Проект "Тихата война"

Започната от logx, 26 Ное 2008, 12:16:44

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

logx

Senior Member
Публикации: 930
Обичайте Родината си!
Локация: България
Активен
Започнах проект в своя блог, който кръстих "Тихата война". Може би за вас тук мнооооого от нещата са известни. Но смятам каквото пиша там, да бъде пренесено и тук, за да го има на повече места, тъй като не знам дали няма да бъде изтрита информацията... Ще помоля да не се коментират глупости, а само сериозни мнения и ако има някаква информация - да ми бъде дадена - ще пиша подателя, а ако иска анонимност - няма. Всяка следваща статия ще бъде пусната тук.

Статия първа!
Posted in Тихата война on ноември 26th, 2008 by InvPwb

За какво иде реч тук? Направих една нова категория, която се нарича "Тихата война". Нарекъл съм я така, защото Майка България води една война. Тя е тиха. Тиха е, защото едва ли повече от 90%... Глупости! Сигурно 95% от населението на нашата Родна земя не осъзнава, че такава война съществува. Всяка една статия, която пиша в категорията, ще бъде добавена в страница "Тихата война", която скоро ще се появи наред с другите.

Стига обяснения.

Пътувахме за протестното факелно шествие в Пловдив. Става дума за дата 22.11.2008 година. От Бургас до Пловдив има пет часа път, та от разговор на разговор с една моя съратничка от Български Национален Съюз - Бургас - стигнахме до темата за тихата война. И от тук проектът ми започва:

Доста хора не са наясно за много от нещата станали в миналото. Под "доста хора" визирам тези на приблизително моята възраст / -+ 5 години /. Аз също съм от тях и сигурно не знам още тооолкова факти, които биха ме потресли... Обаче не това е важното! Важното е, че когато си разясних някои неща в ума ми щракна идеята да разглася всичко, което науча. Защо обаче не се е разпространило до сега по медиите? Защо много от нещата биват забутани в ъглите, в тъмното - никой да не ги види? Отговорите са лесни, Българи! Но аз няма да позволя тези неща да бъдат затрити и никой да не ги знае! Няма да позволя планът на ония, които са ни били вечни врагове да продължава да се развива!

Разговорът между мен и съратничката ми потръгна, когато с влака минахме през доста села, а пред очите ми се откриваше една ужасно грозна гледка. Джамии и джамии. Мен ме обля пот. Пот от ярост, от гняв! Българският народ се бореше с цената на жертви и жертви, за да се оттърве от едно робство, а днес ние сами им го даваме...

Така, нека не прибързвам. Стана дума за опитите на турски терористични организации да покусят Българското население по доста хитър начин. Историята започва от там, че съратничката ми е доста над моите години. Едно време те - момичетата - са минавали военно обучение по две седмици. И тя лично ми разказа как, когато е отишла за храна са й дали цялото ядене без хляб. При опитите да поиска й било отказвано. Повече от един път. По-късно ми обясни, че се имала с някой, който бил на по-главен пост и отишла да поиска хляб лично от него. Той обаче й споделил една доста шокираща за мен, а представям си за тогава как е било, тайна... В хляба турските работнички, по не знам си коя поръчка, били изсипали солидно количество вещество, което прави населението безплодно... Или по друг начин казано - стирилитет. И забележете един неуспорим факт - днес много от двойките, особено тези, които са живели в райони с турци /наричам ги така, защото те самите се определят като "турци"/ са стирилни! И не се знае дали само в хляба го има... Не се знае дали днес водата, която пием, храната, която ядем внесена от турция не е ли такава! Атаката не спира само до тук. По-късно след разказа научавам, че това бил един от успешните опити да бъде сложено такова вещество в хляба... Другият опит обаче бил неуспешен, когато също турски животни са опитали да разредят водата в Камчия със силна отрова... До тук съм сигурен, че еничарите, поддали се на наистина успешната пропаганда, че няма етническо напрежение, ще продължават да отричат и да защитават турция /нарочно с малка буква/. Мина време, когато разговорът ми поднесе още една информация, която не знаех. Сигурно се сещате, че преди около десетина години имаше бум на въшки. Аз лично страдах от това, бях първи-втори клас с дълга косичка, ама на - наложи се да се обазкам... /хехе, от малък съм станал бръсната глава ^^/. Всъщност това, което обаче не знаех беше, че било открито от къде идват тези въшки? - Именно внесените от турция диадеми, ластички и какви ли не простотии за главата, където били скрити гниди...

Нямам време за повече... Втора статия - скоро. С нова информация, където ще разобличавам всяка една забутана в тъмното новина! Ще пиша всичко онова, което редакторите отказват да пуснат във вестниците си, защото така им е наредено от горе.

Аз действам за България. А не за евреи, турци, педерасти или там каквито и да са антибългари!

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ!

http://invpwb.bloghub.org/
Проект: Тихата война
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Ванадий

Hero Member
Публикации: 1 530
Локация: Добруджата
Активен
Добре написано, но трябваше да му допълниш и едно заключение, изглежда незавършено...

Много скоро смятам и да ти пратя нещо, но и преди това да напиша нещо сам в друга тема, което ще се радвам, някои хора да прочетат.

logx

Senior Member
Обичайте Родината си!
Активен
Няма заключение, тъй като това са статии, които ще слагам в специална отделна страница. Заключение ще има в последната статия, която обаче не знам под кой номер ще бъде.
Някой постоянно оцелява,

logx

Senior Member
Обичайте Родината си!
Активен
Мина се доста време. Та така - стигнах и до втора статия. Тук, в последните две седмици, почивните ми дни все минават в път, та така и не успях да се поразровя и поразпитам за повече информация, затова пък сега /уж/ имам там някакво си свободно време, информация за една част, която също искам да пиша, имам - та нека пишем.

Може би много от читателите знаят за какво става дума... Както и методите, чиито ще пиша... И все пак държа това да бъде поместено в категория "Тихата война".

Избори. Синоним на мафия. Синоним на престъпност, изнудване, манипулация и какво ли още отрицателно. Може би преди време е било едно, а сега друго... Може би! Сега обаче, в днешни времена, братя - нещата стоят доста различно. Чувал съм слухове за всичко, вярвах или не - значение няма. Важното е обаче, че отново ще напиша няколко неща от сигурен източник, който ще оставя в тайна.

Нашият човек, който ще нарека "хикс", ми разказа една история, за която аз лично бях чувал подобни, но все си мислих, че са слухове пуснати от останалите партии. Е, тук лицето хикс вече не е в тази партия, в която беше. Защо не е? - Може би защото има акъл и разбра, че е поредната руска или турска поръчка за разцепване на националистите. Да, сетихте се за коя партия става дума, няма да я назовавам. Та така - отива лицето хикс на избори. Сяда и отбелязва, чака. Та така разказа премина в доста отклонения, които няма да посочвам, но главното се спря до там. Хикс влиза в тъмната стаичка, за да види това известно съмнение за "белязаните". И там какво да види! - На масата стои канапче с дължина измерена, сякаш с линийка за избори; поставено на масата, ама да ти набоде очите! Канапче дълго точно от първия до точния номер за глас. А, да... Явно забравих да допълня, че канапчето стига до лице от ДПС. Ама то не е и трудно да се сетиш, освен ако не си тъпанар и не се казваш М... Хайде, няма да му казвам името. Той си знае... ;D Та така, канапчето бива скъсено бързо-бързо. И от там се заформя един скандал... От който лицето хикс излиза наистина достойно, а онези, които трябва да гласуват вече се чудят...

От тук нататък гласовете стават на случаен избор.

Правете си сметката.

Това беше Втора статия от проект "Тихата война"... За съжаление липсата на време за проучване и човъркане за повече информация, както и самата липса на време за писане - ще забавят завършването...

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ!

http://invpwb.bloghub.org/
Проект: Тихата война
Някой постоянно оцелява,

Similar topics (3)

Отговори: 23
Прегледи: 3485

Отговори: 13
Прегледи: 3412