България и българите > Българският медиен портал

Помията от телевизиите става нетърпима

(1/6) > >>

Wulko88:
Колеги - патриоти,
у мен се ситуира гигантско недоволство. По телевизията се нароиха 1000 "риалити"-та и вечер не мога спокойно да седна да изгледам нещо. Лудата ми баба е загледала като попарена тия клесове - Ники Пънчев, водещ на "Бъди космат", Клеси Кънчев, водещ на "VIP от ти не еба майката" и най-вече ме фрустрира фолк-дива мензлива - МАРИЯ (дори не искам да и го набия) от Мюзик айдъл. Ебахти, как може да пускат преди 24 часа разголени вагини по националната телевизия?!? Малки деца гледат, все пак? Може ли това тъпоумно създание от женски пол, което ,по някаква приумица на богинята на генетиката, половият и орган и е на мястото на устата, вместо в гащите. Между краката си сигурно е нормалната и уста, пълна с гнили зъби и зловоние. Не стига друго, но са и дали правото и да говори, че и оценки да дава. Пълен абсурд!!!
Предлагам подписка, изпратена до съответните инстанции, да отиде и да и разцепи минджата директно в ефир с голямата сопа.
Но да не се отклонявам! Въпросът ми беше - смятаме ли, че ще е по-добре да си купя нов телевизор и да се евакуирам в друга стая или да разкарам жената и да се отдам на молитви и съзерцание на образа на Бог?
Очаквам вашата помощ!

bulgarian085:
А на американците какво ли им е?
Медиите са най-силния инструмент чрез тях чифутите промиват мозъците

hammerbg:
Да Ви кажа, братя националисти, не от днеска пумията на 3те национални телевизии залива народа, въпроса е дали има алтернативи, в последно време се появиха такива - интернет портали за новини, ТВ Скат, предаването на Боян Расате по ББТ. Аз единствената телевизия, която гледам са новините по Европа, Операция Слава по БТВ и Дискавъри сайънс, съветвам Ви да се присъедините към моя бойкот, отказвайки да гледаме пумията по 3те национални телевизии, чиято главна цел е прикриване на определени новини и промиване на мозъка на българския народ  :write: :devil:

bulgarian085:

--- Цитат на: Николай Раянов в Март 19, 2009, 10:28:06 ---Да Ви кажа, братя националисти, не от днеска пумията на 3те национални телевизии залива народа, въпроса е дали има алтернативи, в последно време се появиха такива - интернет портали за новини, ТВ Скат, предаването на Боян Расате по ББТ. Аз единствената телевизия, която гледам са новините по Европа, Операция Слава по БТВ и Дискавъри сайънс, съветвам Ви да се присъедините към моя бойкот, отказвайки да гледаме пумията по 3те национални телевизии, чиято главна цел е прикриване на определени новини и промиване на мозъка на българския народ  :write: :devil:

--- Край на цитат ---

Аз използвам телевизора единствено за футбол.

друг самотен войн:
В крайна сметка никой не ви кара да гледате забатачените ТВ. Освен промивка на мозъка, това е и сто на сто загуба на ценно време.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия