Автор Тема: Масов бой между ВМРО и ”Свидетели на Йехова” в Бургас  (Прочетена 14366 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,511
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist

Ама не разбирам къде е проблема във ВМРО?
Проблема в ВМРО е че не е ВМРО , а долна измама създадена от БКП, ДС и другаря П. Кубадински.
Това ВМРО няма нищо общо с някогашното  и е вид ком. партия.

Неактивен Veskou

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 762
  • Всичко за България!
  • Зодия: Aquarius Aquarius

Ама не разбирам къде е проблема във ВМРО?
Проблема в ВМРО е че не е ВМРО , а долна измама създадена от БКП, ДС и другаря П. Кубадински.
Това ВМРО няма нищо общо с някогашното  и е вид ком. партия.

Говориш врели не кипели... Факт е, че ВМРО в момента (казвам в момента) са най-активната националистическа партия в България. Не знам в бъдеще как ще се развият нещата, но на тоя етап ми харесва как действат. Иначе десетки пъти съм казвал, че Каракачанов е бил в контра-разузнаването в ДС и се е занимавал предимно с македонския въпрос! Така че "шегички" от типа на МВРО, Ченгето и пр. са просто неуместни...

Иначе следя и ВМРО-НИЕ (отцепниците), обаче освен хубав и "лъскав" сайт, друго нямат... Организират там някакви спортни състезания и постоянно обявяват кандидати за кметове...
« Последна редакция: Май 03, 2011, 23:42:22 от Veskou »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Неактивен eдин Бългaрин

• Banned
  • Senior Member
  • *
  • Публикации: 632
  • Копам османската сгур
  • Religion: None None
десетки пъти съм казвал, че Каракачанов е бил в контра-разузнаването в ДС и се е занимавал предимно с македонския въпрос! Т

Заеби тая работа. Каракачанов е бил на служба в комунистическата "държавна" сигурност.
Каквото и да е правил, го е правил за комунистите.

Каракачанов е безподобно, комунистическо, нагло прасе.
Подлога на комунистическата ДеСе.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Veskou шегуваш ли се ? Работил бил за контраразузнаването :-D :-D :-D :-D Най-активни били - ми да като така им е заповядала бившата ДС. Каракачанов е бил тогава доста млад за да е експерт по друго освен по чикии, как тогава е бил такъв  а ?
Ми никак - лъже мръсника.
Ей света ще се свърш глупаците не  :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Неактивен ФранкистTopic starter

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
Ей света ще се свърш глупаците не

Каза човека който пише от ...колко хиляди километра разстояние бяха?....

десетки пъти съм казвал, че Каракачанов е бил в контра-разузнаването в ДС и се е занимавал предимно с македонския въпрос! Т

Заеби тая работа. Каракачанов е бил на служба в комунистическата "държавна" сигурност.
Каквото и да е правил, го е правил за комунистите.

Каракачанов е безподобно, комунистическо, нагло прасе.
Подлога на комунистическата ДеСе.

Съгласен съм с теб.А и никой не знае с какво точно се е занимавал Каракачанов там,както и всички останали агенти - всичко се разбира единствено от техните разкази,които не е ясно доколко са истина и доколко не.По принцип има някои личности във ВМРО които са ми симпатични но този човек не е от тях - най-малкото със случая от Велинград където се събраха с ДПС.Моля само никой да не ми казва че това си било решение взето на местно ниво от местното ръководство и никой не можел да им каже какво да правят- като че ли не може председателя на организацията да тупне по масата...Баси,това единна партия ли е или кво...(подобен е и случая с Атака в Балчик ли беше,къде бе вече не помня за оная джамия ) Е стига бе хора,то бива оправдания отвсякъде да се чуват ,ама това вече на нищо не прилича. Може би това е и от видното качество на българина да се опитва да страни от всякаква отговорност...не знам.

Според мен обаче ВМРО могат да дръпнат много ако сменят Каракачанов,достатъчно хулен и оплюван е....друг е въпроса дали неговото управление не е въпрос на договорки с други хорица.

п.п.Аз обаче сега се сещам за нещо друго - толкова агенти сме имали и в Македония,и в Сърбия и прочие  - Свърши ли ли са някаква работа в защита на националния ни интерес.Ама ми се искат някакви доказателства - примерно - разбихме антибългарска група,подпомогнахме финансово или по някакъв друг начин българската диаспора, направихме еди какво си и еди що си - дори и най-елементарни,повърхностни действия,които да не са в графата "строго секретно" и минават  за действия на посолствата в защита на интереса.А не лафове от рода на  - тоя е бил агент там,работил е там - ама кой го знае  - ял ли е ,пил ли е по банкетите нон стоп.
« Последна редакция: Май 04, 2011, 22:42:16 от lonely_rider »

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Абе как с какво се е занимавал Каракачанов в ДС - защитавал е родината, както всички останали доносници и предатели :-D :-D :-D
Пич Италия е само на 1 300 км. от България.

Неактивен Veskou

• Registered user
  • Senior Member
  • Всичко за България!
Абе как с какво се е занимавал Каракачанов в ДС - защитавал е родината, както всички останали доносници и предатели :-D :-D :-D

Точно там ти е грешката - че не правиш разлика между доносниците и контраразузнаването. А през комунизма българското контраразузнаване е било едно от най-добрите!
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Неактивен Сосипатор

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 824

Точно там ти е грешката - че не правиш разлика между доносниците и контраразузнаването. А през комунизма българското контраразузнаване е било едно от най-добрите!

Дааа, по-добро здраве му кажи.

Направо не е останал един "враг на народа" неразкрит.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *

да от най-добрите са били: не са пропуснали да смажат и един враг на интернационала. :-D :-D :-D
Добре са служили на СССР, ама там защо не са контраразузнавали а ? :-D :-D :-D
та такъва и днешното измекярско ВМРО-БКП в служба на СССР-то :-D :-D :-D

Неактивен Veskou

• Registered user
  • Senior Member
  • Всичко за България!

Дааа, по-добро здраве му кажи.

Направо не е останал един "враг на народа" неразкрит.

Аз ви приказвам за разликата между доносниците и контраразузнаването, а вие продължавате да си лаете...
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Разликата е че едните карат хората да вършат зло, а другите го вършат. каракачанов май и двете ги е правел и помиярина насран.

Неактивен Amenhotep

• Pharaoh
  • Hero Member
  • Публикации: 3,527
  • Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
    • Профилът ми във VBOX7
  • Зодия: Gemini Gemini
http://vbox7.com/play:4bb7dfeb
Нашествие на сектанти в Бургас
« Последна редакция: Август 23, 2014, 22:36:19 от Hatshepsut »

Годишнина от създаването на ВМРО

Започната от Amenhotep

Отговора: 17
Прегледи: 10832
Последна публикация Октомври 24, 2015, 14:20:53
от Hatshepsut
ВМРО и фирма ПРИНЦЕС- и защо др. Мамарчев си трае по въпроса?

Започната от Мишок

Отговора: 2
Прегледи: 1070
Последна публикация Юли 27, 2010, 19:48:12
от Мишок
ВМРО организира публична среща с представители на "Стоп на ислямизацията"

Започната от Veskou

Отговора: 0
Прегледи: 1139
Последна публикация Октомври 16, 2010, 00:43:56
от Veskou
ВМРО Кратка история