За Форума и сайта > За Форума

За новорегистрираните членове на форума

(1/3) > >>

Hatshepsut:
Първите 5 (пет) публикации на всеки новорегистриран потребител на Българския Националистически Форум трябва да бъдат одобрени от модератор или администратор.

Когато новорегистриран потребител започне да публикува, в прозореца за публикуване на постинга са появява предупредителен надпис:

"Забележка: Тази публикация трябва да бъде одобрена от модератор."

Click =>

След като потребителят напише текста на публикацията и натисне бутона "Публикувай", отново се появява предупредителен надпис:

"Внимание: Тази публикация трябва да бъде одобрена от модераторите или администраторите."

Click =>

След като публикацията бъде публикувана в съответната тема, тя се показва маркирана в светъл цвят, докато бъде одобрена от модератор или администратор. В горната част на постинга отново има предупредителен надпис:

"Забележка: Публикацията изчаква одобрение от модератор."

Click =>


Имайте предвид, че ако в публикацията има нарушения на правилата на форума, тя може и да не бъде одобрена от модераторите или администраторите на форума.

boby:
Така, да дам малко разяснения по случая. Значи всеки потребител, който има 5 одобрени поста 6-тия вече може да го напише без одобрение. Как се смятат - всички одобрени постове, а не написани. Виждат се в профила на всеки.

Hatshepsut:
Тук е мястото да напомня, че за новорегистрираните потребители има специална тема "Представяне на новите членове", където те могат да се предстваят с няколко думи, ако желаят  :smile-1:

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=2934.0

Темата се намира в настоящия раздел "За Форума".

Nordwave:
SPQR
    Respected user
    Friend of Bulgarian Nacionalist Forum

« Изпратени до: Nordwave

Преди няколко месеца се обърнах към Хан Кубрат със следният проблем: от падащият списък в „личен профил" от трите опции - обща информация, потребителски настройки, публична информация за мен са достъпни само двете - потребителски настройки и публична информация. Когато кликна на обща информация ми отваря потребителски настройки. Надявам се, че ще се оправите с тоя проблем.
Поздрави!

Hatshepsut:
Още някои уточнения, с които новорегистрираните членове на форума трябва да са запознати:

- времето, през което един вече публикуван постинг може да бъде редактиран или изтрит е 1 час

- администраторите на форума си запазват правото да редактират профилите на останалите потребители и да отстраняват нередности или некоректна информация
Като пример за нередности бих посочил невалидните линкове в подписите и аватарите, прекомерно големия шрифт в подписите на потребителите, прекалено големите изображения в подписите и т.н.
Като пример за некоректна информация бих посочил въвеждането на нереална дата на раждане, примерно отпреди 500 или 1000 години или пък ако потребителя пише от България, а си е сложил в профила знамето на Етиопия или Зимбабве :huh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия