Българският националистически форум

България и българите => Български националисти => Темата е започната от: Подземникъ в Ноември 29, 2017, 21:52:02

Титла: Бял Фронт
Публикувано от: Подземникъ в Ноември 29, 2017, 21:52:02
БЯЛ ФРОНТ
Ние от Бял Фронт обичаме собствения си народ, тачим всеки, който допринася или е допринесъл към неговото благоденствие и живеем с мисълта, че основният фактор за щастие на даден индивид трябва да е именно състоянието на неговия народ и посоката, в която той се е запътил.
В основата на начинът ни на живот е вярата, че животът винаги е бил и винаги ще бъде управляван от природни закони и зависимости, изградени и прилагани в рамките на милиони години от Висша сила, която ние, като нейни деца, няма да можем да разберем за сравнително краткото ни време на съществуване, което е само миг в безкрайния цикъл на борба, жертви и дела, позната като „живот“. За някои тази сила е Господ Бог, за други е просто Природата, за трети може би е Карма или Съдбата, но в крайна сметка фактът е налице- тази сила е реална. Тези, които разбират това, също така могат да разберат защо я наричаме с универсалното име „Истина“, и понеже всичко различно от Истината е лъжа, сме страстни врагове на всеки, който я отрича или пренебрегва.
Разбирайки естеството на Истината и това как тя работи, за нас единственият естествен начин на мислене е пълното себеотрицание- като временното явление, което както е всеки един индивид, живял на тази планета, така сме и самите ние- и стопроцентовата саможертва в името на нещо по- велико от който и да е човек, олигарх, учен или цар- нашия народ. Не сме достатъчно малоумни да живеем с идеята, че този живот е създаден само и единствено за да можем ние, като индивиди, да му се наслаждаваме. Врагове сме на този тип мислене, защото той води до апатия към всичко, което е извън живота на даден индивид, което води до бум на дегенерацията, забрава или омаловажаване на делата на предците ни и незаинтересованост от бъдещето на нашия народ.
Нашата цел е да възродим уважението към Истината в мислите на етническите българи, а това на свой ред ще унищожи каквито и да е нередности, перверзии и слабости в начина на живот на нашия народ- било то опедерастяването на мъжете ни, побъркване на ценностите и здравия разум на жените ни или незаинтересоваността, породена от влечението към наркотиците и хедонизма, на децата ни. Само чрез приемане на Истината като единствен начин на живот ще навлезем във второто Възраждане на нашия велик народ.

https://bfront.blogspot.bg
Титла: Операция Сливница
Публикувано от: Подземникъ в Март 11, 2018, 01:23:12
Операция Сливница
https://www.youtube.com/watch?v=Nv4DWkF38FU

За допълнително информация посетете уебсайта на Бял Фронт.
https://bfront.blogspot.bg/ (https://bfront.blogspot.bg/)