България и българите > Българският медиен портал

Какво изпитвате, когато гледате реклами?

(1/2) > >>

Бай Иван:
 

"Труд": Реклами убийци дебнат в тв ефира


Реклами убийци дебнат в телевизионния ефир, предупреждава "Труд". Те внушават, че няма нищо лошо в това да удавиш някого, за да си ядеш вафлата на спокойствие, защото... такъв бил животът.

Възмутени родители се оплакаха от наглостта на тв рекламите пред Съвета за електронни медии (СЕМ). Те сезираха надзорниците за клипчето на вафла "Споко", в което младеж бута девойка в реката, за да изяде сам лакомството.

Глобата за реклами, подтикващи към насилие, е от 2000 до 15 хил. лв., припомня вестникът.

Amenhotep:
Най-гнусни са рекламите на Еспумизан, Мезим-Форте, дамски превръзки, а сега има и едно ново лекарство за ДИАРИЯ! По пренцип не съм гнуслив човек, но тези реклами се бълват винаги, когато седна да вечерям ...
Тръпки ме побиват, като видя изгаврените реклами на "Великите Българи" ... Цялата идея с портретите на великите, които се поставят на главите на разни прошляци, цигани ... ужасно е!

Иван Иванов:
А, за "Глейд"-а в кенефа какво ще кажеш ? Дават го точно по време за вечеря тяхната .... >:(

Петкан:
Гледайки натрапчивите реклами по българските тв канали, започвам да си мисля,че нашето общество е заболяло от хроничен запек,хемороиди и простатит,а и "самолетът" ще се вдигне ей така,без всякакви аеродинамични закони.


Редактирано от модератор: Отстранени пунктуационни грешки в заглавието на темата.

ivan4o17:
Досада. Като всички.

Рекламните стратегии са разработвани над едно общество, което няма нищо общо с нашето - предимно в САЩ. Ако на олигофрените там им действат първосигнално - може.
Тук ефекта е противоположен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия