България и българите > Българофобия

„ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ Е МАКЕДОНИЯ ДА НЕ СТАНЕ НИКОГА БЪЛГАРСКА.“

<< < (2/2)

к-н Петко:
И България при сегашната с-ма на управление няма избор  - би предпочела природният газ да идва пряко от християнска и православна Русия и тя да е първа на тръбата, но Големите началници от Запад заповядаха друго - да купуваме от ислямската империя.
1. Заповядаха на признае македонски език и сегашната външна министърка протежето на Плювналиев - каза нещо от рода, че щом сме пописали приятелски договор - значи македонски език(различен и самостоятелен от българския) де факто съществува и с договора и де юре се признава. А забравяте какъв вой се надигна и тук - от псевдоарийците, и от соросоидите и от същата министърка като Путин каза(напълно достоверно исторически), че писмеността идва от македонските земи.
2. Македонският Заю вдигна лапички пред гърците и в тяхна угода се отказват от официалното си знаме, от конституционното име на държавата си, от "античната" си история, от Александър Македонски и т.н. - обаче не се отказват от да крадат българската средновековна история, българските владетели и българския език - подписват с гърците на гроба на Самуил, на "македонски" език.
И какво правят нашите сегашни управници - ръкопляскат на най-голямото национално предателство, каквото при комунизма Не е допускано!
 

генерал Жеков:
Петко,ще те помоля да не използваш доста евтиния и изтъркан цигански номер по отношение на Македония.Такава държава НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА на картата,докато твоя кумир Сталин не дава заповед на продажното мекере Г.Димитров да създаде такава нация,че даже и народ,и език.Този предател не е ли комунист??Прав си само за едно-това наистина е най-голямото национално предателство,наред с бездействието ни през ВСВ,но то не е извършено нито от мутрите ГЕРБ,нито от някакви други боклуци,а само и ЕДИНСТВЕНО от господарите ти-КПСС и БК(С)П.Заграбването на наши царе и исторически личности,като цяло се е извършвало по заповед на КПСС и под прекия надзор на Сталин и Г.Димитров.За цялата гавра с народа ни,по отношение на т.нар от КПСС "Македонска нация" са отговорни славянските и православни подчовеци от расия и подлогите им тук-в лицето на БК(С)П

HighVoltage:
Във форума тече активно мероприятие, което си е поставило невъзможната цел да изчисти името на Русия като страна подарила Македония на Сърбия. Петко, Петко няма да ти одобря коментара пълен с лъжи. Защо Сталин се е карал на Г. Димитров и е спрял милр., да 3 милр. са били изплатени на българските комунисти от Ленин, кранче което Сталин спора и за всичките тези пари сте успели да вербувате една шепа хора, но много вредни предатели.
След всичките тези кинти похарчени от СССР се е наложило да се направи преврат отвън чрез армия и нападение на СССР срещу България. Смешно, нали?

генерал Жеков:
Целта на мероприятието е доста странна,дори при различните хора се различава.Доста е интересно това,че болшевишкия боклук-Раковски,отново се е регистрирал във форума,но с друг никнейм.Според мен,във форума трябва да се проведе мероприятие по изхвърляне на нео-болшевиките,тъй като със глупостите си не само изнервят хора от форума,а и объркват всички гост-читатели.Ако някой ученик попадне на материалите на другарите-Мишока или Раковски,той ще получи доста изкривена представа за Българския национализъм.Представете си ситуация в която,за да се опише Българския национализъм се използват писанията на двамата другари,пишещи само за Русия,геги,ножове и цървули...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия