Ей света ще се свърш глупаците не
Каза човека който пише от ...колко хиляди километра разстояние бяха?....
десетки пъти съм казвал, че Каракачанов е бил в контра-разузнаването в ДС и се е занимавал предимно с македонския въпрос! Т
Заеби тая работа. Каракачанов е бил на служба в комунистическата "държавна" сигурност.
Каквото и да е правил, го е правил за комунистите.
Каракачанов е безподобно, комунистическо, нагло прасе.
Подлога на комунистическата ДеСе.
Съгласен съм с теб.А и никой не знае с какво точно се е занимавал Каракачанов там,както и всички останали агенти - всичко се разбира единствено от техните разкази,които не е ясно доколко са истина и доколко не.По принцип има някои личности във ВМРО които са ми симпатични но този човек не е от тях - най-малкото със случая от Велинград където се събраха с ДПС.Моля само никой да не ми казва че това си било решение взето на местно ниво от местното ръководство и никой не можел да им каже какво да правят- като че ли не може председателя на организацията да тупне по масата...Баси,това единна партия ли е или кво...(подобен е и случая с Атака в Балчик ли беше,къде бе вече не помня за оная джамия ) Е стига бе хора,то бива оправдания отвсякъде да се чуват ,ама това вече на нищо не прилича. Може би това е и от видното качество на българина да се опитва да страни от всякаква отговорност...не знам.
Според мен обаче ВМРО могат да дръпнат много ако сменят Каракачанов,достатъчно хулен и оплюван е....друг е въпроса дали неговото управление не е въпрос на договорки с други хорица.
п.п.Аз обаче сега се сещам за нещо друго - толкова агенти сме имали и в Македония,и в Сърбия и прочие - Свърши ли ли са някаква работа в защита на националния ни интерес.Ама ми се искат някакви доказателства - примерно - разбихме антибългарска група,подпомогнахме финансово или по някакъв друг начин българската диаспора, направихме еди какво си и еди що си - дори и най-елементарни,повърхностни действия,които да не са в графата "строго секретно" и минават за действия на посолствата в защита на интереса.А не лафове от рода на - тоя е бил агент там,работил е там - ама кой го знае - ял ли е ,пил ли е по банкетите нон стоп.