Българска култура и духовност > Православие

Фалшивият християнин

(1/12) > >>

Мишок:
Който гледа Биг Брадър го е видял. Този дъртия с библията под ръка. Всъщност не е точно Християнин, а някакъв пропаднал и ненормален сектант. Вижте го само как парадира с библията.
И я чете на английски. Английския не е от светите езици. Тоя какво иска да покаже с английския не се знае. А само как гнусно прибра 5те хиляди лева. Уж се закле в библията преди това. Толкова им струва вярата на тия секти.
Ето защо нашия народ е казал род и вяра не се дават. Този уж мрази турците и циганите, а цитирайки библията на английски сам става циганин. Къде му е българщината за която говори ? Няма такава всичко е дал и нищо чудно и задника да си е дал и да е и пед..... Което е нормално за сектантите.

Amenhotep:
Абе, вие как изобщо го гледате тоя бълвоч?
Разни пе...., тр....., обикновенни уличници и необикновенни селяндури, затворени в една къща ... баа, ако изгори къщата с все урудите вътре, ще почерпя!

SSK:
Хаха...аз бях кандидат за сегашния Биг Брадър....отказах се за да не попадна в някоя "приятна компания" като тази....на 2-рия ден съм вънка на 3-тия ден в съда за сексуална нетолерантност към гей-обществото и за нанасяне на средна телесна порведа "трошене на стол в на някой главата"

Kristian:
Участниците в предаването са от нашето "сьвремено" общество.Дали фалшьт не е в нас,тук и сега. 

Бай Иван:
Без майтап - така си беше!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия