Author Topic: Защо единствените шпиони,които ДАНС не преследва, са единствено и само - РУСКИТЕ  (Read 2729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
От 30 години,  всички БЪЛГАРИ си задаваме риторичният въпрос, има ли България служби за сигурност и защо те НЕ работят ЕДИНСТВЕНО и САМО против РУСКИТЕ ШПИОНИ на територията на България !? 

1) Кога АНТИнародната милицията ще стане БЪЛГАРСКА ПОЛИЦИЯ, а престъпните кадри на КДС и компартията ще бъдат изметени от там, заедно с дечицата и внучетата им работещи в момента в системата на съветската ни антиНародна Милиция !?
2) Кога държавата пак ще бъде разделена на околия и околийски управления на полицията, а не по   комунистически на районни управления на антиНародната Милиция !
- Околията - бивша административна единица в България установена в Търновската конституция (чл. 3) приета на 16 април 1879 г. !!!
3) Кога комунистическата антинародна армия ще бъде ДЕКОМУНИЗИРАНА и всички комунисти изметени от там, а след това върнато названието на военната ни единица ВОЙСКА - БЪЛГАРСКА ВОЙСКА !
4) Кога ще бъдат МАХНАТИ ГРОЗНИТЕ РУСКИ УНИФОРМИ на комунистическата армия и антинародна милиция и върнати старите милион пъти по красиви и най - вече елегантни военни и полициейски униформи - отпреди 09.09.44г.  !?
5) Кога ще бъдат реорганизирани и ДЕКОМУНИЗИРАНИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ни РУСОРОБСКИ служби за сигурност,  като всички РУСКИ ШПИОНИ, комунисти по наследство работещи в момента в тях бъдат изметени от там и изправени пред съда, за ДЪРЖАВНА  ИЗМЯНА,  национално предателство и СЛУЖБА в ПОЛЗА на ЧУЖДА държава - СЛУЖБА в ПОЛЗА на РУСИЯ !?
6) Защо господа политици, т. нар. "български" служби за сигурност НЕ работят ЕДИНСТВЕНО и САМО против руските шпиони на българска територия, това по конституция е НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА и ПРЕДАТЕЛСТВО към републиката !!! 
7) Защо даже и за обикновенните българи не е тайна, че т. нар. ни служби за сигурност работят редом с РУСКИТЕ ШПИОНИ, НЕ задържат руски шпиони, а работят в тяхна   угода !?
8) Защо вече е очеизвадно, че ДАНС и всички т. нар. български служби за сигурност , работят за установяване на пълна и официална съветска власт в България !?
9) Защо т. нар. служби за сигурност са пълни единствено и само с комунисти и потомствени комунисти, които от сутрин до вечер работят в полза на рАсия(а НЕ в полза на  България) и за един бъдещ РУСКИ ПРЕВРАТ за УСТАНОВЯВАНЕ на ПЪЛНА РУСКА ВЛАСТ в България !?
10) Защо всички български граждани виждаме, че  т. нар. служби за сигурност не работят за защита на националните интерси на България, а  за ПЪЛНОТО и БЕЗУСЛОВНО ИЗЛИЧАВАНЕ на България от световната карта, като мечтата на всички тези червени КОМУНИСТИЧЕСКИ/ РУСКИ / ПОДМЕТКИ е да направят България официална РУСКА ГУБЕРНИЯ, под  официална РУСКА ВЛАСТ, с РУСКА УПРАВА, РУСКИ ЗАКОНИ, а  ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК в губернията, вече  да е любимият им  руски ЯзЪйк  !!! 
 
Работят ли българските служби по превратаджиите от ГРУ, които в Черна гора вече са осъдени?
https://www.faktor.bg/bg/articles/rabotyat-...5g5ImaGE5vX1okA
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Offline Siegfried

 • Premium user
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 1,923
 • Gender: Male
 • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
НЕВЪОБРАЗИМ ЦИНИЗЪМ на РУСОРОБЩИНАТА, от 62 години в УЖ НЕЗАВИСИМА България има посторен паметник на РУСОФИЛИТЕ(организирали АНТИбългарският русофилски преврат през 1886 год.)

, а ние се чудим защо България била на това дередже :lol:

Не четете АНТИбългарските дитирамби в рубладжийската статия(от линка отдолу), за РОДООТСТЪПНИЦИТЕ на които е издигнат този БЪЛГАРОФОБСКИ паметник, истината е, че

В нощта на 8 срещу 9 август 1886 год., българофобски РОДООТСТЪПНИЦИ с военни униформи организират РУСОРОБСКИ преврат, участниците са началникът на Военното училище майор Петър Груев, заместникът на военния министър, капитан Анастас Бендерев, и още двама офицери от военното министерство – капитаните Радко Димитриев и Георги Вазов. В заговора участва и руският военен аташе в България полковник Сахаров ! :lol:
След един ден, когато превратаджиите са разбити от българската войска, всички русоробски псета са заловени и разстреляни за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !

Все пак циничният паметник в чест на тези РУСКИ псета е построен(с РУСКИ ПАРИ) първоначално през 1933 год., срещу построяването на такъв АБСУРД(на българска територия да има паметник на РУСКИ ШПИОНИ и РОДООТСТЪПНИЦИ извършили ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА) се появяват и открити протести както и призиви за хвърляне на камъни върху паметника и неговото премахване !

Слава Богу и хвала на тези истински БЪЛГАРИ постигнали разрушаването на този АНТИБЪЛГАРСКИ цинизъм на РОБОЛЕПИЕТО спрямно НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ - РУСОФИЛИ, с настояването на цялата БЪЛГАРСКА ОБЩЕСТВЕНОСТ - РАЗРУШАВАНЕТО на срамният паметник е осъществено на 22 срещу 23 март 1940 година, когато паметникът е ВЗРИВЕН !  :lol:

, но възстановяването на този БЪЛГАРОФОБСКИ АБСУРД става възможно, след като България ОНОВО пада ПОД РУСКО РОБСТВО и с помоща на лакеите на РУСИЯ месните комунистите русофили/българофоби през 1957 година - АНТИбългарският паметник на ЦИНИЗМА , възхваляващ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ русофилите е възстановен !?  :what:

PS На изхода на град Русе, от 1957години се издига каменен монумент на РУБЛОФИЛИТЕ, плачеща жена :lol:  паметникът е символ(преди всичко на БЪЛГАРОФОБИЯТА) на "благодарността и признателността" на русенци към подвига :what:  на русофилите ! :what:  :what: :what: 
Ако тук в групата има русенци, искам да ги попитам, още ли сте БЛАГОДАРНИ на подвигът на рубладжийската ШАЙКА опитала се да подари България в ръцете на руските изроди, чрез АНТИБЪЛГАРСКИЯТ РУСОФИЛСКИ ПРЕВРАТ и ако не сте им благодарни, защо търпите този АНТИБЪЛГАРСКИ ЦИНИЗЪМ в градът си , вече 30 години след 10.11.89г. и защо все още не сте разрушили този НЕБИВАЛ ЦИНИЗЪМ на РУСОРОБЩИНАТА в градът ви ???

https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&a...6cVvzOc5agdsRvE

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !
 

Tags: