Автор Тема: ВМРО е втора политическа сила след ГЕРБ  (Прочетена 5660 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен VeskouTopic starter

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 762
  • Всичко за България!
  • Зодия: Aquarius Aquarius
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
ВМРО е втора политическа сила след ГЕРБ според читателите на Днес.бг

На коя политическа сила имат доверие читателите на Dnes.bg?

Докосни ме и ръката ти повече няма да докосва нищо друго. Такива ги разправяше Тринити в Матрицата. С нейната гореща фраза най-лесно можем да обясним ефекта от последната анкета на Dnes.bg. Резултатите са най-малкото неочаквани.

В средата на ноември запитахме читателите си На коя политическа сила имате доверие?

И отговорите не закъсняха, но за наша радост бяха изненадващо много.

50 415 читатели определиха моментната политическа конфигурация в България.

35% от гласувалите заявяват, че нямат доверие на никого. Тоест потенциалните поддръжници на неродена Тринити са най-много в републиката.

29% имат доверие на ГЕРБ. В момента управляващата партия има най-завидно виртуално доверие в родната Матрица.

След ГЕРБ изненадващо се подрежда ВМРО – 10% от нашите читатели гласуват доверие на войводите.

8% подкрепят Синята коалиция, а 6 – БСП.

Стартът за евентуална бъдеща формация около Първанов не е много обещаващ – засега само 3% от читателите на Dnes.bg имат доверие в АБВ.

ДПС и Атака напоследък се разминават с ореола на Тринити – и двете партии получават по 3% в нашата анкета.

В дъното на таблицата и само за протокола: РЗС – 1%, и  НДСВ – пак 1%.

Вместо генерален извод ще ви черпим с още една реплика от Матрицата. Този път на Нео: Изборът. Проблемът е изборът. Особено в матрица с 35% недоверие...

3 декември 2010

http://www.vmro.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1486:2010-12-03-07-52-37&catid=1:latestnews
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 00:26:35 от Veskou »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
ами то хубаво,ама я да идат в Чепърлянци или куртово Койнаре и да питат там как седят нещата.За жалост изборите все още не са единствено по интернет  sadsmile

Неактивен eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Публикации: 632
  • Копам османската сгур
  • Religion: None None
Re:ВМРО е втора политическа сила след ГЕРБ
« Отговор #2 -: Декември 05, 2010, 00:01:37 »
Олигофренът, пуснал графичните турски малоумия, явно е типичен представител на сганта, определяща себе си като "симпатизанти на МВРО".
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Неактивен Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,350
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
« Отговор #3 -: Декември 05, 2010, 00:19:09 »
Олигофренът, пуснал графичните турски малоумия, явно е типичен представител на сганта, определяща себе си като "симпатизанти на МВРО".
Защо мислиш така?

Неактивен eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Копам османската сгур
« Отговор #4 -: Декември 05, 2010, 00:24:33 »
Защо мислиш така?

Същият глупак обикаляше форума на в. "Атака". Забелязвам, че пуска малоумията си във всички форуми, претендиращи да са патриотични, с изключение на ченгесарския форум на ченгесарската партия МВРО.
Та така де - това бе една догадка.
Може и да греша.

Със сигурност обаче въпросният е олигофрен. А че е вероятно българскоговорящ, съдя от четирите лични съобщения, които набързо ми изпрати преди петнайсетина минути.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

• Registered user
  • Senior Member
  • Всичко за България!
« Отговор #5 -: Декември 05, 2010, 01:04:20 »
Синеее, внимавай с езика!!! И кога пък на ТЕБ съм ти пращал ЛС?!?!?! И то 4 преди 15 минути?!?! Копирай ги! Даже по-добре - скрийншот! Найстина, имах регистрация във форума на АТАКА, но ме баннаха след като си позволих да копи->пейстна една статия против Волен Сидеров (банна ме bg_gb)...

Възхищавам се на членовете и симпатизантите на ВМРО и ги смятам за най-силната националистическа организация (лично мое мнение), но съм против Каракачанов. Не съм член на ВМРО-БНД.
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 01:06:29 от Veskou »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Неактивен eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Копам османската сгур
« Отговор #6 -: Декември 05, 2010, 01:07:35 »
Синеее, внимавай с езика!!! И кога пък на ТЕБ съм ти пращал ЛС?!?!?! И то 4 преди 15 минути?!?! Копирай ги! Даже по-добре - скрийншот! Найстина, имах регистрация във форума на АТАКА, но ме баннаха след като си позволих да копи->пейстна една статия против Волен Сидеров (банна ме bg_gb)...

Пич, никой не говори за теб. Визирах турския копелдак "TURK", който бе наводнил форума с мазните си снимчици и рисунчици. Модераторите го изринаха с гнусните му картинки своевременно и затова мненийцето му вече не стои точно преди моето.
Повече трябва да внимаваш, когато се пениш.

• Registered user
  • Senior Member
  • Всичко за България!
« Отговор #7 -: Декември 05, 2010, 01:11:42 »

Пич, никой не говори за теб. Визирах турския копелдак "TURK", който бе наводнил форума с мазните си снимчици и рисунчици. Модераторите го изринаха с гнусните му картинки своевременно и затова мненийцето му вече не стои точно преди моето.
Повече трябва да внимаваш, когато се пениш.

Тогава ще те помоля да ме извиниш. Моя грешка! (handshake)
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Неактивен omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,222
  • R.I.P. 2015
« Отговор #8 -: Декември 05, 2010, 05:35:45 »
Каква е тая партия бе един Българино? Партия МВРО не съществува. Ако визираш ВМРО, ти тогава несправедливо обиждаш обикновените членове и симпатизанти на тази патриотична, бих казал историческа организация. Обикновените членове и симпатизанти не са виновни за греховете и глупостите на партийното началство. Както и обикновените атакисти не са виновни за измяната на сем.Сидеров.
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 05:39:06 от omerzen »
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Неактивен Преспанец

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 807
« Отговор #9 -: Януари 10, 2011, 21:59:51 »
На конгресът тази година ще бъде избран нов лидер на ВМРО, което най-вероятно няма да ти дава право повече да обиждаш ВМРО. Обаче Батака остава същата клоака.

Неактивен генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,424
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None
« Отговор #10 -: Януари 11, 2011, 00:36:16 »
На конгресът тази година ще бъде избран нов лидер на ВМРО, което най-вероятно няма да ти дава право повече да обиждаш ВМРО. Обаче Батака остава същата клоака.

А какво прави в клоаката Батака, баща ти? Че и депутат иска да става?

Неактивен eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Копам османската сгур
« Отговор #11 -: Януари 11, 2011, 00:41:31 »
На конгресът тази година ще бъде избран нов лидер на ВМРО, което най-вероятно няма да ти дава право повече да обиждаш ВМРО.

То и ДПС един ден ще осъмне с нов лидер, ама това няма да промени ченгесарския облик на турската свинска "партия".
МВРО няма как да бъде нещо повече от нищо след 1944 г. Дори и да имаше искрица живот след 1989-а, доносникът на ДС Каракачанов я угаси.
Амин!

Неактивен omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,222
  • R.I.P. 2015
« Отговор #12 -: Януари 11, 2011, 05:41:13 »
Твърде неуместно е да се сравняват ВМРО и ДПС.
За ДПС е ясно, ама защо трябва да ругаем ВМРО? Един политически лидер не представлява цялата партия която временно ръководи. Политическите лидери биват сменявани а партиите остават. Тоест идеите остават олицетворени във партиите. Тук става въпрос за националната идея. Надявам се че националната идея ще продължи да съществува във ВМРО и след като Краси Краракачанов престане да бъде лидер на ВМРО. А партия ВМРО е също толкова патриотична партия колкото е и партия Атака. Както вече написах надявам се ВМРО да продължи да съществува и след като Краси Каракачанов престане да бъде нейният лидер и партия Атака да продължи да съществува и след като Волен Сидеров престане да бъде нейния лидер.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Неактивен Преспанец

• Registered user
  • Senior Member
« Отговор #13 -: Януари 11, 2011, 10:38:48 »
А какво прави в клоаката Батака, баща ти? Че и депутат иска да става?
Аз отговарям за себе си, а той за него си.

Не знам дали помниш как преди около 2 години казах във форума на АТАКА, че баща ми е областен координатор. Тогава ти се съмняваше и каза, че ще провериш. За да съм го казал, явно трябва да съм се гордял с това, някога, тогава имаше причини да се гордея, а вече не. Замисли се над това.
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 10:49:59 от Наско »

Неактивен Преспанец

• Registered user
  • Senior Member
« Отговор #14 -: Януари 11, 2011, 10:40:20 »
То и ДПС един ден ще осъмне с нов лидер, ама това няма да промени ченгесарския облик на турската свинска "партия".
МВРО няма как да бъде нещо повече от нищо след 1944 г. Дори и да имаше искрица живот след 1989-а, доносникът на ДС Каракачанов я угаси.
Амин!
Освен агент Иван някое друго ченге във ВМРО да знаеш или просто така си говориш?

Tags:

Годишнина от създаването на ВМРО

Започната от Amenhotep

Отговора: 17
Прегледи: 10832
Последна публикация Октомври 24, 2015, 14:20:53
от Hatshepsut
ВМРО срещу новия „гей прайд”: Не се натрапвайте!

Започната от Радко

Отговора: 2
Прегледи: 1033
Последна публикация Юни 28, 2010, 20:06:57
от Мишок
сРЪБите не пуснаха и ВМРО през границата си

Започната от Amenhotep

Отговора: 2
Прегледи: 1437
Последна публикация Февруари 20, 2011, 13:11:27
от Франкист
ВМРО Кратка история