Author Topic: ГЕРБ: Никога коалиция с БСП и ДПС  (Read 1351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Skarlet

 • Hero Member
 • ****
 • Posts: 1,803
 • Gender: Female
 • хуманистка
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius
Партия ГЕРБ никога няма да се коалира с БСП и ДПС. Това обяви пред БиТиВи лидерът на формацията Цветан Цветанов.

Той стигна още по-далеч, посочвайки, че ГЕРБ в един бъдещ парламент биха предпочели да бъдат в опозиция, но да не влизат в коалиционни взаимоотношения с червените и хората на Доган.

Според Цветанов партията, чиито неформален лидер е Бойко Борисов, няма да изпадне в положението на НДСВ от отминалите парламентарни избори, когато по време на кампанията е заклеймявало социалистите, а след това е встъпило в коалиция с тях.

Относно ДПС, по думите на Цветанов формацията на Доган трябва да седне на резервната скамейка като състезател, който е изгубил състезанието.

Стана ясно още, че ГЕРБ си поставя за цел да бъде първа или втора политическа сила, което по думите на председателя Цветанов означава „да бием или да сме наравно с БСП", а главната цел на политическата сила е промяна на политическото статукво.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да се кандидатира на изборите за български евродапутати, но в сдружението не виждат никаква пречка за това той да оглави предизборния щаб на тези избори.

В същото време на местните избори в края на тази година от сдружението възнамеряват да номинират Борисов за втори мандат за кмет на София.
По думите на председателя Цветан Цветанов е съвсем основателно лидерът да бъде номиниран за кмет на столицата.

В ГЕРБ са изработили критерии, по които да се определят излъчените кандидати за евродепутати.
Между другото те трябва да са запознати със структурите в ЕС, желателно е да са работили в мисията на ЕС в България, да имат съответното образование и да боравят с два езика.

Предстои национално съвещание, на което тези критерии ще бъдат обсъдени, а след това идва ред на предложенията от регионите структури по места.

Окончателната дума при номинациите ще има Централният съвет на сдружението.
---------------------------------------------------------------

 :-P :-P :-P :-P :-P :-P
 

Offline Родолюбец IYI

 • Senior Member
 • ***
 • Posts: 827
 • Gender: Male
 • Зодия: Scorpio Scorpio
Re: ГЕРБ: Никога коалиция с БСП и ДПС
« Reply #1 on: 29 Jan 2007, 09:41:14 »
Това са само думи и прах в очите на избирателите.Бат Бойко видя че на народа му писна от Доган и компания и реши да използва това за предизборна агитация.
Аз отдавна спрях да вярвам на празни приказки и голи обещания в тая държава.Всички политици лъжат - това е част от политиката. И Каракачанов беше твърдо против ДПС в политиката, ама накрая омекна.
Бат Бойко е едно  хитро пожарникарче, което много умело използва медиите за PR кампания - де що има нещо интересно и сензационно - той е пръв там и готов да отговаря на всякакви журналистически въпроси.Борисов е любимец на вестникарите които пък му превъзнасят славата и вдигат рейтинга.Какво направи като беше в полицията? Да залови поне една "едра риба"? По негово време станаха гангстерските убийства в стил "Ал Капоне" - то не беше Илия Павлов, Самоковеца, Клюна, Димата Руснака....Водеше се гангстерска война по улиците на София, публични разстрели в които по чудо не загинаха невинни. Всеки ден софиянци трепереха за живота си! А какво направи Супер Бат Бойко? Разкри ли поне едно престъпление? Най цинично се изказа: "Оставете ги - те сами ще се избият!"
Това нормално ли е за една европейска и демократична държава?!
Какво толкова го славят не знам!!!
А и още нещо!!!
Борисов да не ми се прави на голям антикомунист и демократ! Забрави ли че беше охрана на Тодор Живков?
 

Tags: