България и българите > Национална Съпротива

За педофилите и гей парадите

(1/1)

Франкист:
Тези дни в някои медии се разигра поредния скандал около царствената особа на краля-тиква – другаря Бойко Борисов – да се свети името му. Ще кажете – ето пак започвате с оплюването на великия кормчия на все по-бързо потъващия кораб наречен българска държава.

Е,истината изисква да бъдем обективни.

Та тези дни се разбра, че една от най-добрите ни тенесистки – Сесил Каратанчева била сваляна не от кой да е, а лично от г-н Борисов ( http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1458513 ). В това нямаше да има нищо лошо, макар и да знаем че самият той обича журналистките повече, но се оказва, че свалките са се състояли, когато въпросната била едва на 14 ( четиринадесет) години. Оставяме настрана обвиненията срещу тази спортистка за това, че била избягала в Казахстан и предала Родината си – това е въпрос на личен избор. Няма как да не съжаляваме за това, но едва ли от добро си е тръгнала – все пак кашкавала все още е с пари. А и да не забравяме, че за 20 години около 2 милиона българи избягаха също. Глупаво и дребнаво е да се търси сметка от един човек, а от останалите 2 милиона – не! Но да продължим нататък.

По слугинажните медии нищо не се и чу за това обвинение отправено от семейство Каратанчеви към премиера - г-н Борисов. Всъщност – нещо съвсем нормално и очаквано! Отдавна е ясно, кой плаща и кой поръчва музиката! БТВ могат да ни занимават с пеещи кучета или говорещи пингвини, но не и да ни осведомят за меко казано странните сексуални наклонности на някой водач на Партията!

Моля да се отбележи обаче , че обвинението е доста сериозно – това да обвиниш премиера на една държава ( пък била тя и част от третия свят) в педофилия си е сериозно начинание.

Подръжниците на педофилията от Скандинавия удрят и по едно рамо на българските си събратя
Може би Борисов си мисли,че живее във Финладния

Какво всъщност е станало според самата нея:

Играехме демонстративен мач на кортовете на "Левски". След това нещо се случи и доиграхме срещата на Дианабад... Разменихме си телефоните а после си тръгнахме от кортовете. Половин час по-късно получих първия SMS от Бойко Борисов. Показах го на баща ми и на други хора около нас, тъй като не го разбирах. Никой не посмя да ми обясни какво точно означава той, само казаха, че е изключително неприличен, за да бъде изпратен на младо момиче като мен", казва тенисистката.

След това е минало доста време и Сесил е получила още няколко SMS-a. В тях пишело "Как си", "Как върви подготовката?". Сесил отговорила "Хубаво е". По думите й Бойко Борисов отговорил "Само за любов, нали?", тя обаче върнала "Хубаво е времето за тенис". Тя обаче звъннала на баща си и му разказала. Най-фрапантните SMS-и обаче дошли на "Ролан Гарос" през 2005 г. Тогава тя е на 15 г. и достигнала до четвъртфинал. Тогава от Федерацията по тенис поканили Сесил на вечеря. На една маса стоели Сесил, баща й Радослав Каратанчев, шефът на федерацията Пламен Минчев и заместникът му Стефан Цветков и бизнесмен от Ямбол, както и Бойко Борисов. Той разказвал как хванал някаква пратка с наркотици, спомня си Каратанчева. На следващия ден получила SMS от непознат номер, който гласял "Беше много красива вчера". Тя наивно отговорила "Кой си ти, къде са ме давали". Отговорът от непознатия бил "Вчера те видях, с много хубава рокля беше". Сесил отново върнала SMS с текст "Кой е?", а отговорът бил "Б.Б.". След това последвал нов SMS - "Какво ще кажеш да ми дойдеш на гости в хотела сега?". Странно – това е все едно да прави секс със собствената си дъщеря....болни мозъци...Тя показала съобщението на баща си, а той я накарал да отговори, че ще дойде само ако и Радослав Каратанчев присъства. Отговорът бил мълниеносен "Е, не, айде ще го отложим за друг път". На следващия ден тя паднала на Ролан Гарос. Баща й бил изключително възмутен и споделил на официалната вечеря за получаваните SMS-и. След това Бойко Борисов го извикал на среща, тъй като предстояли избори за кмет на София.

Самият велик вожд казва, че не си спомня за такъв случай. Оставаше и да си спомня! Е,той и за разговора с Танов за Мишо Бирата твърдеше че не се е състоял, но преди седмица призна, че е участвал в мафиотската схема за покриване на завода произвеждащ бира и наркотици.

По тази логика – най-вероятно ще се окаже, че поканите към малолетни момичета за секс ще се окажат верни! Всъщност г-н Борисов има достатъчно пари и власт, за да си позволи подобни екстремни преживявания , а и да запуши устите на недоволните татковци. Разбра се също, че са предлагани и подкупи на семейството, за да не се шуми около случая. Набърканите в тази извратена историйка под сурдинка говорят за случая. Изводите можем да си правим сами – някой май обича да си играе с крехки детски телца. Наскоро също се разбра и че десетки малолетни циганчета от Орландовци са проституирали. Знае ли човек – може да се окаже, че и някой управляващ им е бил клиент.

Отправеното обвинение от Каратанчеви е много сериозно, тъй като го правят с риск да бъдат съдени за клевета, така че едва ли това са голи детски думи (извинете за двусмислието).

Идва ред на въпроса – е ли е г-н Борисов педофил? Извратен и болен човек ли е на кормилото на държавата? Имайки предвид, че едно семейство не може да завъди? Другият въпрос пък е дали пък тайнствената приятелка на премиера за която той не иска да говори не е на 12 или 13 години? Може би пък е и зоофил – нали ние сме кучета?!
Специална детска площадка за педофили и техните жертви отново във Финландия. Очаква се построяване на такава и пред Дондуков 1.

Идва и момента да се замислим – как така откакто г-н Борисов и компания са забъркани в управлението на столицата ни – започват гей-парадите? Разрешенията за тяхното провеждане се дава без проблеми! Ясно е, че се дават много пари от чужбина и много посланици натискат за провеждането на това мерзко деяние. Но има ли и друг мотив - може би личен, в безпроблемното разрешаване за провеждане на оргиите на извратеняците насред центъра на София?

Защо когато 30 неправителствени български организации, още толкова партии и религиозни водачи, заявят че провеждането на гей парад е против всякакви морални норми, се дочува само едно неловко мълчание от страна на премиер и управляващи? Защо, когато един бивш ортак на ГЕРБ им подхвърля идеята всеки желаещ да управлява да каже каква е неговата сексуалност, всички управляващи скачат като опарени?

Случайна ли е тази негласна подкрепа на премиера към събитията провеждани от лезбийки, гейове, бисексуални, транс-сексуални (ЛГБТ)? Дали пък не са от един отбор? В крайна сметка – властта опива...в един момент писват само жени...следват мъже....после деца и прочие! Това са теми табу за властта, една публична тайна така да се каже! Всички знаят, но никой не говори!

Като оставим настрана обаче желанията на премиера за крехка млада плът, трябва да си зададем въпроса – ако продължават нещата в същия дух – кога ще дойде денят в който флагът на дъгата ще се развее и над министерски съвет по подобие на посолството на великобритания и ще сложи край на българското семейство, а в графа „нормални” ще минат министър-председатели предлагащи секс на деца!

http://www.nsaprotiva.com

Tiesto:
Тая история за Борисов ми прилича на скалъпена измислица на комунистите от БСП за да могат да го свалят от власт. Навремето в САЩ така изритаха американския президент Джордж Уокър Буш със секс скандала с Моника която беше студентка по право.

Че има педофили и извратеняци има не е спорно дали са малко или много, едва ли някой води статистика и едва ли полицията изобщо си върши работата. Не се знае дали подобни деца жертви са съобщавали за случаите, дали ги е страх да споделят на своите родители или дали изобщо осъзнават, че са жертви на подобни извратеняци.

Гей парадите трябва да се забранят със закон в противен случай трябва като се съберат в центъра на София, по Ленински принцип да се появят снайперисти, ама не със снайпер ами гранатомет и да ги разтрелят всички до 1.

Infidel:

--- Цитат на: Tiesto в Юли 14, 2012, 23:45:21 ---Гей парадите трябва да се забранят със закон в противен случай трябва като се съберат в центъра на София, по Ленински принцип да се появят снайперисти, ама не със снайпер ами гранатомет и да ги разтрелят всички до 1.

--- Край на цитат ---
По-тъпо и недомислено изказване не бях чел още! Много ще ми е интересно, ако ги наредиш всички до стената за разстрел и изведнъж видиш някой твой роднина там, тогава какво ще правиш? Защото ЛГБТ има под път и над път и много от тях се крият в хетеро компании, някои дори са женени и имат деца и в последствие поради някаква причина са обърнали резбата. На думи си много силен, ама ако там видиш брат си или сестра си - ще дръпнеш ли спусъка, а? Или пък ако видиш всичките членове на семейството си, вкл. и други роднини?
Няма нужда отговаряш какво ще направиш, защото е повече от ясно - ще вкараш двоен стандарт, с което ще затвърдиш мнението на цяла България, че у нас шуробаджанащината е на почит и с това ще подпишеш смъртната присъда на роднините си. Защото видят ли ги роднини на убитите, нищо добро не ги очаква твоите хора.
Това твоето е 1 към 1 със събитията в последното издание на игралните филми "X-Men" - избиват мутантите, защото ги е страх не от способностите им, а от осъзнаване на собствената си недоразвитост и завист, че природата е избрала някой друг да е различен. А човечеството открай време е доказало, че унищожава това, което е различно и което не разбира, а ако пък различното се окаже по-могъщо от човечеството - тогава го обожествява (за доказателство на последното - прочети библията).

На мен лично гейовете, лесбийките и прочее сексуалности не ми пречат. Е, ако някой гей тръгне да ме сваля, ще си понесе последствията, както вече се е случвало 1-2 пъти, но не бих убил различен човек (да уточня - като казвам "човек", нямам предвид мангалите, защото те не са Човеци; тях бих ги трепал като хлебарки - и без т'ва невинен мангал няма) без основателна причина, освен при крайна самозащита, ако няма друг начин. Дреме ми на уя с кого въпросният се е*е. Нито пък е моя работа аз да му диктувам с кого ще се е*е. И те са хора като нас. И те дишат въздух, и те имат сърце и бели дробове, 2 крака, 2 ръце, 1 глава; и те имат чувства както всички останали. Ако някой от тях не отиде на гей парад и/или не ти каже, че е гей - ти няма как да го разбереш. Е, да, има отявлени меки китки, но има и такива, на които не им личи. Дори е много възможно всеки ден да си в компанията на гейове, но да не го знаеш.
И накрая, искам да ти покажа статия с едно заключение, което Фройд е установил преди повече от 100 години и то без помощта на компютър. Заключение, до което американците в наши дни са стигнали с помощта на компютър.


--- Цитат ---Защо политици и религиозни фигури, които водят антигей кампании, толкова често са замесени в скандали, свързани със сексуални контакти с партньори от същия пол?
Отговорът на този въпрос идва в статия, излязла в Журнала за личностна и социална психология.
Нейни автори са Ричард Райън, професор по психология, психиатрия и образование в Рочестърския университет, и Уилям Райън, докторант по психология в Калифорнийския университет.
Според двамата психолози потиснатите от срам или страх хомосексуални пориви се изразяват като хомофобия.
Ожесточеното отричане и заклеймяване на външните прояви на вътрешно задушавани чувства и наклонности е наречено от Зигмунд Фройд "формиране на реакция".
Изводът е направен на базата на резултатите от шест изследвания, проведени в Германия и САЩ.
Участниците, общо 784 студенти, са помолени да оценят сексуалната си ориентация по скала от 1 до 10, обхващаща стойности от изявено гей до напълно хетеросексуални.
На следващия етап изследваните лица са подложени на тест, предназначен да измери скритата им сексуална ориентация.
Компютър подава стимулни материали с хомо- и хетеросексуални послания, като снимки на еднополови или разнополови двойки или думи като "гей".
Задачата на участниците е да ги категоризират възможно най-бързо в категориите "хомо" и "хетеро". Скоростта на реакциите им се измерва от компютъра.
В този етап обаче има уловка, която позволява да се измерят скритите наклонности на студентите.
Преди всеки стимул на екрана, за 35 милисекунди, се появява думата "аз" или "друг". Това е достатъчно време думата да се обработи от подсъзнанието, без това да бъде осъзнато.
Когато думата "аз" предхожда материали, отразяващи истинската сексуална ориентация на лицето, то ги подрежда в правилната категория по-бързо.
Тази техника е прилагана успешно за разграничаване на хора, които се признават за хетеро-, хомо- или бисексуални, както и за установяване на неща като подсъзнателни расови предразсъдъци.
Резултатите от двата етапа на изследванията показват, че над 20% от хората, самоопределящи се като силно хетеросексуални, всъщност в някаква степен са привлечени от собствения си пол.
Освен това, те са значително по-склонни да насърчават антигей политики, да изразяват неприязън и враждебност към хомосексуални и да са склонни да ги накажат по-строго за дребни престъпления.
Тези данни доказват, че хомофобията поне отчасти се дължи на потискане на влечение към индивиди от същия пол.
Проучването показва още, че родителите на тези лица често са властни, нетолерантни и предубедени спрямо хомосексуалните.
"Ню Йорк таймс" припомня няколко случая на сексскандали в САЩ, в които са замесени изразени хомофоби:
През 2006 г. евангелистът Тед Хагард, който проповядва, че хомосексуалността е грях, е обвинен в сексуален контакт с бивша мъжка проститутка и се оттегля от служба. Една година по-късно Лари Крейг, американски сенатор и антигей активист, е арестуван заради похотливо поведение в мъжка тоалетна. Същата година Глен Мърфи Младши, член на американската републиканска партия и противник на гей браковете, е обвинен в сексуално нападение над мъж.

vesti.bg
--- Край на цитат ---

А, да, щях да забравя - в психологията, още от самия Фройд преди 100+ години, хомофобията е класифицирана като психична болест наред с некрофилията, шизофренията, педофилията и др.

Siegfried:
Еййййййй.............., има ли тема, пост, изречение, или ред за педерасти, гей паради, или хомосексуализма....,  Infidel е пръв на амбразурата, за да ги защитава  :laugh-1:
Гледам пишеш цитат Infidel: И те са хора като нас. И те дишат въздух, и те имат сърце и бели дробове, 2 крака, 2 ръце, 1 глава; и те имат чувства както всички останали :laugh-1:...,  ей с това изказване наистина ме притесни и вкара в размисли, дали пък не си едно най - обикновенно педерастче,  но този твой цитат направо уби рибата: дори е много възможно всеки ден да си в компанията на гейове, но да не го знаеш. :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1: Искам да те успокоя, че всеки нормален Мъж винаги на 100% разконспирира всеки педераст (не само по педерастичните му маниери и държание) за всеки нормален човек(независимо от кой пол е) педераста си личи от КИЛОМЕТРИ  :laugh-1: , виж вече ако самия си хомосексуалист, тогава нямам никаква представа дали можеш да разпознаваш себеподобните хомосексуалисти...... ! :laugh-1:

Хомосексуалистите и хомосексуализма във всяка нормална държава трябва да са извън закона, нормално хомоизвратеняците са преследвани по време на третия райх(който е изграден върху основите на Католицизма). А преследването на хомосексуалните има и религиозна обосновка, в католическия катехизис пише, че хомосексуалната ориентация и най - вече хомосексуалните актове са смъртен грях !  Хомосексуалистите нямат право да стъпват в църквата, защото живеят в разрез с  законите и догмите на христянската религия !
Избиването на хомосексуалисти в Нацистка Германия е един от съвременните примери как трябва да се отнася държавата към тези извратени, в огромната си част -  кланящи се на сатаната уроди, и това отношение в Националсоциалистическа Германия не е нито геноцид, нито може да се води като гонение в система която изповядва религиозна, и расистка доктрина.

PS Infidel нека озаптя бушуващите ти хормони и те информирам, че това е националистически, а не форум за хомосексуалисти и тук хомосексуалистите(както и защитниците им) не са желани !

Infidel:
Siegfried, щом смяташ, че съм педерастче - нека съм. Само че не съм обикновено педерастче, а специално педерастче.  :evil: 
А това, че ги защитавам съвсем не означава, че съм част от тях. Ш'ма 'звиня'аш, ама ти е много тъпа логиката. Все едно да кажеш, че щом някой защитава животните от изродите, дето бродят по нашите улици, значи и той е животно с 4 крака.

Едит: а относно простотията за църквата - по тази логика поповете и педофилите от християнската църква също не трябва да стъпват в църква, защото се е*ат помежду си като разпрани, а не малка част от тях пък са и дърти педофили, както се разбра неотдавна за "служителите" във Ватикана.
Аз лично съм атеист и пет пари не давам за мнението на църквата. Особено пък на такава църква, която се обявява против всичко, вкл. и против рок музиката, защото, видиш ли, рок музиката била "творение на дявола".

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия