България и българите > Политическа партия АТАКА

Teлевизия АЛФ-а, освен руска, се оказа и сръбска !!!

(1/1)

Siegfried:
Teлевизия АЛФа, освен руска, се оказа и сръбска !!!

Вчера докато въртях да търся нещо по каналите, минах през руската телевизия АЛФа и какво да видя, плачкане с крокодилски сълзи за Сърбия и сръбската кауза за Косово(а Косово е исконна българска територия), как можело за Косово да може без референдум да се отдели от Сърбия, а за Каталуния с "легитимен" референдум, да не можело и тн и тн..
Антибългарската телевизия въртеше постоянно изказванията и мненията на сръбския президент, премиер и тн и тн. като напълно се подкрепяше сръбската кауза и интереси от водещите, от телевизия АЛФа !
В друго предаване по - късно, облъчени с руска и сърбоманска пропаганда атакистки журналистчета, защитаваха до късно вечерта сръбската позиция и интереси, като истински Матросовци на Кремъл на амбразурата, та се запитах отново, къде аджеба е ДАНС, има ли го, няма ли го...., да знам, че въросът е риторичен, но ние като данъкоплатци на тази разградена руска задубайска губерния, е нормално да питаме, и трябва да питаме, защо т. нар. ни държава позволява подобни АНТИБългарски телевизии все още да съществуват и 24 часа на ден, 7 дни в седмицата да бълват и облъчват с - антибългарска, русоробска, вече и сърбоманска пропаганда !?
Докога държавата, ДАНС и други уж правоохранителни органи, както и контраразузнаването ни ще продължават да си затварят очите, за тази откровенна АНТИБЪЛГАРСКА/русоробска телевизия АЛФ-а, собствност на РУСКАТА 5-та колона в България - атАКА, докога ?

.............
.... .....

Rakovski:
Лъжепатриотите умело създаваха впечатление за проруски настроени,дори ги обявиха за рубльовки,но се оказа ,че са търсели тлъсти взятки.Е,получиха ги от противния лагер и замлъкнаха. Сърбите наистина не са отписали Косово и при първа възможност ще си го върнат,разбира се с руска помощ.Докато ние само ще си говорим за Македония.

Навигация

[0] Списък на темите

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия