Обща категория > Общи дискусии
Марихуаната като лекарство
HighVoltage:
--- Quote from: Apostoloff on 28 Feb 2017, 06:02:56 ---ИСТИНАТА ЗА ВЪШЕБНОТО БИЛЕ
Под термина медицинска марихуана се разбира приложението на канабис и канабиноидни съединения за лечение на болестни състояния или облекчаване на техни симптоми. Канабисът се използва за намаляване на гаденето и повръщането при химиотерапия и при пациенти със СПИН, както и за лечение на болка и мускулни спазми.
.....................
--- End quote ---
Пълни глупости, добре че е марихуанката, че какво ще ги правим болките в кръста и мускулните, а? :lol:
Марихуаната е наркотик и който я пуши е най - обикновен наркоман. Тя не е незаменима и нужна на здравия човек, който твърди обратното не е разумен човек, без каквото и да е извинения. Защото освен пагубното въздействие върху симпатикоса, тя отключва психически заболявания в човека, а те са неизлечими.
Ако някой вече умира от СПИН и химиотерапия може да пуши марихуана, това е ок, то като се е стигнало до там........
Индивидуалист:
Гледал съм документален филм, немски - интервю с лекари. Хората обясняваха,че не марихуаната е полезна за медицински цели, а само една нейна съставка.
Толкова за марихуаната.
генерал Жеков:
Интересно е как така това "чудодейно" лекарство до днешни дни не е с изяснени съставки,свойства и въздействие.Как така нито един от великите учени на света не излезе и не потвърди,че това "лекарство" е истински "чудодеен дар на земята".В днешно време(в 90% от случайте)се ползва от хора със съмнителни обществени и расови качества,като в този смисъл,след като аз не съм лекар-мога да кажа,че има лоша социална функция,без да отчитам ВЪЗМОЖНИТЕ ползи в медицински план
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version