_clap:Вазов,тук изцяло съм съгласен с тебе и получаваш +1 от мене!
Аз също споделям мнението на генерал Вазов за РЗС. Циркаджии от сякъде.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.