България и българите > Национална Съпротива

Изявление на Национална Съпротива по повод антибългарската политика на правителс

(1/1)

Франкист:
Изявление на
Национална Съпротива
по повод антибългарската политика на правителството на Бойко Борисов

На 01.10.2015 стана ясно, че българското правителство НЕ Е СПОСОБНО ДА ПОДСИГУРИ СУВЕРЕНИТЕТА, ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ И ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА на България, поради изтичащия ресурс на всичките ни два останали летящи бойни изтребители. След предложението миналата седмица от Бойко Борисов за създаване на „горещи точки“ за бежанци, този нов удар по българската държава затвърждава неспособността на марионетното правителството да управлява!

Лицето Бойко Борисов, следващ последователно чуждата политика на разрушаване на българската държава, се обгради с „псевдо-експерти“ – чужди марионетки като страдащия от старческо слабоумие бивш министър на отбраната Аню Ангелов, по известен като Аню Ньойски – гробокопача на армията ни от 90-те години до днес, както и настоящия бездарен военен министър, неспособен да различи танк от бронетранспортьор – Николай Ненчев. Човек, чието желание да осветли цялото военно разузнаване, граничи с желанието на безумец и най-долен антибългарин!

Трябва да отбележим, че процедурата по закупуване на нови самолети за ВВС е в ход от 10 години и никакви извинения не важат!!! България, чиите ВВС имаха на разположение 235 бойни самолета в началото на т.нар. „преход“, в момента е докарана от мутренско правителство и неговите предшественици до това – да има 2 самолета! Питаме – кой от всичките ни управляващи през годините е предател? Или всичките!

С това изявление, ние искаме оставка на въпросното ялово правителство и съд за държавна измяна, разпускане на този антибългарски марионетен парламент, забрана на всички парламентарно представени партии през периода на преход до днес , както и съд и ревизия за всички престъпления извършени от властта срещу народа в периода 1944-2015!

Време е за суверенна, независима и целокупна България!
01.10.2015

Навигация

[0] Списък на темите

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия