Във Варна ще дават стипендия на деца на загинали полицаи

Започната от Индивидуалист, 08 Ное 2007, 17:23:18

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Индивидуалист

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 813
Не бойте се!
Зодия: Virgo Virgo
Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Активен
Във Варна ще дават стипендия на деца на загинали полицаи

08 ноември 2007 | 11:07 | Агенция "Фокус"

Варна. Празникът на българската полиция отбелязаха днес в ОДП – Варна с тържествено поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на служители на МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг. На поклонението присъстваха областният управител на Варна Петър Кандиларов и кметът на община Варна Кирил Йорданов, предаде репортер на радио "Фокус" – Варна. За първи път областен управител и кмет присъстват на поклонение пред загиналите полицаи и заявиха своята ангажираност със съдбата на децата на загиналите служители от структурите на МВР. Кирил Йорданов връчи на всяко едно от 14-те присъстващи деца, чийто бащи са загинали при изпълнение на служебния си дълг, по 500 лв. Той заяви, че от 1-ви януари ще бъде учредена стипендия за всяко едно от децата и те ще получват по 100 лв. месечно. Кметът се ангажира и с осигуряване на безплатен достъп до всички спортни бази и до басейн "Приморски" на децата и техните майки. От ОДП – Варна връчиха на децата по един телевизор.
Виктория ИВАНОВА
........................................................................
А КОГА ЩЕ ИМА СТИПЕНДИИ ЗА БЛИЗКИ ХОРА НА САМОУБИЛИ СЕ ХОРА ОТ ОТЧАЯНИЕ И БЕЗИСХОДИЦА В БЪЛГАРИЯ ,СЛЕДСТВИЕ ОТ "ПРЕКРАСНИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ",ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ СА ЗАГИНАЛИ 40 ПОЛИЦАИ,А САМОУБИЛИТЕ СЕ СА ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ,ПРЕЗ 1 СЕДМИЦА ИМА ТАКИВА КАМПАНИИ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА,99% СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ И ТОВА Е ДАЛАВЕРА НА РУМЕН ПЕТКОВ.ПОЛОВИНАТА ОТ ПОЛИЦАИТЕ СА В ДАЛАВЕРАТА С КУРВИТЕ,ДЖЕБЧИЙКИТЕ,НАРКОТИЦИТЕ,ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА И ПРИКРИВАНЕТО НА РЕДКИТЕ ИМ ЛАЙНА. ТОВА Е НАБЛЮДЕНИЕТО МИ И МНЕНИЕТО МИ. БОГ ДА ПРОСТИ ЧЕСТНИТЕ ПОЛИЦАИ,НО ЗА ДРУГИТЕ НЕ МИ СЕ ГОВОРИ,КОИТО УМРЯХА ОТ РЪКАТА НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ БАНДИДИТЕ.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Индивидуалист

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 813
Не бойте се!
Зодия: Virgo Virgo
Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Активен
Мъж скочи от третия етаж на блок в центъра на Горна Оряховица
08 ноември 2007 | 16:17 | Агенция "Фокус"
Горна Оряховица. Мъж загина на място, след като скочи днес от третия етаж на кооперация в центъра на Горна Оряховица, предаде кореспондент на радио "Фокус" -­ Велико Търново. 43-годишният Станимир Станев е бил с тежко психично заболяване, пациент на болницата в Церова кория и на психиатричното отделение на областната болница във Велико Търново.
Биляна МИЛЧЕВА

НА ТЕЗИ БЛИЗКИ НА ТОЗИ ЧОВЕК,КОЙ ЩЕ ДАДЕ СТИПЕНДИЯ?
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Искандер

**
Forum Member
Публикации: 394
Religion: None None
Активен
На кукуво лято!
Ако аз загубя, това не означава, че не е трябвало да се победи.

Инжинер Донев

Hero Member
Публикации: 1 582
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
Мисля че Индивдуалист иска да каже че трагедията българска е ПОВСЕМЕСТНА а не частен случай. Няма незасегнати.
Именно в такива моменти нацията трябва да се сплотява!
:)

MAGADAN

Banned
*
Senior Member
Публикации: 594
Локация: София
Активен
Това са актове за замазване очите, защото и семействата на загиналите полицаи мизерстват. Това е същото като кебапчетата по избори. Цинизъм комунистически.

Similar topics (5)