България и българите > Вестник “Десант”

За в-к "Десант"

(1/4) > >>

Nordwave:
вестник ДЕСАНТ - екип

www.desant.net е електронен образ на първия патриотичен седмичник в България – вестник Десант, чийто първи брой излиза в Бургаска област на 24 април 2009 г. 
Вестник Десант е призван да обедини около себе си мислещи хора – българи, които са наясно, че именно в тези тревожни дни на отчуждение и национално предателство е необходим десант – в сърцата, умовете и душите ни. За победата ни първо трябва да си спомним кои сме, откъде сме тръгнали като народ и накъде отиваме.
Ние идваме, за да кажем истината, която всички виждаме, но другите медии не смеят да изрекат и напишат. Безродието се превърна в национална политика, а лицемерието, страхът и слугинажът - в обществена позиция.
С вестник Десант се стремим да отвоюваме загубените територии на българщината и да наложим правдата. Ние посочваме конкретно имената и делата на виновните за разрухата на България!

Катя Касабова, главен редактор

Севдалина Пенева, зам. главен редактор

Коментатори: Лъчезар Лисицов, Веселин Максимов

Редакционна колегия:
Диана Славчева, Росен Петров, Кристиян Колев, Пролетина Николова, Огнян Марков

Графичен дизайн: Евгени Манов, Стела Петрова

Фоторепортери: Николай Недев

Технически сътрудник: Евгения Гавраилова, тел.056/916 700

Юридически съветник: Христиан Митев, тел.056/917 222

Реклама 056 916 700, 056 916 777, 0887 33 44 45

Печатница „София“

Ден на излизане – всеки петък, цена 50 стотинки, тираж 5 000, разпространява се в Бургаска, Сливенска и Ямболска области
Бургас 8000 ул.“Апостол Карамитев“ №4
тел.056/916 700
тел./факс 056/916 777
e-mail: desant@desant.net
Издател: „СКАТ ТВ“ ООД

omerzen:
Вестник "Десант" е "книжното" издание на т-в СКАТ . Може и така да се каже . Защото г-н Валери Симеонов е дал пълна свобода на авторите на този вестник . Тук можете да прочетете мнения и коментари които във в-к АТАКА  се цензурират . Наистина много жалко ! И двата вестника са за една и съща кауза - Каузата България . До като ние българските националисти враждуваме помежду си , ще продължи турцизацията и цигънизацията на България .
Все повече ние българите ще се превръщаме в съвременните роби на 21-ви век . Моля скъпи съмишленици , подкрепете ме или ме опровергайте . Опитвам се да публикувам първата си тема в този форум .

Нестор:
Подкрепям напълно в.Десант,почнах да чета него вместо в.Атака.

Amenhotep:
Ако го видя "Десант" на някой РЕП, ще си го купя ... ама дано да се стане като с "Галерия" ... че я рекламираха, рекламираха, даже и тия от ДАНС се включиха в рекламата ... и като си я купих .... малейййй ... жълтения, жълтенияяя ....

Но "Десант" май ще е сериозен ... не знам, който го е чел - да каже.

Absinthia:
Вестникът е отвратителен и спокойно може да бъде сравнен с жълта преса! :@

Повечето изписани страници са изопачени факти(понякога даже несъществуващи такива)!
Имаше статия за училището, което посещавам и просто бях потресена от грубия език, който бяха използвали! Моето училище е едно от малкото в Бургас въвели задължително носенето на униформа(което аз лично подкрепям и редовно си нося униформата с гордост), а "журналистите" бяха изписали цяла страница с пълни простотии колко разпасани сме били и така нататък. Мога спокойно да заявя и докажа, че училището ми е едно от най елитните в Бургас!  :-)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия