Автор Тема: Български национализъм - българщина  (Прочетена 58949 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hammerbg

 • Senior Member
 • ***
 • Публикации: 934
 • Карма: +167/-35
 • Пол: Мъж
 • Зодия: Gemini Gemini
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #10 -: Януари 25, 2009, 17:28:14 »
Българщината е най-висшата форма на патриотизъм целяща запазването и развитието на българското родово наследство.

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,525
 • Карма: +23/-34
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #11 -: Януари 31, 2009, 19:36:25 »
Да я караме подред. Кои, как и защо и с какви намерения насърчаваха и създадоха националистическата идеология, наричана някога: патриотизъм, родолЮбие и т.н.
Това е една малка секта от еврейското свещеничество, която се стреми да управлява  и контролира света. Някои ги наричат световното правителство, други световните конспиратори, аз ще ги наричам "СЕКТАТА" и сатанистите.
Как стават секта и се израждат до такава свръх ненормална степен ? Това
става по време на вавилонския плен на евреите. Една част от свещениците подмамени от сатаната с манията за величие, гордост, среблЮлЮбие , разврат и извратеност : влизат в контакт с местните магове, гадатели и психари, които изповядват т.н. зороастризъм. Тази малка група под това влияние се извратява тотално и се предава изцяло в служба на Сатаната. С идването си Христос ги разобличава , но те не се вразумяват, само някои с малки изклЮчения. Накрая успяват да подведат целия еврейски народ и когато Пилат пита
- кого да пусна, невинния Христос или злодея ?
Народа подучен от сатанистите иска свобода за злодея Варнава и поема върху си и потомците си убийството на Божия Син.
С времето сектата ту има напредък, ту жестоки сривове. Цар Константин велики им нанася  удар с приемането на християнството за официална религия. После пък Юлиян отстъпник минава на тяхна страна и те замалко да построят наново храма си, но става земетръс и работата пропада.
Супер възхода си тези сатанисти започват с забогатяването на Родшилдови. Тези са им предани докрай и с парите си ги финансират тсериозно. Тогава пред сатанистите има няколко пречки за създаването на новата вавилонска кула -световната държава.
Естествено на първо место е църквата, следват големите империи, чиито монарси пък са винаги в добри отношения с църквата и взаимно се крепят. Църквата е била толкова мощна, колкото и дадената империя. Освен тези две пречки има и трета - малките разпокъсани държавици, княжества , графства и тем подобните. Те са прекалено много и трудни за манипулиране, друго си е да манипулираш, купуваш и вербуваш политиците на една държава, а друго е да правиш това в сто.
И така те решават да създадат национализма, който да вдигне народите в големите империи на бунт в желание да имат своя си държава, да намали влиянието и силата на църквата с разпадането на империите и да обедини малките държавици в големи.
Национализма е доста опасна идеология за сатанистите: тя е угодна Богу, справедлива е, в нея има правда и т.н.
Но как седят нещата на запад. Хората там са повлияни от духа на рационализма, егоизма в центъра на тяхните философии седи човека, като главна движеща света сила. С една дума, казано по български:
 важен е корема, или на работата лекото на хляба мекото и т.н. до безкрай.
Сатанистите знаят до какво водят тези философски течения: до загниване, извратеност, безплодие от всякакъв тип, педерастия, педофилия, психични заболявания и дори самоубийства. Знаят понеже са ги опитали на гърба си, ама това към което се стремят е по-важно от всичко. Смесен с тези философии национализма лека-полека губи силата си и става безличен и дори удобен, полезен и добър за СЕКТАТА. какъв е в днешно време национализма на запада ? Пример е ултра десния холандски националист , дето пък беше и педераст, и накрая го застреляха. Западните националисти сега са просто лумпени.
Те не са сериозно организирани, нямат сериозна дейност. Абе седят си пред телевизора, пият си бирата и гледат как църните, миризливи и грозни емигранти: чукат жените им, обитат домовете им, магазините им, заемат им работните места и т.н.
Даже жените на тези западни хора сами с кеф се сношават с черните, миризливи на кисело и мръсно, с дъх на развалени зъби усти , негри и араби. До това ги довела прогресивната западна философия. Е от време на време за изпускане на парата тези националисти по време на футболни срещи правят някакви безмислени зулуми, но с това нищо не се променя. Ако бяха нормални хора до сега да се организирали и да са вдигнали въстание и метеж срещу пасмината дето ги управлява. Ама те предпочитат: удобството, комфорта траш-метъка, сатанинския метъл и подобни шантави неща. Тези пък неща ги пеят и им измислят текстовете по-некадърните и ненормалните издънки на родовете на сатанистите.
С една дума запада умря, в следствие на философиите си в които заместиха Бога с човека и духовното с рационалното.
Как седят нещата по на изток ?
С идването си на изток идеологията на национализма естествено се повлиява силно от местния бит и култура, които пък са оформени вседствие на православната църква и светоглед. И национализма става страшен и див, както го наричат някои. На изток националистите са готови да жертват: свобода, богатство и живот в името на родината си, не му мислят много-много, когато трябва да влезнат в бой с врага.
В Русия е имало някога черносотници, били са такова страшилище за сектата и сатанистите: че в днешно време даже не смеят и да ги споменават. Същото състояние се наблЮдава и при казаците. Но нека се върнеме у нас в България и гледаме себе си. Тука с възраждането се започва и с легендарния български национализъм, минал всички възможни граници на човешкото въображение и фантазия.
През Дунава, от Сърбия и Гърция навлизат чети една след друга за бой с огромната империя. Силите са неравни, четниците знаят: че не могат да победят империята, чиято войска по брой е колкото населението  на страната им. Въпреки това те с жертвоготовност, отказали се от живота в името на родината без страх влизат и започват 
неравни и тежки боеве. Бият се в съоношение сто и отгоре на един. Бият се отчаяно, не се предават живи и за тях смърта е достойнство.
Подобни неща и да търсите няма да видите в западния национализъм.
Накрая се появява и супер-водач с свръчовеьки способности. Та той не е имал и 30г. а е създал гениална организация и мрежа, имал е и гениални планове. Става въпрос за Левски.

[youtube]huHF4J2BrYM[/youtube]

 в тази песен на група ЕПИЗОД по стихове на Вазов нещата са предадени много добре.
Левски се проваля защо? Ами защото един простак - Общи повлият от западните философии на гордоста и славата прецаква работата.
Но примера вече е даден, духа е пуснат от бутилката, примера на Левски бива последван от останалите след освобождението под робство българи от Македония. В ВМРО нещата стигат своето пълно развитие. Освен че създателите му обичат родината и земята си, те са и умни и създават т.н. четнически институт, където опита на хайдути и воеводи е проучен подробно. Този институт ражда невероятни герои, или както сега е модно да се наричат терористи, които пък за всички времена са най-добрите стрелци в света. Тази организация се самофинансира и е независима от сатанистите, които чрез СССР се опитват да я контролират.
След Левски идва и кървавото априлско въстание, където загиват хиляди невинни българи. Те предварително знаят че нямат шансове: ще загубят всичко, пазари, богатство, имот и живота си даже, но се вдигат. Кога ми кажете ще го направи това западния рационален човек ? Как се развива национализма у нас след освобождението ? ВМРО ражда и създава герой, след герои, няма как сега да се описват подвизите им. Само ще спомена че отдадени на каузата войводите не се женят, не създават поколения и се бият безумно до дупка. Самия И. Михайлов казва на годеницата си Мелпомена-Менча КЪрничева , че ако убие врага Тодор Паница (слуга на сектата) ще се ожени за нея. И тя болна отива в Виена и го убива. Ама няма, това-онова за България ...
Всички знаете и за Величко Керин дето застреля и мръсния сръбски крал.
ИДва и 1923г. и преврата срещу : прогресивните, ляво настроени боклуци. Вместо паради , лъскави униформи и лозунги бг-национализма прави списъци на предатели и гадове и после ги изчезват безследно, а главния мръсник Стамболийски посичат а с сабя за назидание. Някъде преди втората световна нашия национализъм обаче се повлиява от запада. ПОявяват се : легионери, бранници и ратници. Каква е дейноста им ? Не знам , май никаква. Няма нападения 
над комунисти или контра демонстрации на техните, няма избивания на 
леви *****, няма нищо. А има : паради, лозунги и празнословие, ама за действия да забравиме. Така е , когато нещата са повлияни от запада, а той от слабоумни и пагубни философии. В същото време четниците на ВМРО избиват комунисти и леви, като за световно. Правят къщата в село Дъбница Неврокопско-Гоцеделчевско. Там унищожават бая гадове, даже доста. Сега да вигиме след 1944г. какво става ? С нашите западно повлияни герои нещата са трагични. Легионери, ратници, браници и др. вместо да окажат яростна съпротива на комунизма изчезват безследно, все едно не ги е имало. И как , няма да е така та шефа на легионите също, като комунистите е срещу монархията, абе можело и да направи сътрудничество с тях. Този същия се жени за протестантска сектантка в САЩ и сам става вярващ, в коя секта сами се сетете. Нещата стават и по-зле легионери с западни рационални разбирания решават да правят кариера и сами доброволно търсят контакти с милицията за да станат сътрудници предатели. Такъв е бащата на шантавия президент П. Стоянов.
Наши дни.........
За да не берат пак същите ядове с ВМРО комунистите му назначават тяхно ръководство, дето да ги слуша.
Появява се и БНРП. Създадена е в някаква протестантска църква. САЩ всяка година дават между 50-70 млрд. за подпомагане на сектите, та да рушат културите на страните по света, в това число и на сектите на протестантите. Сами си направете извода, за какво става дума при БНРП - еба го немаше ли православни църкви или пък ресторанти и кръчми, та те там се учредиха. От БНРП един не много образован, но доста откачен тип - Боян Станков-Расате пък се отдели и създаде нещо подобно на секта с смешното име БНС. Защо смешно ? Ами защото това би трябвало да е обединение на всички националистически организации, а не само една - говоря за името. Ама то след комунизма нещата вече са доста зле, и хората малко затъпени, та номера му мина. Този същия е толкова опасен та: БНТ, БТВ и НТ постоянно го показват и му правят реклама, а пък БТВ му даде да има и предаване. Ако той утре представете си каже "аз съм православен националист" дали де го покажат пак по тези телевизии и дали ББТ , няма да му резне предаването ? Е да ама, ако стане такъв: нема да може матерялно да кяри, наема за гаража си и да си затваря очите, когато в пункта си за старо железо от циганите купува гепено . А пък уж ги мразел - ехе не на мене бате. Извода е че : този смеьен съЮз произвежда тъпота и сектанти, дето не знаят и каква им е точно сектата.
ПОнеже беднотията превзе родината, а с нея и назря недоволство, пък
Расате е доста чужда на българския светоглед и не се котира, сатанистите създадоха и лидера Сидеров. Този е в православен стил и макар да: жиевее с сатанистка, да е некадърен водач и психар православния му национализъм и това , което може да пробуди в хората са опасни. За това за него нема БТВ, БНТ, НТ и ББТ - това което казва е опасно. Атака естествено се провали и проваля: семейни назначения, криминални типове, масони и мого яко комунистическо присъствие. И въпреки това Атака произвежда добри кадри и буди хората. Жалкото е че виждайки истината се отчайват.
Имаме ли в днешно време истинсти източен национализъм, които да е опасен за сатанистите и комунистите ? Не за сега нямаме, но дано за напреде нещо да се получи. А получили се ще бъде страшно за тези гадове, както е били някога. Вижте примера на Търкан, който винаги е е обявявал за православен националист. Та този с едно свое дело, без да се колебае направи повече от колкото 60 члена на БНс почиствайки градинки, което е пък работа на циганите, абе мани-мани.
Извинявам се че темата стана толкова дълга, дано да е и смислена.
Съветвам неразбралите за какво става дума, да не я мърсят с простотии.
« Последна редакция: Юни 18, 2017, 21:30:53 от Hatshepsut »

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,525
 • Карма: +23/-34
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #12 -: Януари 31, 2009, 19:43:40 »
Българщината е най-висшата форма на патриотизъм целяща запазването и развитието на българското родово наследство.
Добре казано -  хареса ми.

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 252
 • Карма: +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #13 -: Януари 31, 2009, 19:54:40 »
Ами мишка върни се в България и си направи организация,която да убива комунисти,масони и такива!!!Стига си мишкувал по форумите-ДЕЙСТВАЙ!Направи нещо,стига приказки!Тия като тебе дето много приказват нищо не вършат!!!

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,525
 • Карма: +23/-34
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #14 -: Януари 31, 2009, 19:56:36 »
Ами мишка върни се в България и си направи организация,която да убива комунисти,масони и такива!!!Стига си мишкувал по форумите-ДЕЙСТВАЙ!Направи нещо,стига приказки!Тия като тебе дето много приказват нищо не вършат!!!
Съжалявам че не си разбрал за какво става дума в темата. Абе уж я писах с прости думи и ясно, ама ето че на някои им е сложно.
Абе отивай да чистиш градинките вместо циганите. :-P

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 252
 • Карма: +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #15 -: Януари 31, 2009, 19:59:41 »
Аз много добре разбрах какво си написал!!!
Искаш организация която да има твоите възгледи-АМИ ЕЛА СИ В БЪЛГАРИЯ И Я НАПРАВИ!!!И НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА СИ,А НЕ ДА РЕВЕШ ПО ФОРУМИ КОЛКО УМРЕЛИ БИЛИ БЪЛГАРИСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!!!!
Ела си и убивай комунисти и масони!!!!!

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,525
 • Карма: +23/-34
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #16 -: Януари 31, 2009, 20:03:23 »
Аз много добре разбрах какво си написал!!!
Искаш организация която да има твоите възгледи-АМИ ЕЛА СИ В БЪЛГАРИЯ И Я НАПРАВИ!!!И НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА СИ,А НЕ ДА РЕВЕШ ПО ФОРУМИ КОЛКО УМРЕЛИ БИЛИ БЪЛГАРИСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!!!!
Ела си и убивай комунисти и масони!!!!!
Не не си разбрал. Ставаше дума за бг-национализъм какъвто е имало някога и какъвто ни го оставиха националните ни  герои ни. Абе как ви затъпяват в тази секта бе ? Съжалявам че истината не ти хареса, ама си е истина. А какво ще правя аз не е твоя работа, и не смятам да ти се отчитам, нито на сектата ви.

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 252
 • Карма: +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #17 -: Януари 31, 2009, 20:04:36 »
Аз много добре разбрах какво си написал!!!
Искаш организация която да има твоите възгледи-АМИ ЕЛА СИ В БЪЛГАРИЯ И Я НАПРАВИ!!!И НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА СИ,А НЕ ДА РЕВЕШ ПО ФОРУМИ КОЛКО УМРЕЛИ БИЛИ БЪЛГАРИСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!!!!
Ела си и убивай комунисти и масони!!!!!
Не не си разбрал. Ставаше дума за бг-национализъм какъвто е имало някога и какъвто ни го оставиха националните ни  герои ни. Абе как ви затъпяват в тази секта бе ? Съжалявам че истината не ти хареса, ама си е истина. А какво ще правя аз не е твоя работа, и не смятам да ти се отчитам, нито на сектата ви.
Отговори ми на въпроса - ЗАЩО ПОСТОЯНО РЕВЕШ ПО ФОРУМИТЕ, А НИЩО НЕ ПРАВИШ??????????

Неактивен Мишок

 • Banned
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4,525
 • Карма: +23/-34
 • Пол: Мъж
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #18 -: Януари 31, 2009, 20:08:10 »
Аз много добре разбрах какво си написал!!!
Искаш организация която да има твоите възгледи-АМИ ЕЛА СИ В БЪЛГАРИЯ И Я НАПРАВИ!!!И НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА СИ,А НЕ ДА РЕВЕШ ПО ФОРУМИ КОЛКО УМРЕЛИ БИЛИ БЪЛГАРИСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!!!!
Ела си и убивай комунисти и масони!!!!!
Не не си разбрал. Ставаше дума за бг-национализъм какъвто е имало някога и какъвто ни го оставиха националните ни  герои ни. Абе как ви затъпяват в тази секта бе ? Съжалявам че истината не ти хареса, ама си е истина. А какво ще правя аз не е твоя работа, и не смятам да ти се отчитам, нито на сектата ви.
Отговори ми на въпроса-ЗАЩО ПОСТОЯНО РЕВЕШ ПО ФОРУМИТЕ,А НИЩОП НЕ ПРАВИШ??????????
А ти какво правиш, и защо трябва да ти давам някакъв отчет на тебе, аз не съм от сектатави и не подлежа на отчет. :-P :-P :-P

Неактивен Димитър Списаревски IYI

 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 252
 • Карма: +45/-3
 • Пол: Мъж
 • Чърчил-- Не пожелавам на никого да воюва с Българи
Re: Български национализъм - българщина
« Отговор #19 -: Януари 31, 2009, 20:11:32 »
Ами съвсем скоро ще почистя паметника на Кап. Димитър Списаревски,защото е надраскан със спрей.
А ти плъх гаден ще си седиш и ще лющиш ракия,ще псуваш и ЩЕ СЛУШАШ ЧАЛГА,защото си мишка и нищо не правиш.
Ти със нищо не се различаваш от кварталните олигофрени,които седят всяка вечер в кръчмата наливат се с евтина ракия и като се напият ги избива на патриотични чувства!!!!!Айде слушай си Галена и Милко Калайджиев и мишкувай!

Защо си мислиш,че съм от БНС???