Author Topic: Какъв празник е 9-ти май за вас?  (Read 26078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Какъв празник е 9-ти май за вас?
« Reply #90 on: 02 Apr 2015, 12:57:47 »
Не е лошо 9-ти Май да се отбелязва и като край на гибелното, излишното и крайно вредното избиване на европейци от европейци.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
« Reply #91 on: 02 Apr 2015, 15:59:53 »
Много интересен прочит и представяне на ДЕСПОТИЧНИЯТ СЪВЕТСКИ БОТУШ, потопил Европа в КРЪВ, ИЗНАСИЛВАНИЯ и МИЛОНИ невинни ЖЕРТВИ, това което си изходил отдолу, трябва да са новите опорни точки на БКсП и атАКА, с които вече ще се представя КОМУНИСТИЧЕСКИЯ парад на Азиатските ПЛЯЧОВЦИ от мАсква, за да се представи по - поносимо и приемливо и за младото поколене лице на - ДЕСПОТИЧНИЯТ АЗИАТСКИ КОМУНИЗЪМ на рАСсия !!!  :laugh-1: 

9-ти Май ЗАРОБИ и ЗАГРОБИ народите на Източна Европа и НАСИЛСТВЕНО ги постави под БОТУША на РУСИЯ и АЗИАТСКОТО й ДОСПОТИЧНО БОЛШЕВИШКО УПРАВЛЕНИЕ.

PS руски националисте, НИКОГА не забравяй, че руснЯците НЕ са Европейци, а АЗИАТЦИ  !!! 

Не е лошо 9-ти Май да се отбелязва и като край на гибелното, излишното и крайно вредното избиване на европейци от европейци.
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Reply #92 on: 03 Apr 2015, 15:51:03 »
                                                                          :laugh-1: 

9-ти Май ЗАРОБИ и ЗАГРОБИ народите на Източна Европа и НАСИЛСТВЕНО ги постави под БОТУША на РУСИЯ и АЗИАТСКОТО й ДОСПОТИЧНО БОЛШЕВИШКО УПРАВЛЕНИЕ.

PS руски националисте, НИКОГА не забравяй, че руснЯците НЕ са Европейци, а АЗИАТЦИ  !!!
« Last Edit: 10 Nov 2018, 20:32:26 by Hatshepsut »
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Reply #93 on: 03 Apr 2015, 16:04:29 »
Радвам се че си намерил снимка на СЛАВЯНСКИ РОБИ, понеже знам че много обичаш да цитираш укипедия, ето какво казва укипедия по повод РУСКОТО болшевишко РОБСТВО и ДИКТАТУРА  в България:

Това линкче е от укипедия : Лагери за принудителен труд в комунистическа България
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CDYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fbg.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0%259B%25D0%25B0%25D0%25B3%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25B8_%25D0%25B7%25D0%25B0_%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B8%25D0%25BD%25D1%2583%25D0%25B4%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B5%25D0%25BB%25D0%25B5%25D0%25BD_%25D1%2582%25D1%2580%25D1%2583%25D0%25B4_%25D0%25B2_%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25BC%25D1%2583%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B8%25D1%2587%25D0%25B5%25D1%2581%25D0%25BA%25D0%25B0_%25D0%2591%25D1%258A%25D0%25BB%25D0%25B3%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%258F&ei=Ho4eVY7CLsGhsAHNy4OoBA&usg=AFQjCNGxowChJwpmrCQZ-jfr0Bx1nVEkEQ&bvm=bv.89947451,d.bGg&cad=rja 

Престъпленията по време на комунистическия режим
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0CEcQFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.decommunization.org%2FArticles%2FHristov4.htm&ei=Ho4eVY7CLsGhsAHNy4OoBA&usg=AFQjCNGGkFTQMSHIZxmyidnOXXtmG7kMyQ&bvm=bv.89947451,d.bGg&cad=rja

Комунистическите варвари и българските лагери на смъртта

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&ved=0CFoQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.extremecentrepoint.com%2Farchives%2F9466&ei=Ho4eVY7CLsGhsAHNy4OoBA&usg=AFQjCNFBBfYUELIRveiqavx_SlVNB_ykIg&bvm=bv.89947451,d.bGg&cad=rja

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0CFQQFjAI&url=http%3A%2F%2Fdesebg.com%2F2011-01-06-11-55-07%2F2216-2015-03-18-07-56-54&ei=Ho4eVY7CLsGhsAHNy4OoBA&usg=AFQjCNGSl_dlmgHpYhggzmRJls8KfnYXUA&bvm=bv.89947451,d.bGg&cad=rja

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Offline Spartak

• Forum Member
  • **
« Reply #94 on: 03 Apr 2015, 23:51:35 »
Българските комунисти кой ги е бил по главите ,та да правят такива жестокости,това си е било чисто престараване.В никоя страна ,завладяна от Червената армия ,не е имало такива репресии с толкова много избити и вкарани в концлагери.И като си помисли човек ,че продължават да ни управляват синовете и внуците на същите тия комунисти,днешното незавидно положение е напълно логично.

Offline TAPATOPycanoff

• Junior Member
  • *
  • Алергичен към идиоти
« Reply #95 on: 04 Apr 2015, 00:12:05 »
Българските комунисти кой ги е бил по главите ,та да правят такива жестокости,това си е било чисто престараване.В никоя страна ,завладяна от Червената армия ,не е имало такива репресии с толкова много избити и вкарани в концлагери.И като си помисли човек ,че продължават да ни управляват синовете и внуците на същите тия комунисти,днешното незавидно положение е напълно логично.
Освен, нали, самият СССР, милионите Украинци убити чрез глад, както и голяма част от войските на Оста, които са се предали на западните съюзници с обещанието, че няма да бъдат изпратени на смърт. Тук не включвам милионът немски войници, станали жертва на лагерите на Айзенхауер.
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Offline FELDMARSCHALL

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • АРИЕЦ
  • Зодия: Scorpio Scorpio
« Reply #96 on: 05 Apr 2015, 23:54:41 »
Прочетете статията на Магдалена Ташева за 9 май (статия от в. Атака 2010г.), за да видите как разсъждава тогава (само преди няколко години) и по какъв начин квалифицира руснаците-комунисти и какво говори днес. Уникална шизофрения и превъртане на 180 градуса само за няколко години! И докато на Сайдера статията във в.Демокрация е далече в миналото 1991г., то тази на Ташункова е доста по-скоро. Какво ли не прави човек за пари... :mad:

Offline Spartak

• Forum Member
  • **
« Reply #97 on: 06 Apr 2015, 17:24:11 »
Напоследък пп атака чрез нейния рупор тв.Алфа настойчиво свири на русофилската струна.Друг въпрос е дали е заради чисто рубладжийство или използват празната ниша,за да заслужат симпатиите на народа с оглед едни избори.Поне дават някои информации,които по казионните канали за дезинформация няма как да пробият.

Offline Sturmmann

• Senior Member
« Reply #98 on: 10 May 2015, 23:32:04 »
http://www.rassate.bg/blog/id_6566/

Когато бях дете единственото нещо, което ме интересуваше бяха игрите и белите. Не се вълнувах от политика и нямах никакви партийни пристрастия. Въпреки това партийната пропаганда, която облъчваше цялото общество достигаше и до нас, децата на Народна република България.

Сутрин се събуждахме с поредната история на радиопредаването „Дела и документи”, в която оцелял евреин с измъчен глас разказваше за лагерите на смъртта, или герои партизанин се хвалеше колко хитлеристи е убил.

Кои обаче бяха хитлеристите тогава още не знаех, но си ги представях като чудовища – с големи жълти зъби, грозни, космати, миризливи и рогати.
След закуска отивах на училище и там в коридорите сред петолъчки, сърпове и чукове, ме посрещаха портретите на някакви хора, за които скоро ми обясниха, че били мой другари и бащи.

В началото ми беше трудно да запомня имената на всичките си нови бащи, но постепенно с времето учители, дружинни, квартални милиционери и всякакви други ОФ деятели се постараха да ми ги набият в главата. Така аз, майка ми и новите ми бащи – Маркс, Енгелс, Ленин, другаря Димитров, и разбира се генералния секретар Тодор Живков, станахме без да искам едно голямо семейство.

През това време агитацията срещу хитлеристите, срещу загниващия капитализъм, пак срещу хитлеристите, срещу апартейда в ЮАР, срещу народните врагове, пак срещу хитлеристите, срещу световния империализъм, и пак срещу хитлеристите не спираше.

Вече знаех кои са гниещите капиталисти, защото бях живял с родителите си във ФРГ, знаех и кои са народните врагове, защото имахме двама роднини убити без съд и присъда след 9 септември 1944 г., но все още нямах ясна представа за хитлеристите. Запознанството ми с тях стана съвсем случайно, когато по телевизията показаха някакви документални кадри от Втората световна война. Но какво беше учудването ми, когато вместо чудовища видях засмени, избръснати и чисти мъже в красиви униформи?! Диктор с металически глас разказваше как тези бели, спретнати, русокоси и синеоки зверове искали да наложат господство на арийската раса в целия свят. Искали да изтребят всички славяни, да избият циганите и всички евреи, защото били крадливи, лъжливи и мързеливи подчовеци… Затова нападнали и СССР, който пък бил наш по-голям брат.

Разбира се в края на филма хитлеристите бяха победени. Грозни, дребни и небръснати човечета с ватенки и шуби горяха хитлеристки знамена и чупеха пречупени кръстове. Един след друг се сменяха кадрите – мърляви и разпасани войници се хилеха просташки и се наливаха с водка, монголоиди танцуваха по улиците на Берлин, американски негри триумфално се разхождаха по Шанз-Елизе – една цивилизация лежеше в руини.
По целият свят цигани, евреи, комунисти и педерасти се радваха, че „злото е победено”. Третият райх вече го нямаше. Пътят за „новите ценности” беше разчистен!
Пленени германци наблюдаваха как един свят си отива и се задава нов. Гледах и аз, но видяното не ми харесваше. Някак ми се струваше нередно мръсното и долното да тържествува над реда и дисциплината.

Скоро в часовете по история научих, че през последната голяма война сме били съюзници на хитлеристите, и затова след като сразили нашите вековни врагове – сърби и гърци, германците ни дали Македония и Беломорска Тракия. Преди това пък принудили Румъния да ни върне Южна Добруджа… Странна работа, защо им е притрябвало да правят това питах се аз, след като са могли да ни прегазят, а след това и да ни изтребят, защото сме „славянски подчовеци”? Нима наистина са искали да избият всички славяни? Все въпроси, които получиха своите отговори след години.

Междувременно объркването ми нарастваше с всеки изминат ден и месец. Историята стана любимият ми предмет, но въпреки това не можех да си обясня някой факти. Дълги години се опитвах да разбера как е възможно с хитлеристите да сме едновременно съюзници и врагове. Хем ни окупирали, хем България увеличила територията си, без да прати за пръв път и един войник на фронта. Още по-объркано ставаше, когато започнех да разсъждавам за по-големия ни брат СССР. От онова, което учехме излизаше, че руснаците са наши братя и освободители. Но защо тогава още преди края на войната същите се договорили с капиталистите от САЩ и Великобритания да ни вземат чисто Българските територии Македония и Беломорска Тракия, и да ги дадат на сърбите и неславяните гърци?
Така погледнато излизаше, че е по-добре да си окупиран от хитлеристите, отколкото да имаш по-голям брат освободител…

Постепенно ми стана ясно, че всичко на което ни учеха в училище е преобладаващо лъжа! Нагласената история обслужваше ръководната роля на Българската комунистическа партия и стремежа на СССР за световно господство. Истината къде нескопосано, къде по-умело се криеше и подменяше с лъжи. Истинските виновници и причини за войната се премълчаваха, както на Изток, така и на Запад.
Така макар и уж разделени и воюващи едни срещу други, двата лагера – комунисти и империалисти, всъщност припяваха една и съща песен. На победените се приписваха всевъзможни грехове и престъпления, а който не беше съгласен, отиваше по един или друг начин „на кино”… Така беше преди, така е и сега – 70 години след края на Втората световна война.

Днес милиони малоумници отбелязват „Деня на победата” без да се замислят, че без тази победа Европа нямаше да бъде такава, каквато е сега!
Без тази победа негрите щяха да са в Африка, мюсюлманите в Арабия, педалите в Медицинска академия, а наркопласьорите в затвора. За педофилите няма да споменавам… Без тази победа щяха да са живи и царските офицерите, които комунистите убиха след 9 септември, щяха да са живи и регентите, и министрите, и генералите, и синовете на Райна Княгиня, които бяха убити също от комунистите…
Без тази победа празнуващите малоумници щяха да са свободни граждани, а не роби на международния финасов капитал и длъжници на банките, собственост на една малка международна престъпна група!
Без тази победа празнуващите малоумници днес щяха да ходят на почивка на три Български морета по три пъти в годината, вместо да грухат консерви в Гърция!
Без тази победа празнуващите малоумници щяха да са господари в своята държава и уважавани туристи по целия свят, вместо прислуга, която бърше задниците на средно заможни гръцки и италиански пенсионери!
Без тази победа празнуващите малоумници щяха да живеят човешки, вместо в разпадащи се и пълни с хлебарки соц панелки!
Без тази победа щяха да са живи и хилядите жертви на циганския терор, който вилнее днес в България.

Казват, че трябва да мразим хитлеристите и да се радваме на Деня на победата – 9 май. Но защо, не разбирам? Все пак ние бяхме съюзници, имахме полза от този съюз, а и в крайна сметка загубихме войната, не е ли така? За наказание победителите ни наказаха – плащахме репарации, намалиха ни територията и т.н. Е, тогава как да се радвам на победата, след като сме от страната на победените???
Казват, че хитлеристите избили маса народ… Не знам, може и така да е, но Българи не знам да са убивали. Ако бях поляк, руснак, евреин или педераст щях да разбера. Но аз съм Българин и не разбирам.
Звучи цинично, и вероятно е така, но такава е политиката – правото е на второ място, водещ е ИНТЕРЕСА. Нима Западът не беше дружка със Сталин, въпреки чистките, ГУЛАГ, убийствата, въпреки умрелите 7 милиона от глад в Украйна, разстреляните поляци в Катинската гора и т.н.. Нима Западът не беше дружка и със Садам Хюсеин, с талибаните и Муамар Кадафи, въпреки, че знаеха за убийствата и терора, който упражняваха в държавите си?! Знаеха разбира се, но винаги са се водили от своя собствен интерес! Е, защо тогава ние Българите да правим изключение?

Въпреки това вече цяла седмица русофили, либерасти, демократи и лумпени от всякакъв вид ни продъниха ушите с хвалебствия и лозунги по случай т.н. Ден на победата. Към общия хор на тези идиоти шизофреници се включиха и няколко медийни кретена представящите се у нас за националисти.

За мен, обаче няма спор – 9 май е Ден на скръб, защото загубихме войната!
Ден на скръб, защото към този ден двама мой роднини вече са били мъртви, убити без съд и присъда!
Ден на скръб, защото загубихме Македония, Беломорието и Западните покрайнини!
Ден на скръб, защото на власт дойдоха криминални престъпници, убийци и крадци!
Ден на скръб, защото и до днес Родината ми се управлява от техните деца и внуци!
И не на последно място, ден на скръб, защото загубиха не само победените, но и победителите. Загуби цяла Европа!

И макар мнозина да не харесат написаното, аз знам че други ще ме разберат. Към вас скъпи приятели се обръщам – помнете нашите герои загинали за свободата и обединението на нашата скъпа Родина. Не забравяйте и бойните ни другари от цяла Европа, които воюваха и паднаха през Втората световна война.
Чест и слава на германският войник, за неговата храброст и сила, които прояви срещу многократно превъзхождащите го противници.
Вечна памет и на бойците от Руската освободителна армия, на патриотичното казачество и на всички европейски доброволци, загинали в битка или убити в следвоенните лагери на победителите!
Поклон герои, не сте забравени!

Великолепна статия на многоуважаемия другар на народа Боян Расате. Каква мисъл, какъв изказ!

За съжаление мнозинството от българския народ е съставен от абсолютни малоумници...

Редактирано от модератор: Добавен текста на материала от цитирания източник.
« Last Edit: 11 May 2015, 06:38:31 by Hatshepsut »
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Reply #99 on: 09 May 2018, 10:26:01 »
За Софийска община траурният марш в почит на един български родолюбец - ген. Христо Луков е престъпен !?

, но маршът в почит на чужда окупационна РУСКА армия е приемлив !?

Моля др Фандъкова да обясни на нас непросветение "идиоти" - българофилите, след като е всеизвестен ФАКТ, че България е страна ЗАГУБИЛА - ВСВ(и от това територията на България е намалена почти наполовина), какво ПРАЗНУВАТ днес вашите комунистическо-РУСОРОБСКИ другари и защо позволявате, подобно БЪЛГАРОФОБСКО сборище във възхвала на чужда армия и във възхвала на КРАХЪТ на България във ВСВ, да се провежда всяка година !?

др Фандъкова, нормално ли е всяка година да забранявате Луков марш, но всяка година да позволявате на една родоотсъпническа, рубладжийска Шайка, шествие на което винаги, освен ЗАБРАНЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ символи и портрети на комунистически престъпници, се веят ЧУЖДИ РУСКИ ЗНАМЕНА, и бихте ли обяснили на нас БЪЛГАРОФИЛИТЕ,какво празнуват червените ви другари днес, ЗАГУБАТА на България във ВСВ, или ЗАРОБВАНЕТО на България от русия !?

http://www.dnevnik.bg/3175260

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
« Reply #100 on: 09 May 2018, 13:01:20 »
Великия славянски мислител Sirows,ще си дойде ли,да отдаде почит на госпорадите си от БКП и Руските секти
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Reply #101 on: 09 May 2018, 15:02:04 »
Великия славянски мислител Sirows,ще си дойде ли,да отдаде почит на госпорадите си от БКП и Руските секти

Сега почива от нощна смяна, а след като се събуди ще мисли новите приказки на Шехерезада, за това как и колко човека е "пребил" снощи в забутаното кафене, в което е охрана !  :laugh-1:

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
« Reply #102 on: 09 May 2018, 15:51:18 »
Снощи се канеше на братя Галеви,сигурно ги е намерил  :laugh-1:
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
България печели, или е страна ЗАГУБИЛА във ВСВ ?

На днешният ден българските политици трябва да отговорят на един ЕЛЕМЕНТАРЕН, но МНОГО ВАЖЕН въпрос, за тях България страна спечелила, или е страна ЗАГУБИЛА във ВСВ ?

От отговорът който е ЕДНОЗНАЧЕН, следва, че всеки българин и български политик, който на днешният ден празнува някаква победа (във ВСВ) е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ и РОДООТСТЪПНИК - неща описващи точно "българският" - КОМУНИСТ/РУСОФИЛ !!!

Васил Левски

Started by Бащицата Махно

Replies: 97
Views: 17087
Last post 23 Feb 2018, 12:58:02
by Мишок
В Пловдив приключи операция "Майките"

Started by nord1940

Replies: 3
Views: 1207
Last post 22 Jun 2010, 03:39:17
by omerzen
За 48% от първокласниците майчиният език не е български

Started by Франкист

Replies: 15
Views: 2907
Last post 02 Feb 2011, 19:10:35
by Amenhotep
ВАС заличи Природен парк Странджа

Started by Царица

Replies: 12
Views: 1581
Last post 02 Aug 2008, 13:21:20
by logx
Какво според вас е България и къде се намира тя?

Started by hahorat

Replies: 15
Views: 4424
Last post 23 Feb 2009, 23:19:31
by logx