България и българите > Политическа партия АТАКА

Форумът на АТАКА пред провал?

(1/80) > >>

omerzen:
Посещавам от време на време стария форум. Последно време се надига растящ ропот и неодобрение към форумната администрация на форума на АТАКА. За какво става въпрос? На бившите ми колеги явно им е дотегнало безогледното триене на цели теми и постинги. Всички знаят че е крайно неприятно за всеки форумец триенето на неговите теми и публикации. Обидно е когато това се върши и по поръчка на партийната цензура. По този начин хората са принудени да си налагат самоцензура и да мислят и пишат по "правилния" начин. Нещо до отвращение познато от по старичките съфорумци които помнят комунистическите времена и комунистическата цензура която все пак се намираха начини да бъде заобиколена. До като всякъви опити да се заобиколи партийната цензура на Атака са обречени на неуспех. Многократно съм предупреждавал че избирателите на Атака не са безропотното депесарско стадо. Качеството на българите е доста над нивото на анадолския манталитет. Възможно е и Сидеров да се е самозабравил и да се самозаблуждава че има зад себе си непоклатимо ориенталско и азиатско покорство и кучешка вярност. Българите изобщо не са такива. Колкото и да им се иска на някои. Дълбоко грешат тези които си въобразяват че българския национализъм може да бъде сведен до нивото на семейна употреба. Колкото и да се преструваш и колкото да ти внушават че си велик. Величието на един националист се състои в това не безпрекусловно да служи на олигархията ограбваща българите , а в беспрекусловното служене на Българите и Българската държава. Без да забогатява от национализма лично или семейно. Българския национализъм не е длъжен да забогатява никой. Българския национализъм изисква безпрекусловно и с вярност служене на Българския национален интерес на българите и българската държава.
Какво ще кажете колеги? Съгласни ли сте? Имам и продължение в увода.

Мишок:
Волен е напълно изкукуригал и хората около него също.
Този Владо пък мирише на комунизъм та не се трае. Форума им обаче не е пред провал, а пред пълен успех на изпълнение на поставените от ДС задачи. А основната здача е тоталното отчаяние  да завладее националистите в България.

Индивидуалист:
Христос е казал:Който иска да бъде пръв между вас,трябва да ви бъде слуга.Човешкият син не дойде да му служат,а да служи.
Който го забравя това е обречен.Отнася се за всички ни.

Мишок:

--- Цитат на: Индивидуалист в Април 24, 2010, 19:56:46 ---Христос е казал:Който иска да бъде пръв между вас,трябва да ви бъде слуга.Човешкият син не дойде да му служат,а да служи.
Който го забравя това е обречен.Отнася се за всички ни.

--- Край на цитат ---
Ама не и за Атака понеже там богиня-деа е Вера кучето- Кучовска.
Най ме кефи второто име на Сина на Капка Кимов-комунистическиинтернационалов и човек с такова име е националист.

Sirena:
Пълен крап е форума там на тези лайнари....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия